Tag Archive | "Beste kredittkort"

Tags: , , , , , , , , ,

Beste kredittkort i 2013


Nettsiden Kredittkortguide.com har hatt en kåring av beste kredittkort 2013, og her har det beste kortet for i år blitt kåret. Ikke overraskende kommer 365Privat fra tidligere Fokus Bank nå Danske Bank på førsteplass. Vi i Nyhetsbloggen har sett på hvilke fordeler en kan få ved å benytte dette kortet. Grunnen til at vi skriver at det ikke er overraskende at 365Privat har vunnet denne testen, er at dette kortet har vunnet en rekke kåringer de siste årene. Nettavisen, Dine Penger og Dagbladet er noen av de som har kåret 365Privat til det beste kredittkortet. Nå har det altså blitt kåret til beste kredittkort i 2013.

365Privat har blitt kåret til best i test hele 8 ganger siden 2007, og det skulle si sitt. Fordelene med 365Privat kredittkort er at de tilbyr svært gode cashback og rabattordninger. Om du betaler regningen i tide er 365Privat et kredittkort du sterkt bør anbefale deg å skaffe. Drivstoffrabatt er noe av det beste med 365Privat. Man får 3,65 % rabatt når man fyller drivstoff, og ett tillegg på 30 øre om du fyller hos en av Esso sine bensinstasjoner rundt om i landet. Ved en literpris på 13 kroner, så vil 3,65 % rabatt tilsi en rabatt på nesten 50 øre per liter du fyller. Om du fyller hos Esso i tillegg, så nærmer det seg 80 øre rabatt per fylte liter.

Ikke nok med at du får rabatter ved å fylle bensin og diesel, men du får også rabatter i skobutikker og klesbutikker. Man får 3,65 % rabatt også i skobutikker og klesbutikker. Om du er en storshopper, så kan jo dette være noe for deg. Det er ingen årskostnad ved 365Privat, slik det gjerne kan være med andre kredittkort. En annen fordel med 365Privat er at man får 10 % rabatt på hotellovernattinger hos Rica. Det er mange Rica-hoteller rundt om i landet, så det kan være en besparelse om du bruker dette kortet når du overnatter hos ett av Rica sine mange hoteller.

Vurderer du å bytte strømleverandør bør du vente til du har skaffet deg 365Privat kredittkort. For med dette kortet kan du få 10 % rabatt på strøm hos Ustekveikja Energi, samt gratis strømforsikring i tre år. En annen fordel med kortet er at du får 10 % rabatt på forsikring hos Travel Guard. Maks kreditt du kan ha med 365Privat er 50 000 kroner. Alt i alt gjør dette 365Privat til det beste kredittkortet i 2013.

Les flere innlegg om kredittkort.

Et bilde av 365Privat Mastercard:

365Privat

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , ,

Kredittkort for studenter


«Kredittkort er noe dritt», «Styr unna kredittkort», «Pass deg for kredittkort». Skremselspropagandaen mot kredittkort florerer det av på nettet, og du har sikkert hørt det selv. Kredittkort for studenter finner du i Norge også, selv om utvalget ikke er like stort som i andre land. Om du skal være student i Norge i dag, så kan det by på en rekke utfordringer. Om du er student, så er det ikke alltid så lett å få seg kredittkort på grunn av at du som regel har lav inntekt.

Før du leser mer, så må vi bare få sagt at om du har betalingsanmerkninger, så er ikke kredittkort noe for deg. Så lenge du har betalingsanmerkninger vil du ikke kunne få et kredittkort når du søker om det. Det er ikke umulig for studenter å få et kredittkort. Om du har hatt en grei inntekt, aldri hatt betalingsanmerkninger og oppfyller kravet om alder, så kan du få kredittkort som student.

Når du er student kan det av og til komme vanskelige tider, og da kan det kanskje være greit å ha et kredittkort i bakhånd.  Om du ikke har penger på et tidspunkt, så kan et kredittkort redde deg ut fra en knipe. Har du for eksempel fått en regning du ikke klarer å betale i tide, vil du kunne utsette betalingen med et kredittkort. Du kan få større frihet om du har et kredittkort når du er student.

