Hvordan tjene penger med Facebook

Hvis du alltid har ønsket å tjene penger online, men ikke har visst hvor du skal begynne, hvorfor ikke hoppe på de mest populære sosiale nettverknettstedene og dra nytte av deres annonser? Tro det eller ei, flere titalls tusen mennesker bruker Facebook hver dag for å prate med sine venner og ha det gøy, mens andre tjene penger på de sosiale nettsidene som Twitter og Facebook.
Hvis du vil vite mer om hvordan du kan tjene penger på de sosiale mediene, må du lese videre!

Ville en hundrelapp, 500-lapp eller en 1000-lapp i ekstra inntekt gjøre deg lykkeligere? Hva ville du gjøre med de nytjente pengene?
Her er tre trinn til hvordan du kan tjene penger med Facebook:
Trinn # 1
Når du har registrert deg på Facebook bør ditt første skritt være å tenke på hvordan du vil presentere deg selv. Du ønsker å være ekte, bare være deg selv og vis frem dine ferdigheter, din hobby eller kunnskap – det er det som gjør at du tjener penger fra Facebook. Ikke glem at du ønsker å tiltrekke deg oppmerksomheten fra en bestemt gruppe mennesker her, slik at du blir kjent som en ekspert på et bestemt emne. Så velg med omhu!

Trinn # 2
Gå for en populær nisje som du personlig liker, og har en interesse i. Hvis du allerede har en webside innenfor et bestemt felt, så vil du bruke det til din fordel fordi – det vil hjelpe deg som flere og flere mennesker blir bevisst på hvem du er og hvilke ferdigheter du har. Og hvordan dine kunnskaper kan hjelpe dem.

Trinn # 3
Din første anløpshavn, hvis du har noe å selge som er relatert til din nisje, er markedsplassen en god plass å starte. Det er gratis å plassere annonser på markedsplassen og det er ingen begrensning på hvor mange annonser du kan plassere der.

Eksempel: du kommer over et røverkjøp med masse bøker om emnet du skal jobbe med på ebay, og da kan du  selge dem videre på Facebook med overskudd.
Dersom du har et budsjett å bruke på reklame og har du noen eksterne nettsteder du ønsker å fremme, kan du prøve ut Social Ads å se hvilke fordeler du får fra dem. Det er verdt å lese gjennom hjelp-seksjonen for å se om du får svar på noen av spørsmålene dine, noen av de går ganske i dybden.

Facebook lar deg tjene penger:
Den store nyheten er at Facebook ikke bryr seg om at brukerne tjener penger fra deres Facebook-side. Folk lager stadig nye applikasjoner og ofte blir de brukt av mange andre brukere.

Tjene Penger Online


0 Comments For This Post

2 Trackbacks For This Post

  1. Hvordan tjene penger med Google Adsense | news Says:

    […] Hvordan tjene penger med Facebook […]

  2. Tjene penger på å selge nettsider | news Says:

    […] Tjene penger med Facebook […]

Leave a Reply