Tag Archive | "Domenesalg"

Tags: , , , , , ,

Tjene penger på å selge nettsider


Å selge nettsider er den enkle prosessen med å kjøpe et domenenavn og bygge opp en nettside for deretter å selge det for en slant med penger – så hva er egentlig det man på engelsk kaller website flipping? Hvis du foretrekker noe litt mer utfordrende (og potensielt mye mer lønnsomt) så kan nettsidesalg være noe for deg. Det er en lang prosess, men den tiden du investerer i denne spesielle aktiviteten kan gi deg mye cash. Og det er mer enn én måte å gjøre det bra på, som du er i ferd med å finne ut nå.

Det er en stadig voksende gruppe mennesker som har funnet ut at å selge nettsider er en fin måte å bygge opp kompetanse, kunnskap og inntekt på samme tid. Den grunnleggende ideen starter med å jakte etter et tema som gjør det bra på nettet. Når du har et vellykket nettsted på det temaet (som du skal gjøre i en av følgende to måter) kan du tilby den for salg til noen andre.

Den første måten å gjøre dette på er å starte fra scratch ved å velge et domenenavn, bygge et nettsted rundt det og bygge opp nettstedet til det får en god mengde trafikk og interesse fra folk som er innenfor dette temaet. Det kan ta litt tid for å få nettstedet indeksert i Google før du kan dra nytte av mengden av trafikk du kan få fra en søkemotor. Noe som er viktig å drive med for å komme høyere opp i Googles ranking er å utføre søkemotoroptimalisering, ofte forkortet SEO.

Ideen er å bygge et nettsted som har et potensiale, samt å kunne generere en god mengde trafikk. Du kan gjøre dette ved å integrere elementer som Google Adsense, affiliate linker og betalt annonsering på websiden din- og i noen tilfeller, betalte medlemskap også.

Den andre veien er lettere – men det krever litt mer forskning for din del. Hvis ideen om å bygge et nettsted fra grunnen av ikke appellerer til deg, men du likevel ønsker å selge nettsteder for profitt da kan denne metoden være noe å prøve. Trikset er å lete etter et nettsted som noen har bygget som får en mengde trafikk. Forskning på søkeord vil avdekke de fagområder og søkeord som er svært populære på nettet, og det er disse typer nettsteder du bør være på jakt etter – noe som alltid vil gi deg trafikk til ditt nettsted.

Faktum er at du kan ikke bare plukke ut et domenenavn å legge inn noen artikler og affiliate linker på et nettsted og forvente at du skal tjene deg styrtrik. Det tar tid og krefter, og det er grunnen til at nettsteder som har potensial til å gjøre det veldig godt ender opp med å floppe. Så hvis du gir et rimelig tilbud til eieren av nettstedet, er sjansene gode for at du får godtatt budet. Og det gir deg sjansen til å bygge videre på en nettside som allerede har en god del trafikk, og artikler.

Etter noen måneder – når du tjener en tier eller mer hver dag fra nettsiden din – kan du komme på tanken å selge det. Det finnes en rekke nettsteder og fora som har seksjoner for å selge nettsteder til andre mennesker, og avhengig av overskuddet du gjør og trafikken du får vil du kunne tjene fra noen hundrelapper til flere tusen kroner. Hvis du vil tjene penger på å selge nettsider anbefaler jeg deg å sjekke ut Webforumet.no, og Sedo.com

Hvis du har gjort det en gang, er det nok ikke like vanskelig å starte og selge en nettside neste gang. Det er ingen grense for hvor mange nettsteder du kan eie til enhver tid, men ikke glem at du trenger noen måneder før du gjør ditt første salg, siden du må utvikle nettsidene før du selger dem. Alt i alt kan det gi deg en god slump med penger med å kjøpe og selge nettsider.

Hvis du likte denne artikkelen liker du kanskje disse artiklene om å tjene penger online:

Tjene penger på nett med blogging

Tjene penger med betalte spørreundersøkelser

Tjene penger med Google Adsense

Tjene penger med Facebook

Tjene penger med å lage et forum

Topp 5 måter å tjene penger online

 

 

 

 

 

 

 

Posted in Tjene Penger OnlineComments (1)