Her er flere artikler om kredittkort:

Flexi Visa

365Privat

Bank Norwegian

Shell Mastercard

Eksempel på et kredittkort: Remember kredittkort.

Posted in Alt muligComments (0)

Tags: , , , , , , , , ,

Flexi Visa kredittkort for rabatter og bonuser


Det florerer med reklame for kredittkort på TV-skjermer, nettaviser, aviser og overalt hvor du finner reklame. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i løpet av 2012 kan vi i Nyhetsbloggen anbefale kredittkortet Flexi Visa. Dette er et kredittkort for deg som ønsker billigere bensin, billigere elektronikk eller billigere klær. Flexi Visa har en rekke bonuskategorier, som du kan velge i mellom. Dette er med på å gi deg en rekke valg å velge mellom

Hva er fordelene med Flexi Visa Kredittkort

For å finne ut litt mer om Flexi Visa Kredittkort tok vi en tur innom denne lenken: http://www.tipstilkredittkort.com/flexi-visa-kredittkort hvor vi fant en god del informasjon om dette kredittkortet. Man kan for eksempel få en kredittgrense på opptil 100. 000 kroner i følge nettsiden Tipstilkredittkort.com. I følge nettsiden kan man også få inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dette vil si at du slipper å måtte betale renter på de første 50 dagene. Da kan du vente med å betale regningen i 50 dager, før det påløper rente på beløpet du skylder den som har sendt ut kredittkortet.

Med Flexi Visa sitt kredittkort får man 4 % bonus når man skal ut å fly. Dette er et kredittkort for alle, fordi man får bonus eller rabatt på nesten hva som helst.

Du bør ha flere enn ett kredittkort


Noe annet som kan være verdt å tenke på er at du bør ha flere kredittkort. I følge denne artikkelen: www.tipstilkredittkort.com/du-bor-ha-flere-kredittkort/ så bør du ha flere kredittkort. Grunnen til at man bør ha flere kredittkort er at det gjør faren mindre om du skulle miste det ene kredittkortet. En annen fordel med å ha flere kredittkort er at de ulike kredittkortene har ulike fordeler.

 

Posted in Alt muligComments (1)

Tags: , , , ,

365Privat er blitt kåret til Norges beste kredittkort


365Privat har blitt kåret til Norges beste kredittkort atter en gang. Det er ingen tvil om at 365Privat er Norges beste kredittkort. Man kan faktisk få opptil 81 øre rabatt per liter drivstoff du fyller. Du kjenner sikkert til de tradisjonelle bensinkortene hvor du er knyttet til en spesiell bensinstasjon. Med 365Privat kredittkort slipper du å måtte fylle bensin på en spesifikk bensinstasjon. Du kan like gjerne fylle på Esso som Shell. Du nyter en ekstra god fordel om du fyller hos Esso, for da får du hele 81 øre rabatt per liter om prisen på bensin ligger på 14 kroner literen.

Du får cashback på alle kjøp om du bruker 365Privat som betalingsløsning. 365Privat er et kredittkort for deg som elsker rabatter og cashback (tilbakebetaling). Man får rabatter på leiebiler fra Hertz og Avis, om du bruker dette kredittkortet når du handler.

Nettavisen, Dagbladet, VG og Dine Penger er bare noen utvalgte som har kåret 365Privat til det beste kredittkortet. Ingen andre kredittkort kan skilte med «best i test» 8 ganger, slik som Privat365. Det som kan være verdt å merke seg er at man må være over 21 år for å kunne søke om dette kredittkortet. Du kan heller ikke ha noen inkassosaker rettet mot deg de siste 3 årene.

Vi i Nyhetsbloggen kårer 365Privat til det beste kredittkortet for billigere bensin i 2012.

