Jens Stoltenberg vil ha mer helgejobbing

Jens Stoltenberg ønsker at folk flest skal bli mer positivt innstilt til å jobbe i helgene. Når Jens Stoltenberg støtter helgejobbing tar han Fagforbundets side i debatten om at folk skal jobbe mer i helgene i helsevesenet. Jeg er helt enig i at folk bør jobbe mer i helgene. En av grunnene til at folk bør jobbe mer i helgene er at det er mangel på arbeidskraft i helsevesenet. Vi i Nyhetsbloggen mener at folk flest bør bli mer positive til å jobbe i helgene. Det kan være godt å tjene litt ekstra penger før jul, eller før du skal på sommerferie.

Selvfølgelig skal Norsk Sykepleierforbund gå i mot dette. I forrige uke vedtok Sykepleierforbundet med 96000 medlemmer at de ikke ønsker at sine medlemmer skal jobbe mer i helgene. Det er typisk at fagforbundene skal gå i mot at folk skal jobbe lengre. Norsk Sykepleierforbund bør tenke seg mer om når de kommer med et slikt utspill som dette. Å jobbe i helgene kan faktisk føre til at folk blir bedre kjent med folk på jobben. Det kan også føre til at pasientene får bedre behandling ved at de får den samme sykepleieren som ved sist behandling.

Jens Stoltenberg ønsker at de som aldri jobber helg skal begynne å jobbe helg. Det er først og fremst disse det er viktig å få til å begynne å jobbe litt mer i helgene. Det trenger ikke være mer enn tre til fire uker i året, for det kommer til å hjelpe. Vi i nyhetsbloggen ser ikke for oss at Norsk Sykepleierforbund kommer til å snu i denne saken, dessverre.

Nyheter


1 Comments For This Post

  1. Kong Slafen Says:

    Helgen er for mange et pusterom i en travel hverdag. Skjønner egentlig ikke poenget til vår statsminister der.

Leave a Reply