Frp med klimaultimatum til Høyre

Per Willy Amundsen fra Frp krever at Høyre endrer sin klimapolitikk for at det skal kunne bli et regjeringssamarbeid. Fremskrittspartiet krever at Høyre fraviker fra forslaget om klimaforlik. Her er hva Per Willy Amundsen uttaler om saken:

– Det er helt umulig for Frp å lage en regjeringsplattform med Høyre som innebærer at to tredeler av utslippsreduksjonene innen 2020 skal tas i Norge, sier den klimapolitiske talsmannen Per Willy Amundsen til Aftenposten.

Det er en kjent sak at Amundsen og hans kolleger i Frp er et klimafiendtlig parti. Fremskrittspartiet legger ikke skjul på at de er et klimafiendtlig parti i sine uttalelser. Erna Solberg har kommet med en latterlig uttalelse i saken; «Hvis Frp legger vekk deler av sin politikk kan Siv Jensen bli en god finansminister». At Siv Jensen kunne blitt en god finansminister må være det største tullet Erna Solberg har sagt på lang tid. Siv Jensen duger ikke til å være leder for Fremskrittspartiet, og heller ikke som finansminister. Siv Jensen er ikke akkurat den som har mest kontroll over tall.

 

Nyheter


Leave a Reply