KrFU-leder Emil André Erstad vil nekte voldtatte kvinner abort

KrFU-leder i Hordaland Emil André Erstad vil nekte voldtatte kvinner å ta abort. Idioten Emil André Erstad mener at det ikke skal være noe alternativ, og at ingen skal kunne ta abort. At Emil André Erstad går så langt som å mene at kvinner som har blitt seksuelt misbrukt ikke skal ta abort må være årets mest idiotiske kommentar. Det kommer ikke som noe sjokk at det er en politiker fra Kristelig Folkeparti som kommer med denne kommentaren, for partiet er vidt kjent for sine holdninger. Det finnes mange tåpelige kristne her i landet, og det eneste positive er at vi får noe å le av.

Alle kvinner bør kunne bestemme over sin egen kropp, og det innebærer at de skal kunne ta abort. Forslaget til Erstad er idiotisk, og jeg håper for hans egen skyld at han trekker det tilbake, og unnskylder utspillet sitt. Debatten har rast på Twitter og Facebook etter utspillene til Emil André Erstad. Det er enda godt at Knut Arild Hareide sier at dette ikke er partiets politikk. For hvis ikke så hadde Kristelig Folkeparti skjemt seg kraftig ut!

Nyheter


0 Comments For This Post

1 Trackbacks For This Post

  1. Kristin Halvorsen har tabbet seg ut, ga 700 000 uten søknad | news Says:

    […] KrFU-leder Emil Andre Erstad vil nekte voldtatte kvinner abort […]

Leave a Reply