Tag Archive | "Derric Bird"

Tags: , , , , , , , , ,

Følelsen av å drepe


Lån 5.000 til 350.000 kr raskt og enkelt via Monsar. Du kan velge mellom flere lån med svar på dagen! Lån penger til det du vil her.

Klikk her!

Derric Bird har skutt og drept 12 personer på forskjellige steder i England. Man kan gjerne spekulere i hva det er som får folk til å drepe så mange. Jeg tror det er følelsen av å drepe som får disse gale personene til å drepe. De dreper muligens for å ha det morsomt. Hvordan følelsen av å drepe er finner de ikke ut før de har prøvd det. Det er nok det som får folk til å drepe. Det som er skremmende er at disse hendelsene kommer raskere nå enn før. At flere sliter med psykiske problemer er vanskelig å håndtere.

Derrick Bird hadde lisens til å ha våpen, noe som er uvirkelig for oss idag. Det kan virke som denne personen er en helt vanlig person, så om det er galt vet vi ikke. Mer enn hundre folk er satt til å etterforske saken. Det viser at politiet tar saken veldig alvorlig. Jeg stiller uansett spørsmålstegn til at han fikk kjøre så langt og drepe så mange. For det er snakk om en lang kjørestrekning.

Noen mener at grunnen til at Derrick Bird drepte 12 personer og skadet 25, er at han hadde hatt en diskusjon med andre taxi-sjåfører. Dette er bare spekulasjoner, og man vet ikke dette sikkert. Andre sier igjen at grunnen er hans syke mor. Massakeren er den verste som har skjedd i Storbritania på fjorten år. Vi får håpe dette blir den siste, noe det dessverre ser vanskelig ut til å bli. Dette føyer seg inn i rekken over seriemordere.

Lån 5.000 til 350.000 kr raskt og enkelt via Monsar. Du kan velge mellom flere lån med svar på dagen! Lån penger til det du vil her.

Klikk her!

Posted in NyheterComments (0)