Klikk her for å lese mer om kredittkort, og blant annet 365Privat.

 

Posted in Alt muligComments (1)

Tags: , , , , ,

Anbefaling av Bank Norwegian Kredittkort


Et kredittkort er kjekt å ha når du skal ut på en handletur, men mangler penger. Å handle på kreditt har blitt mer og mer vanlig blant oss nordmenn, og det er ikke uten grunn. Bedre og bedre tilbud blant kredittkorttilbyderne har ført til at flere tar i bruk denne plastikkbrikken. Enkelt forklart er et kredittkort en betalingsløsning hvor du låner penger av en kortutsteder. Det er mange fordeler med kredittkort. En fordel er for eksempel at noen kredittkort tilbyr reiseforsikring. En annen er at du kan få med avbestillingsforsikring når du skaffer deg et kredittkort.

Et kredittkort vi kan anbefale er Bank Norwegian sitt kredittkort. Bank Norwegian Kredittkort gir deg en kredittgrense på inntil 100 000 kroner. Det er mange fordeler ved å skaffe seg dette kredittkortet. Reiseforsikring er den ene fordelen du kan dra nytte av ved å skaffe deg Bank Norwegian Kredittkort. Avbestillingsforsikring er en annen fordel du kan dra nytte av. Det koster faktisk ingenting å eie Bank Norwegian Kredittkort, og de kan skilte med en betalingsutsettelse på 6 uker. Denne betalingsutsettelsen er rentefri.

Når du foretar kjøp med Bank Norwegian sitt kredittkort tjener du opp bonuspoeng på alle kjøp som blir gjort med kredittkortet. Skal du ta ut penger i utlandet er det ingen gebyrer knyttet til dette. Bank Norwegian tilbyr også brukskonto med 2,75 prosent rente på første krone. Da har man inkludert gratis nettbank, som de fleste er avhengige av i dag. En annen viktig fordel med Bank Norwegian kredittkort er at de er medlem av «Bankenes Sikringsfond». Dette innebærer at om banken skulle gå konkurs, så er fortsatt pengene du har skutt inn sikret.

Klikk her for å lese mer om Bank Norwegian kredittkort, og lær hvordan du kan utnytte bonuspoengene på en best mulig måte.

Posted in Alt muligComments (1)

Tags: , , , , , , ,

Kredittkortanbefaling av Shell Mastercard


Mange nordmenn er i disse dager på utkikk etter et kredittkort som gir deg billigere bensin og diesel. Med en pris på nesten 15 kroner literen har mange nordmenn sett seg lei av å betale mer enn hva man behøver. Derfor har flere og flere tatt i bruk kredittkortet Shell Mastercard for å spare penger når man fyller enten bensin eller diesel. Hvis man er vant til å bruke bilen mye, så kan det lønne seg å ta i bruk et kredittkort for billigere bensin. Shell Mastercard er et slikt kredittkort. Det spesielle med Shell Mastercard er at du får 40 øre per liter drivstoff du fyller. Om man er en flittig bruker av bil, så kan du fort spare noen tusenlapper i året på å ta i bruk et kredittkort for billigere bensin.

Når man har gått til anskaffelse av Shell Mastercard kan du nyte en rekker fordeler. Man kan for eksempel ha inntil 75.000 kroner i kreditt, og hvis det ikke skulle være nok, så er det trolig også mulig å diskutere fram en annen avtale. Når du foretar et kjøp med Shell Mastercard, så mottar du en Trumf-bonus på 1 % over hele verden. Dette gjelder alle kjøp. I følge nettsidene til Shell Mastercard, så kan man bruke kredittkortet på over 23 millioner steder i hele verden.

Det er Ikano Bank som står bak Shell sitt kredittkort. Ikano Bank står også bak mange andre kredittkort, og de har flere ganger stukket av med jeve priser. Fordelen med å benytte et kredittkort som er levert av Ikano Bank er at denne banken inngår avtaler med de fleste store kjedene innen elektronikk, møbler, hage og mote. Dette gjør at du som kunde får de beste avtalene som er tilgjengelig på markedet. Ikano Bank skreddersyr finansieringsløsninger for sine kunder, som gjør det mye bedre og enklere for deg.

