Roar Strand er en legende!

Jeg må si at jeg er imponert over gamlekaren Roar Strand, som har spilt fotball i så mange år som man har gjort. Det er imponerende at en fotballspiller på 40 år klarer å holde nivået i den øverste divisjonen i Norge. Strand har scoret 75 mål på sine 347 kamper i Tippeligaen. Jeg tror aldri vi får oppleve en spiller som Roar Strand i norsk fotball igjen. Årsaken til det er at norske spillere blir solgt til utenlandske klubber, noe som jeg dog forstår.

Molde skal ha mye av æren for at Roar Strand ble en såpass god spiller, som han ble. Det var mens han var i Molde at han fikk det store gjennombruddet innen fotballen. Hvem vet hva som hadde skjedd om ikke Roar Strand ble utleid til Molde. Som kanskje mange vet, så slet han benken i Rosenborg. Dette er en form for utvikling som er bra. At talenter går til klubber som er noen hakk dårligere er positivt for fotballen. For unge fotballspillere blir ikke akkurat motivert av å slite benken i mange år.

Selvfølgelig må vi også huske at Roar Strand skal ha mest av æren selv. For det er jo tross alt han som har stått på, og jobbet. Det er det som skal til, uansett hva du har lyst til å bli. Hard jobbing er nøkkelen til suksess, i arbeidslivet og innenfor sport. Roar Strand er et godt eksempel på at man kan lykkes. Jeg synes at Roar Strand er en person vi burde se opp til! Rosenborg har noe å være stolt over i Roar Strand.

Sport


1 Comments For This Post

  1. Partyferie Says:

    Var vel Roar Strand som dro fra kone og barn for å knulle på fysioterapauten i Rosenborg. Med andre ord en svært lite sympatisk og hyggelig drittsekk som norsk fotball kunne klart seg uten =)

Leave a Reply