Topp 5 måter å tjene penger online

Vil du tjene penger på nettet? Er du bekymret for all den svindelen  du finner på nettet? Er du lei av alle de programmene som tilbyr deg å tjene hundre tusen i måneden? Er du klar til å hoppe over alt dette og finne ut hva som virkelig fungerer og hva som definitivt ikke fungerer?

Det er ikke alltid lett å få øye på de gode måtene når du finner så mange som ikke virker, vi er her for å gi en hjelpende hånd. La oss raskt analysere de 5 mest populære måtene å tjene penger online. Hvem vet, kanskje du har litt ekstra penger i lommen allerede neste uke.

Tjen penger med å ta betalte spørreundersøkelser på nettet.

Er du ute etter en legitim måte å tjene penger på nettet? Kanskje du vil ha litt ekstra lommepenger. Eller kanskje du trenger penger til å betale regninger? Uansett kan du få betalt for å fylle ut enkle undersøkelser,  kanskje en litt kjedelig måte å tjene litt ekstra cash på. Det kule er at du kan tjene det i fritiden. Hver gang du har noen få minutter – eller noen få timer til overs, kan du tjene penger.
Klikk her for å lese mer om å tjene penger med betalte spørreundersøkelser.
Tjen penger med å selge ting på Ebay, QXL og Finn
Har du noe som ligger og skjuler seg på rommet ditt som du kunne selge på de mest populære auksjonsnettstedene? Mange har tjent mye penger på å selge ting på internett, foruten nettbutikkene. Hvem ville ikke like å vaske huset sitt og tjene litt penger på samme tid, ikke sant? Du vet aldri når det kan være din lykkedag.

Tjen penger på Facebook
Hvis du alltid har ønsket å tjene penger online, men ikke har visst hvor du skal begynne, hvorfor ikke hoppe på de mest populære sosiale nettverk nettstedet og dra nytte av de mulighetene som finnes der? Kanskje det er det alternativet du har vært på utkikk etter.

Klikk her for å lese mer om å tjene penger på Facebook
Tjene penger med affiliate markedsføring
Denne bloggen du leser nå,  tjener penger gjennom annonsene som du ser på nettsiden. Du kan gjøre det samme siden det er drøssevis av pålitelige affiliatenettverk og individuelle affiliateprogrammer for nettbutikker. Eksempler på affiliatenettverk er; Tradetracker, Euroads og TradeDoubler.

Tjen penger med ditt eget nettsted
I dag er det veldig lett for alle å få en nettside opp og gå siden det er så mange verktøy for å lage hjemmesider der ute, selv en 10-åring kunne klart å fått opp en hjemmeside. Jeg tror de fleste klarer å sette opp en hjemmeside, og tjene litt penger i måneden nok til å dekke serverleie. Det er egentlig bare et spørsmål om å komme i gang med en nettside!
Enten du velger å utføre spørreundersøkelser, selge ting på Qxl eller eBay,  tjene penger på Facebook,  på affiliate programmer, eller å lage din nettside, er én ting sikkert – å tjene penger på nettet, er ikke så vanskelig som det en gang var, selv om dagens marked er mer konkurransedyktig enn det var tilbake i tiden, er det fortsatt nok av muligheter for alle som ønsker å tjene litt gryn på nett.

Tjene Penger Online


1 Comments For This Post

  1. Kredittkort Says:

    Mange bra tips her. 🙂

Leave a Reply