Beste kredittkort i 2013

Nettsiden Kredittkortguide.com har hatt en kåring av beste kredittkort 2013, og her har det beste kortet for i år blitt kåret. Ikke overraskende kommer 365Privat fra tidligere Fokus Bank nå Danske Bank på førsteplass. Vi i Nyhetsbloggen har sett på hvilke fordeler en kan få ved å benytte dette kortet. Grunnen til at vi skriver at det ikke er overraskende at 365Privat har vunnet denne testen, er at dette kortet har vunnet en rekke kåringer de siste årene. Nettavisen, Dine Penger og Dagbladet er noen av de som har kåret 365Privat til det beste kredittkortet. Nå har det altså blitt kåret til beste kredittkort i 2013.

365Privat har blitt kåret til best i test hele 8 ganger siden 2007, og det skulle si sitt. Fordelene med 365Privat kredittkort er at de tilbyr svært gode cashback og rabattordninger. Om du betaler regningen i tide er 365Privat et kredittkort du sterkt bør anbefale deg å skaffe. Drivstoffrabatt er noe av det beste med 365Privat. Man får 3,65 % rabatt når man fyller drivstoff, og ett tillegg på 30 øre om du fyller hos en av Esso sine bensinstasjoner rundt om i landet. Ved en literpris på 13 kroner, så vil 3,65 % rabatt tilsi en rabatt på nesten 50 øre per liter du fyller. Om du fyller hos Esso i tillegg, så nærmer det seg 80 øre rabatt per fylte liter.

Ikke nok med at du får rabatter ved å fylle bensin og diesel, men du får også rabatter i skobutikker og klesbutikker. Man får 3,65 % rabatt også i skobutikker og klesbutikker. Om du er en storshopper, så kan jo dette være noe for deg. Det er ingen årskostnad ved 365Privat, slik det gjerne kan være med andre kredittkort. En annen fordel med 365Privat er at man får 10 % rabatt på hotellovernattinger hos Rica. Det er mange Rica-hoteller rundt om i landet, så det kan være en besparelse om du bruker dette kortet når du overnatter hos ett av Rica sine mange hoteller.

Vurderer du å bytte strømleverandør bør du vente til du har skaffet deg 365Privat kredittkort. For med dette kortet kan du få 10 % rabatt på strøm hos Ustekveikja Energi, samt gratis strømforsikring i tre år. En annen fordel med kortet er at du får 10 % rabatt på forsikring hos Travel Guard. Maks kreditt du kan ha med 365Privat er 50 000 kroner. Alt i alt gjør dette 365Privat til det beste kredittkortet i 2013.

Les flere innlegg om kredittkort.

Et bilde av 365Privat Mastercard:

365Privat

Nyheter


Leave a Reply