Reise til Alicante i Spania

Kunne du tenke deg å reise til Alicante i Spania? Det er du nok ikke alene om. Det har bodd mennesker i denne byen i over 1000 år, og det er en turistperle du neppe vil glemme. I følge www.spaniareise.com kan man studere spansk i Alicante, og det må da være noe for en hver? Man kan reise til Alicante i Spania med en rekke flyselskaper i Norge, så man trenger ikke å bekymre seg for reisetilbudet.

Alicante er en undervurdert by som du burde besøke i løpet av ditt liv. Her er hva Spaniareise.com anbefaler deg å gjøre om du skal reise til Spania:

  • Du kan besøke Santa Barbara-slottet
  • Besøke Mundomar-akvariet for en litt annerledes opplevelse
  • Du kan slikke sol på Poniente Beach
  • Man kan utforske grottene i Canalobre

Dette er bare en liten liste over ting du kan gjøre i Alicante. Om du skal reise til Alicante i Spania, så anbefaler vi i Nyhetsbloggen at du leser deg opp om Alicante før du skal reise til Alicante. Da vil du kunne finne ut hva som er verdt å få med seg i denne fantastiske byen.

Om du skal reise til Spania og Alicante, så er Explanada d´Espanya en plass du må besøke. Dette er den kjente promenaden i Alicante, og kan vanskelig beskrives med ord. El Barrio også kalt gamlebyen er en plass du må besøke i Alicante. Er du interessert i stilige byggverk vil du nok bli imponert når du kommer til El Barrio. Mange bygårder i El Barrio har blitt renovert, og da har de blitt renovert i den klassiske gamle stilen. Det er mange smug du kan utforske om du tar turen innom gamlebyen i Alicante.

Ønsker du å lese flere reisetips? Sjekk ut dette innlegget: Feriereise til Tenerife eller Gran Canaria

Her er et bilde fra Alicante i Spania:

Alt mulig


Leave a Reply

Isay.no, den beste bloggtjenesten

En gratis bloggtjeneste uten reklame!

04 mars 2015

Isay.no er en gratis bloggtjeneste som lar deg opprette din egen blogg helt uten reklame. Du får en rekke forskjellige design å velge mellom eller du kan designe ditt eget. [...]

Start din gratis blogg nå!

Skrevet i BloggKommentarer (5)