Tag Archive | "Ålesund-Odd Grenland"

Tags: , ,

Molde-Ålesund i finalen?


Da har semifinalene blitt trekt, og dette var den perfekte trekningen i mitt syn. Molde møter Vålerenga hjemme, mens Ålesund møter Odd Grenland hjemme. Odd Grenland har vært solide i år, men jeg tror de går på en smell mot Ålesund. Molde er i kanonform, og skal ikke ha noen problemer med å banke Vålerenga hjemme på Røkkeløkka. Som Molde-fan er dette en bra trekning. Det første skrittet blir å slå ut Vålerenga, og deretter vinne cupfinalen.

Jeg tok turen til Oslo i 2005, da Molde vant cupen. Det var en nervepirrende kamp mot Lillestrøm, og jeg må innrømme at jeg var ganske redd i ekstraomgangene, men den gang ble det cupgull noe som var helt utrolig. Jeg stod igjen på tribunen etter kampen, og heiet på laget i mitt hjerte.

Denne gangen håper jeg Molde møter Ålesund. Det hadde vært ekstra kjekt, og slå Kjetil Rekdal og co i en finale. Molde er og forblir det beste laget i Møre Og Romsdal, og det skal vises hvis Molde og Ålesund kommer til finalen. Tabellen lyver heller ikke, der Molde ligger langt foran Ålesund.

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/cupen/artikkel.php?artid=566209

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=566176

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2851650.ece

http://www.dagbladet.no/2009/08/10/sport/cupen/fotball/odd_grenland/aalesund/7587822/

http://riks24.no/index.php/bruker/Sport/Molde-trakk-Vaalerenga-i-NM-semifinalen-22108

http://www.dagbladet.no/2009/08/10/sport/cupen/molde/aalesund/fotball/7584644/

Posted in SportComments (3)