Klikk her for å lese mer om Shell Mastercard kredittkort, og samtidig lær hvordan du får den beste rabatten når du fyller bensin. 

Posted in Alt muligComments (0)

Tags: , , , , , , ,

Sikkerhetstips ved bruk av kredittkort


Når du har skaffet deg et kredittkort, er det ditt ansvar å ta vare på det. Faktisk, i verste fall, dersom det kan bevises at du kan ha vært uaktsom i å holde kredittkortet ditt trygt, kan du bli stilt ansvarlig for kostnadene for alle transaksjoner foretatt på kontoen din dersom du skulle miste kortet. For å hjelpe deg å unngå dette, gir vi deg her er tre grunnleggende kredittkort sikkerhetstips:

Aldri ha flere kredittkort enn du trenger

Selv om det kan være en fordel å ha to kort i tilfelle du glemmer/mister det ene, bør du aldri ha flere kredittkort enn du faktisk trenger å bruke. Den viktigste grunnen til dette er at det blir vanskeligere å holde rede på hvilke kort du har og hvor du har lagt dem jo  flere kort du har. 

Alltid hold kvitteringer separate

Blant de viktigste av de grunnleggende kredittkort-sikkerhetstipsene du får, er å aldri oppbevare kredittkort og kvitteringer på samme sted. Hvis du mister kortet, eller hvis det blir stjålet, så du har mistet kvitteringene også. Da kan det bli vanskelig å finne ut hvilke transaksjoner du har gjennomført før du mistet kortet og/eller hva som var den siste ekte transaksjonen du har gjort.

Aldri gi dine kortopplysninger til noen du ikke kjenner

Hvis du noen gang blir bedt om å gi dine kredittkortopplysninger til noen du ikke kjenner, bør du alltid avvise dette. Hverken banken, kredittkortselskapet eller politiet vil noen gang spørre om disse opplysningene.

Selv om overnevnte tips kan høres ut som tre grunnleggende kredittkort-sikkerhet tips du allerede vet, vil du bli overrasket over å se hvor mange som unnlater å følge ett eller alle av dem!

Posted in Alt muligComments (0)

Tags: , , , ,

Hva er et kredittkort?


Mange lurer kanskje på hva man skal si at et kredittkort er, og enkelt forklart er det en betalingsløsning, akkurat som dine kontanter. Forskjellen er at du handler på kreditt når du bruker et kredittkort for dine kjøp av varer og tjenester. Hver måned mottar du som oftest en regning fra kredittkortselskapet. Noen ganger kan du velge hvor mange ganger du ønsker å betale i året. Det som pleier å virke best er å motta en regning for det du har betalt hver måned.

Et kredittkort har vært tilgjengelig i lang tid, men det er først på 2000-tallet at nordmenn har oppdaget denne geniale betalingstjenesten. Det første kredittkortet kunne man finne allerede på begynnelsen av 1900-tallet i USA. Det var Henry Ford som ga folk muligheten til å kjøpe bil, og det er nok det som beskrives som det første kredittkortet.

I dag har mye forandret seg siden tidlig på 1900-tallet, og dagens kredittkort er som oftest et plastkort. På dagens kredittkortmarked finner man en rekke kredittkort som tilbyr billigere bensin. Beste bensinkort for billigere bensin kan man gjerne si er Shell Mastercard. Dette kredittkortet gir deg 40 øre rabatt per liter bensin eller diesel du fyller.Når du bruker Shell Mastercard må du huske på at rabatten bare gjelder Shell sine bensinstasjoner. I mange tester scorer Shell Mastercard svært høyt, og det er ikke uten grunn.

Hvis du ønsker å lese mer om hva som er det beste bensinkortet for billigere bensin, så anbefaler vi deg å klikke her, og ta en titt på Kredittkortguide.com. 

