Siv Jensen vil stanse trygdelekkasjen til EU-borgere

Frp-leder Siv Jensen sier at hun vil stanse trygdelekkasjen til EU-borgere. Jensen uttaler at det er en fri vandring av trygdeflyktninger. Hva det er, må vi nesten spørre Siv Jensen om. Frp-lederen sier at hun er for arbeidsinnvandring, men i mot velferdsflyktninger. Om det blir et problem siden Norge er med i den såkalte EØS-avtalen, bryr ikke Jensen seg om. Hun mener at vi må stå opp mot EØS.

Siv Jensen slo tilbake mot de som mener at FRP legger opp til eksperimenter i dårlige tider. De eksperimentene som folk mener at Jensen legger opp til, er økonomiske eksperimenter. Det er viden kjent at Frp er et parti med mange ukloke hoder, og vi i Nyhetsbloggen skjønner godt at mange setter sin tvil mot Fremskrittspartiet. Det er heller ikke ofte vi i Nyhetsbloggen er enige med Arbeiderpartiet, men denne gangen må vi si oss enig at vi ikke ønsker Frp sine økonomiske eksperimenter.

Fremskrittspartiet har slitt på meningsmålingene i god tid, men er nå på vei opp igjen. Vi i Nyhetsbloggen tviler på at denne veksten kommer til å fortsette i lang tid framover. Hvis ikke Frp kommer med noen skikkelige saker snart, så vil nok meningsmålingene peke nedover for Fremskrittspartiet. Det har vært lite kampsaker som Frp står for i media, og da er det vel heller ingen som vil stemme på partiet?

Nyheter


Leave a Reply