Tag Archive | "Bank fra A til Å"

Tags: , , , ,

DNB får smekk på pung av Bengt Waldow


DNB har anmeldt en selger av en bolig på Skedsmokorset, og hevder Linda Berntsen har «svindlet» banken. Nå har advokaten Bengt Waldow bestemt seg for å slå tilbake på vegne av Linda Berntsen, som boligsalget har blitt et rent mareritt for.

Det var i september 2013 at Berntsen solgte boligen sin for 4,1 millioner kroner, men det skulle vise seg å ikke være så enkelt. Det hele utviklet seg til et mareritt for Berntsen, og det endte med at DNB trakk tilbake finansieringsbeviset som skulle sikre kvinnen ny bolig. Da måtte boligen legges ut for salg på nytt. Saken er først omtalt i Finansavisen. Konsekvensen av DNB sin barnslige oppførsel er at Linda Berntsen tapte flere hundre kroner tusen.

Det virker lite profesjonelt at DNB har rettet anklager mot boligselgeren i media, og enda mer amatørmessig at de har anmeldt kvinnen. DNB prøver å bøte på såret med å invitere til dialog, men det er nok litt sent. Det første DNB burde gjøre er å trekke tilbake anmeldelsen, og deretter betale tilbake pengene selgeren har tapt på dette.

DNB

Posted in NyheterComments (0)