Tag Archive | "Even Hovland til Molde?"

Tags: , , , ,

Nå har Molde drete på leggen!


For en idiot denne Tarje Nordstrand Jacobsen er, sparke Kjell Jonevret som førte Molde til sølv i 2009. Først sier han at Kjell Jonevret har full tillit, også litt etterpå får han sparken. Hele 89 % av VG’s lesere stemmer på at det er feil å sparke Kjell Jonevret. Det har ikke gått Molde sin vei i år, men det er ikke treneren sin feil. Spillere har slitt med skader, og man har ikke den samme stallen som i fjor. Storscoreren Mame Biram har blitt solgt, han scoret som kjent mange mål for MFK.

Overtakeren til Kjell Jonevret skal visstnok være hissigproppen Uve Rösler. Et elendig valg spør du meg. Det er nok en grunn til at han ble sparket som trener i både Viking og Lillestrøm. Han skal vel klare å prestere å komme mange ganger opp på tribunen for sin aggressivitet de neste kampene. Makan til surpomp skal du lete lenge etter.

Samtidig kan muligens Even Hovland gå til Molde. Sogndal har takket nei til et bud fra Molde, men kommer kanskje med et nytt bud. Even Hovland er en god spiller, med kvaliteter til Tippeligaen. Skulle gjerne sett han i Molde-trøya!

Posted in SportComments (3)