Tag Archive | "De omkomne Utøya"

Tags: , , , , , , , , , ,

Anders Behring Breivik tilbake på Utøya


Massemorderen og massedrapsmannen Anders Behring Breivik har vært tilbake på Utøya hvor drapene på 69 personer skjedde. Noe som ikke kunne skje i Norge har skjedd. At Behring Breivik er tilbake på Utøya er på grunn av etterforskningen av alle drapene han gjorde ute på øya. I dag, lørdag 13.08 har han vært ute på Utøya for å forklare hvordan hver enkelt av de 69 ble drept. Den 32 år gamlle massemorderen Breivik gikk med tau rundt kroppen, og var godt bevoktet. Det var ikke mulig for den menige mann å se Breivik, for han ble skjermet av Politiet.

Rundt klokken 14.00 kom han til kaien ved Utvika i Tyrifjorden. Han ble fraktet ut med båten MS Thorbjørn, og området rundt han ble bevoktet av tungt bevæpnede politmenn. Politiet er nok redd for at Breivik skal klare å rømme. Det hadde vært en skandale uten like for det norske politiet. Et politihelikopter skal også ha fløyet over området Anders Behring Breivik skulle til, på grunn av mulige hevnaksjoner mot ham. Jeg håper inderlig at ingen dreper han, for han fortjener sin straff.  Anders Behring Breivik må ha en svært god hukommelse for han husker hvert enkelt drap.

Da Breivik forklarte hvordan han slaktet ned folk på Utøya filmet Politiet, for å lage en rekonstruksjon som kan legges fram i retten. Mange hadde stoppet for å legge ned blomster ved minnesmerket utenfor Utøya, men lite ante de om at massemorderen Anders Behring Breivik ikke var langt unna. Dette er første gangen den terrorsiktede nordmannen er utenfor fengslet siden han ble tatt for terrorhandlingene mot regjeringskvartalet og Utøya.

Posted in NyheterComments (0)