Tag Archive | "Alicante"

Tags: , , ,

Reise til Alicante i Spania


Kunne du tenke deg å reise til Alicante i Spania? Det er du nok ikke alene om. Det har bodd mennesker i denne byen i over 1000 år, og det er en turistperle du neppe vil glemme. I følge www.spaniareise.com kan man studere spansk i Alicante, og det må da være noe for en hver? Man kan reise til Alicante i Spania med en rekke flyselskaper i Norge, så man trenger ikke å bekymre seg for reisetilbudet.

Alicante er en undervurdert by som du burde besøke i løpet av ditt liv. Her er hva Spaniareise.com anbefaler deg å gjøre om du skal reise til Spania:

  • Du kan besøke Santa Barbara-slottet
  • Besøke Mundomar-akvariet for en litt annerledes opplevelse
  • Du kan slikke sol på Poniente Beach
  • Man kan utforske grottene i Canalobre

Dette er bare en liten liste over ting du kan gjøre i Alicante. Om du skal reise til Alicante i Spania, så anbefaler vi i Nyhetsbloggen at du leser deg opp om Alicante før du skal reise til Alicante. Da vil du kunne finne ut hva som er verdt å få med seg i denne fantastiske byen.

Om du skal reise til Spania og Alicante, så er Explanada d´Espanya en plass du må besøke. Dette er den kjente promenaden i Alicante, og kan vanskelig beskrives med ord. El Barrio også kalt gamlebyen er en plass du må besøke i Alicante. Er du interessert i stilige byggverk vil du nok bli imponert når du kommer til El Barrio. Mange bygårder i El Barrio har blitt renovert, og da har de blitt renovert i den klassiske gamle stilen. Det er mange smug du kan utforske om du tar turen innom gamlebyen i Alicante.

Ønsker du å lese flere reisetips? Sjekk ut dette innlegget: Feriereise til Tenerife eller Gran Canaria

Her er et bilde fra Alicante i Spania:

Posted in Alt muligComments (0)