Skaff deg kredittkort nå!

De fleste har nok hørt om kredittkort. Dette har blitt mer og mer vanlig i vår digitale verden. Med et kredittkort betaler du ikke før du får regningen i posten. Derfor er kredittkort en trygg måte å kjøpe varer på internett. Det kan også være lurt om du gjør et kjøp i utlandet. Hvis du bruker et vanlig visa-kort kan du risikere å bli trekt flere ganger, og da er det vanskelig å få igjen pengene om du har kjøpt noe i utlandet.

Tidligere i år ble kredittkortnummer stjålet i stor skala fra Sony etter et hackerangrep. Det var brukere av Sonys tjeneste PlayStation 3 som ble frastjålet denne informasjonen. Så mange som 77 millioner brukere skal ha blitt frastjålet kredittkortinformasjon. Sikkerheten til Sony har vært alt for dårlig, for denne informasjonen skal ha vært lagret helt ukryptert. I begynnelsen sa Sony at det var bare brukernavn, passord og adresser som var stjålet, men det var det altså ikke.

Å handle med kredittkort i dag er trygt, men man må likevel være forsiktig. Man må passe på kredittkortet sitt, for kommer det på avveie er det lett at det blir misbrukt. Når du skal taste inn pin-koden din bør du passe på at ingen ser på den. Det har faktisk vist seg at noen har stått på tak nær en minibank for å filme kodene til folk som har tatt ut penger av minibanken. Etterpå har bandittene ranet personene som har tatt ut penger. Det beste kredittkort er muligens Santander Red etter hva jeg har lest på diverse nettsider. Et annet som er bra er Visa Kredittkort.

Det kan være lurt å bruke kredittkort for da er det også muligheter for ulike bonusprogrammer. Et bonusprogram er at du får rabatt eller poeng når du kjøper varer. Et eksempel kan være når du kjøper bensin, da tilbyr noen kredittkort en viss rabatt per liter. Et annet eksempel er at kredittkorttilbyderen tilbyr rabatt på reiser. Statoil har et mastercard som gir deg rabatt på bensinen, noe som kan gi deg en stor besparelse i året.

Alt mulig


Leave a Reply