Tag Archive | "De beste kredittkortene"

Tags: , , , , ,

Sammenligning av kredittkort


Det kommer stadig flere kredittkort på markedet. Det eneste de har til felles er at de alle er litt forskjellige. De fleste forbrukere tar ikke noe bevisst valg når de velger kredittkort. De bruker gjerne det de har fått i hånden fra banken sin, kjøpesenteret eller den hyggelige selgeren på Lillestrøm jernbanestasjon.

Hvis du vil ta tilbake litt av kontrollen bør du først spørre deg hva du ønsker å bruke kredittkortet til. De vesentligste komponentene en kredittkortavtale består av er antallet rentefrie dager, årsgebyr, maks lånebeløp, effektiv rente, gebyr ved bruk og hvorvidt det inkluderer reiseforsikring.

De fleste fester her blikket på renten. Den er selvfølgelig vesentlig, men gebyrene for bruk utgjør ofte en vel så stor av kostnadene ved å ha et kredittkort. Det kommer litt an på hvor mye av kreditten du velger å bruke. Jo høyere saldoen er, jo mer betyr rentesatsen. Det kan ære en del å spare på å ha reiseforsikring inkludert i kortet, samtidig som det er praktisk. Men du bør lese vilkårene. Hvis du skal ut på en lengre reise eller ønsker å forsikre for høyere beløp, kan det hende du likevel må tegne egen reiseforsikring.

Ofte har kredittkortet andre tilbud du bør ta i betraktning, som rabatter eller cashback. Men det er gjerne tilbyderen veldig flink til å informere om selv. Det tilbys cashback på alt mulig fra bensin til matvarer. Noen kredittkort tilbyr en så høy cashback som 4 %.

Ved å klikke på linken under, kan du selv sammenligne markedets beste kredittkort for finne det som passer deg best.

Sammenlign kredittkort

Posted in Alt muligComments (0)

Tags: , , , , , ,

Hvilket kredittkort passer for deg?


Det er viktig å tenke over hva man skal bruke kredittkortet til når man skal gå til anskaffelse av et slikt betalingskort. Enkelt forklart er et kredittkort en betalingsløsning hvor kortutstederen låner ut penger til kortbrukeren. Det er mange fordeler med kredittkort. Noen kredittkort har reiseforsikring inkludert, mens andre kredittkort gir rabatter i utvalgte butikker. Hvis du bruker bilen mye, kan Esso Mastercard være noe for deg. Dette kredittkortet gir deg rabatt per liter drivstoff.

Et kredittkort vi kan anbefale, er Cresco Unique. Dette kredittkortet tilbyr den laveste effektive renten på markedet med 12, 29 %. Cresco Unique er et spesielt kort kun for medlemmer i utvalgte yrkesorganisasjoner. Med Cresco Unique kan du ta ut inntil 1000 kroner i kontanter om du foretar et varekjøp. Dette er ikke tilgjengelig på alle butikker, men flere og flere tilbyr dette nå i dag. Med Cresco Unique kredittkortet kan du overføre penger til kredittkortet, og samtidig få rente på pengene. Du mottar 1,75 % sparerente på de pengene du setter inn på kredittkortet. Verdt å merke seg er at dette gjelder innskudd opp til 100 000 kroner.

Hvis du er kunde i Skandiabanken kan du søke om Skandiabanken kredittkort. Skandiabanken sitt kredittkort ble i 2010 kåret til det beste kredittkortet av Dinside.no. Den gang skrev Dinside at kredittkortet ”er best på renter og kredittkjøp”. Selv om kredittkortet har en årsavgift på 50 kroner, så er dette uansett et gunstig kredittkort å bruke. Med Skandiabanken sitt kredittkort, nyter du godt av fordeler som billigere hotell og leiebil. Kredittkortet har en effektiv rente på 16,6 %, noe som er langt under mange av konkurrentene.

Posted in Alt muligComments (0)

Tags: , , , , ,

Skaff deg kredittkort nå!


De fleste har nok hørt om kredittkort. Dette har blitt mer og mer vanlig i vår digitale verden. Med et kredittkort betaler du ikke før du får regningen i posten. Derfor er kredittkort en trygg måte å kjøpe varer på internett. Det kan også være lurt om du gjør et kjøp i utlandet. Hvis du bruker et vanlig visa-kort kan du risikere å bli trekt flere ganger, og da er det vanskelig å få igjen pengene om du har kjøpt noe i utlandet.

Tidligere i år ble kredittkortnummer stjålet i stor skala fra Sony etter et hackerangrep. Det var brukere av Sonys tjeneste PlayStation 3 som ble frastjålet denne informasjonen. Så mange som 77 millioner brukere skal ha blitt frastjålet kredittkortinformasjon. Sikkerheten til Sony har vært alt for dårlig, for denne informasjonen skal ha vært lagret helt ukryptert. I begynnelsen sa Sony at det var bare brukernavn, passord og adresser som var stjålet, men det var det altså ikke.

Å handle med kredittkort i dag er trygt, men man må likevel være forsiktig. Man må passe på kredittkortet sitt, for kommer det på avveie er det lett at det blir misbrukt. Når du skal taste inn pin-koden din bør du passe på at ingen ser på den. Det har faktisk vist seg at noen har stått på tak nær en minibank for å filme kodene til folk som har tatt ut penger av minibanken. Etterpå har bandittene ranet personene som har tatt ut penger. Det beste kredittkort er muligens Santander Red etter hva jeg har lest på diverse nettsider. Et annet som er bra er Visa Kredittkort.

Det kan være lurt å bruke kredittkort for da er det også muligheter for ulike bonusprogrammer. Et bonusprogram er at du får rabatt eller poeng når du kjøper varer. Et eksempel kan være når du kjøper bensin, da tilbyr noen kredittkort en viss rabatt per liter. Et annet eksempel er at kredittkorttilbyderen tilbyr rabatt på reiser. Statoil har et mastercard som gir deg rabatt på bensinen, noe som kan gi deg en stor besparelse i året.

Posted in Alt muligComments (0)