Tag Archive | "Dovre Forvaltning"

Tags: , , , , , , , ,

Bør man investere i Norwegian-aksjen (NAS)?


Stig Myrseth i Dovre Forvaltning er ikke i tvil om at man bør investere i Norwegian, og har et kursmål på 1000 kroner. I skrivende stund ligger Norwegian Air Shuttle (NAS) sin kurs på 259 kroner.

Når det kommer til å investere i Norwegian-aksjen, så er det delte meninger om dette. Dersom utenlandsflyvningene til Norwegian skulle lykkes, så er ikke et kursmål på 1000 kroner uoppnåelig. Norwegian har hatt en del innkjøringsproblemer med de nye flyene, men dette kan vise seg å snu etter hvert. Et spørsmål mange kanskje har stilt seg er om Bjørn Kjos og Norwegian hadde foreberedt seg godt nok på forhånd. De aller fleste vil si nei til dette.

Personlig har jeg stor tro på Norwegian-aksjen, og ser det ikke som umulig at den kan komme opp i 400 kroner i løpet av en periode på 8-12 måneder. Det er likevel en risikabel aksje, så dersom du ikke er en gambler vil du nok ikke investere i Norwegian Air Shuttle. Dagens verdi i Norwegian ligger på litt over 9 milliarder norske kroner, og dette vil komme til å stige til 35 milliarder kroner dersom Stig Myrseth i Dovre Forvaltning får rett i sin spådom.

Det er nettavisen Hegnar.no som har omtalt saken på sine nettsider.

Norwegian

Posted in NyheterComments (0)