Tag Archive | "Bank Norwegian kredittkort"

Tags: , , , , ,

Anbefaling av Bank Norwegian Kredittkort


Et kredittkort er kjekt å ha når du skal ut på en handletur, men mangler penger. Å handle på kreditt har blitt mer og mer vanlig blant oss nordmenn, og det er ikke uten grunn. Bedre og bedre tilbud blant kredittkorttilbyderne har ført til at flere tar i bruk denne plastikkbrikken. Enkelt forklart er et kredittkort en betalingsløsning hvor du låner penger av en kortutsteder. Det er mange fordeler med kredittkort. En fordel er for eksempel at noen kredittkort tilbyr reiseforsikring. En annen er at du kan få med avbestillingsforsikring når du skaffer deg et kredittkort.

Et kredittkort vi kan anbefale er Bank Norwegian sitt kredittkort. Bank Norwegian Kredittkort gir deg en kredittgrense på inntil 100 000 kroner. Det er mange fordeler ved å skaffe seg dette kredittkortet. Reiseforsikring er den ene fordelen du kan dra nytte av ved å skaffe deg Bank Norwegian Kredittkort. Avbestillingsforsikring er en annen fordel du kan dra nytte av. Det koster faktisk ingenting å eie Bank Norwegian Kredittkort, og de kan skilte med en betalingsutsettelse på 6 uker. Denne betalingsutsettelsen er rentefri.

Når du foretar kjøp med Bank Norwegian sitt kredittkort tjener du opp bonuspoeng på alle kjøp som blir gjort med kredittkortet. Skal du ta ut penger i utlandet er det ingen gebyrer knyttet til dette. Bank Norwegian tilbyr også brukskonto med 2,75 prosent rente på første krone. Da har man inkludert gratis nettbank, som de fleste er avhengige av i dag. En annen viktig fordel med Bank Norwegian kredittkort er at de er medlem av «Bankenes Sikringsfond». Dette innebærer at om banken skulle gå konkurs, så er fortsatt pengene du har skutt inn sikret.

Klikk her for å lese mer om Bank Norwegian kredittkort, og lær hvordan du kan utnytte bonuspoengene på en best mulig måte.

Posted in Alt muligComments (1)