Tag Archive | "ABB"

Tags: , , , , ,

Politiet tar ikke fangefoto av Anders Behring Breivik


Nærmere tre måneder etter pågripelsen, har politiet fortsatt ikke tatt et såkalt fangefoto av massemorderen Anders Behring Breivik (32). Du lurer kanskje på hvorfor? Det enkle svaret er at Anders Behring Breivik ikke ønsker å bli tatt bilde av. Det kan være smart av Politiet å høre på Breivik i denne saken, og ikke fotografere han. For om Politiet hadde gått mot hans vilje og fotografert han, så kunne det ført til at Behring Breivik ble minde samarbeidsvillig.

Politiet fikk en klar tilbakemelding fra den siktede om at han ikke ønsket å bli fotografert. Et fangefoto er det nok pressen som ønsker mest av alt, og ikke Politiet i denne saken. Det skal ikke være noen spesiell grunn til at Breivik ikke ønsker å fotograferes, bare at han ikke vil samarbeide om det.

Terrorsiktedes forsvarer Geir Lippestad har tidligere sagt at hans klient ikke ønsker at et slikt politibilde skal komme ut til offentligheten. I det omdiskuterte manifestet, som ble sendt ut rett før angrepene, la Breivik ved flere bilder han hadde tatt av seg selv, blant annet der han poserer med våpen og er iført en selvlaget gallauniform.

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , , , , , , ,

Anders Behring Breivik tilbake på Utøya


Massemorderen og massedrapsmannen Anders Behring Breivik har vært tilbake på Utøya hvor drapene på 69 personer skjedde. Noe som ikke kunne skje i Norge har skjedd. At Behring Breivik er tilbake på Utøya er på grunn av etterforskningen av alle drapene han gjorde ute på øya. I dag, lørdag 13.08 har han vært ute på Utøya for å forklare hvordan hver enkelt av de 69 ble drept. Den 32 år gamlle massemorderen Breivik gikk med tau rundt kroppen, og var godt bevoktet. Det var ikke mulig for den menige mann å se Breivik, for han ble skjermet av Politiet.

Rundt klokken 14.00 kom han til kaien ved Utvika i Tyrifjorden. Han ble fraktet ut med båten MS Thorbjørn, og området rundt han ble bevoktet av tungt bevæpnede politmenn. Politiet er nok redd for at Breivik skal klare å rømme. Det hadde vært en skandale uten like for det norske politiet. Et politihelikopter skal også ha fløyet over området Anders Behring Breivik skulle til, på grunn av mulige hevnaksjoner mot ham. Jeg håper inderlig at ingen dreper han, for han fortjener sin straff.  Anders Behring Breivik må ha en svært god hukommelse for han husker hvert enkelt drap.

Da Breivik forklarte hvordan han slaktet ned folk på Utøya filmet Politiet, for å lage en rekonstruksjon som kan legges fram i retten. Mange hadde stoppet for å legge ned blomster ved minnesmerket utenfor Utøya, men lite ante de om at massemorderen Anders Behring Breivik ikke var langt unna. Dette er første gangen den terrorsiktede nordmannen er utenfor fengslet siden han ble tatt for terrorhandlingene mot regjeringskvartalet og Utøya.

Posted in NyheterComments (0)