Posted in Alt muligComments (0)

Tags: , , , , ,

Sammenligning av kredittkort


Det kommer stadig flere kredittkort på markedet. Det eneste de har til felles er at de alle er litt forskjellige. De fleste forbrukere tar ikke noe bevisst valg når de velger kredittkort. De bruker gjerne det de har fått i hånden fra banken sin, kjøpesenteret eller den hyggelige selgeren på Lillestrøm jernbanestasjon.

Hvis du vil ta tilbake litt av kontrollen bør du først spørre deg hva du ønsker å bruke kredittkortet til. De vesentligste komponentene en kredittkortavtale består av er antallet rentefrie dager, årsgebyr, maks lånebeløp, effektiv rente, gebyr ved bruk og hvorvidt det inkluderer reiseforsikring.

De fleste fester her blikket på renten. Den er selvfølgelig vesentlig, men gebyrene for bruk utgjør ofte en vel så stor av kostnadene ved å ha et kredittkort. Det kommer litt an på hvor mye av kreditten du velger å bruke. Jo høyere saldoen er, jo mer betyr rentesatsen. Det kan ære en del å spare på å ha reiseforsikring inkludert i kortet, samtidig som det er praktisk. Men du bør lese vilkårene. Hvis du skal ut på en lengre reise eller ønsker å forsikre for høyere beløp, kan det hende du likevel må tegne egen reiseforsikring.

Ofte har kredittkortet andre tilbud du bør ta i betraktning, som rabatter eller cashback. Men det er gjerne tilbyderen veldig flink til å informere om selv. Det tilbys cashback på alt mulig fra bensin til matvarer. Noen kredittkort tilbyr en så høy cashback som 4 %.

Ved å klikke på linken under, kan du selv sammenligne markedets beste kredittkort for finne det som passer deg best.

Sammenlign kredittkort

Posted in Alt muligComments (0)

Tags: , , , , , ,

Hvilket kredittkort passer for deg?


Det er viktig å tenke over hva man skal bruke kredittkortet til når man skal gå til anskaffelse av et slikt betalingskort. Enkelt forklart er et kredittkort en betalingsløsning hvor kortutstederen låner ut penger til kortbrukeren. Det er mange fordeler med kredittkort. Noen kredittkort har reiseforsikring inkludert, mens andre kredittkort gir rabatter i utvalgte butikker. Hvis du bruker bilen mye, kan Esso Mastercard være noe for deg. Dette kredittkortet gir deg rabatt per liter drivstoff.

Et kredittkort vi kan anbefale, er Cresco Unique. Dette kredittkortet tilbyr den laveste effektive renten på markedet med 12, 29 %. Cresco Unique er et spesielt kort kun for medlemmer i utvalgte yrkesorganisasjoner. Med Cresco Unique kan du ta ut inntil 1000 kroner i kontanter om du foretar et varekjøp. Dette er ikke tilgjengelig på alle butikker, men flere og flere tilbyr dette nå i dag. Med Cresco Unique kredittkortet kan du overføre penger til kredittkortet, og samtidig få rente på pengene. Du mottar 1,75 % sparerente på de pengene du setter inn på kredittkortet. Verdt å merke seg er at dette gjelder innskudd opp til 100 000 kroner.

Hvis du er kunde i Skandiabanken kan du søke om Skandiabanken kredittkort. Skandiabanken sitt kredittkort ble i 2010 kåret til det beste kredittkortet av Dinside.no. Den gang skrev Dinside at kredittkortet ”er best på renter og kredittkjøp”. Selv om kredittkortet har en årsavgift på 50 kroner, så er dette uansett et gunstig kredittkort å bruke. Med Skandiabanken sitt kredittkort, nyter du godt av fordeler som billigere hotell og leiebil. Kredittkortet har en effektiv rente på 16,6 %, noe som er langt under mange av konkurrentene.

Posted in Alt muligComments (0)