Tag Archive | "agurktid"

Tags: , , , , , , ,

Brødskiven til Prins Charles solgt for over 2000 kroner på auksjon


At noen har en spesiell interesse for Prins Charles er det ingen tvil om etter at en brødskive som han hadde lagt igjen ble solgt for over 2000 kroner på auksjon. Den dagen Prins Charles giftet seg med Diana la han igjen en toast, og det er den som har blitt solgt på auksjonen i England nå.

Det var i den engelske byen Etwal at brødskiven gikk under hammeren, og den ble solgt til den nette sum av 230 pund. I følge Reuters skal dette være ny rekord for en toastbit som har blitt solgt på auksjon. Det var en stuepike som hadde lagret toasten hjemme som gikk til auksjonshuset for å høre om det var mulig å få noe penger for den nokså gamle brødskiven. Og det var det altså.

Brødskiven ble solgt for 230 pund, eller nærmere bestemt 2200 kroner. Stuepiken kan ihvertfall være sikker på å havne i Guiness rekordbok for å ha solgt en brødskive for høyest mulig sum.

Så spørs det da hvor mange brødskiver som har blitt solgt på auksjon før. En ting er ihvertfall sikkert; Agurktiden har inntatt norske medier. Nyheter på VG.no er for det meste agurknyheter for tiden.

Bilde av en brødskive:

 

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , , , , , ,

Latterlige forslag/utspill


Jeg leser at Frp er det partiet som får mest oppmerksomhet i agurktiden. Jeg tror dette fører til at de får bedre oppslutning, og flere stemmer. Frp har hatt flere latterlige utspill, og derfor kommer de mye i media.

Antall artikler i perioden 15/6 – 15/7

Frp: 10.668
Ap: 6.418
Sp: 6.318
H: 5.646
Krf: 4.579
V: 3.056
Sv: 2.721

En undersøkelse som medieanalysebyrået Retriever har gjort for VG Nett viser at at Frp er nevnt i over 10.650 nyhetssaker i papiraviser, nettaviser og etermedier i løpet av én måned mellom 15. juni og 15. juli.

Frp knuser Ap, med cirka 4000 omtaler flere enn Arbeiderpartiet. Jeg tror de andre partiene ligger på latsiden i ferien, og det utnytter Frp. Hvis Frp fortsetter å komme med dumme utspill, vil de nok toppe denne statistikken fortsatt.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=563987

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=564317

Posted in NyheterComments (1)