Mette Hanekamhaug – En av Norges dummeste politikere?

Politikeren Mette Hanekamhaug går sterkt ut mot Tshawes ordbruk etter at han, og hans medkamerat ble kalt «Mokkamenn» under gårsdagens Spellemannspris. Det er en kjent sak at Mette Hanekamhaug ikke er av den skarpeste kniven i Frp, men man kan vel heller ikke forvente annet fra dette partiet. Fremskrittspartiet er for tiden under 10 prosent, og man skal ikke se bort i fra at de kommer under sperregrensen i løpet av 2012. Mette Hanekamhaug burde snarest trekke seg tilbake fra politikken, så slipper hun å skjemme seg ut noe mer enn hva hun allerede har gjort.

Hvis ikke Mette Hanekamhaug har bedre ting å ta seg til enn en slik sak som helst burde gått i glemmeboksen, ser jeg ingen grunn til at hun skal sitte på Stortinget. Hanekamhaug ble innvalgt på Stortinget i 2009, og det sier nok i seg selv. Mange husker kanskje utspillet Hanekamhaug hadde om Lommemannen. Jeg synes det er skammelig at en politiker på Stortinget kommer med et slik utspill som hun har gjort. Frp-politikeren burde innse at det Plumbo sa, ikke henger på greip i det hele tatt!

Nyheter


1 Comments For This Post

  1. Marcus Says:

    Det er riktig at uttalelsen til Plumbo ikke henger på greip, men å kalle noen et jævla fittehøl er så aldeles ikke greit heller. her er det snakk om gjensidig respekt, noe IKKE Madcon har, som blandt annet kalte Thomas og Harald bleikfis.

Leave a Reply