Tag Archive | "Dreper for moro skyld"

Tags: , , , , , , , , ,

Følelsen av å drepe


Lån 5.000 til 350.000 kr raskt og enkelt via Monsar. Du kan velge mellom flere lån med svar på dagen! Lån penger til det du vil her.

Klikk her!

Derric Bird har skutt og drept 12 personer på forskjellige steder i England. Man kan gjerne spekulere i hva det er som får folk til å drepe så mange. Jeg tror det er følelsen av å drepe som får disse gale personene til å drepe. De dreper muligens for å ha det morsomt. Hvordan følelsen av å drepe er finner de ikke ut før de har prøvd det. Det er nok det som får folk til å drepe. Det som er skremmende er at disse hendelsene kommer raskere nå enn før. At flere sliter med psykiske problemer er vanskelig å håndtere.

Derrick Bird hadde lisens til å ha våpen, noe som er uvirkelig for oss idag. Det kan virke som denne personen er en helt vanlig person, så om det er galt vet vi ikke. Mer enn hundre folk er satt til å etterforske saken. Det viser at politiet tar saken veldig alvorlig. Jeg stiller uansett spørsmålstegn til at han fikk kjøre så langt og drepe så mange. For det er snakk om en lang kjørestrekning.

Noen mener at grunnen til at Derrick Bird drepte 12 personer og skadet 25, er at han hadde hatt en diskusjon med andre taxi-sjåfører. Dette er bare spekulasjoner, og man vet ikke dette sikkert. Andre sier igjen at grunnen er hans syke mor. Massakeren er den verste som har skjedd i Storbritania på fjorten år. Vi får håpe dette blir den siste, noe det dessverre ser vanskelig ut til å bli. Dette føyer seg inn i rekken over seriemordere.

Lån 5.000 til 350.000 kr raskt og enkelt via Monsar. Du kan velge mellom flere lån med svar på dagen! Lån penger til det du vil her.

Klikk her!

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , , , ,

Idioter ødelegger Norges rykte!


En gruppe nordmenn blir i følge VG truet med fengsel og store bøter for å ha drept wallabyer, ender, tahr og ikke minst totalfredede keruru-fugler på New Zealand. Videoen ligger nå ute på Youtube igjen, og dere kan se filmen nederst i artikkelen.

Hva er det som får disse idiotene til å ødelegge Norges rykte på denne måten? De er rett og slett en skam for Norge. Det kan ikke eksistere særlig mye vett i hodet til disse karene. Ja vi får enda håpe de får lange fengselsstraffer, og ikke minst en stor bot. At den ene av «jegerne» nekter for å ha gjort noe ulovlig, sier vel egentlig sitt. Idiotene drepte bare for moro skyld, noe som er ekstra provoserende. Hvis idiotene sitt mål var å provosere, så har de i ihvertfall fått det til.

Det er synd at noen mennesker tror det er bare å drepe dyr, bare fordi de er dyr. Har disse jegerne lyst til å jakte mer, kan de godt få komme til mitt fylke for å jakte hjort. Her er det mer enn nok. Da slipper utrydningstruede arter å bli truet bare for at disse toskene skal ha det morsomt. Jeg håper dette er den siste gangen jeg leser om noe slikt i media.

Posted in NyheterComments (63)