Islam er en idiotisk og farlig religion!

Det er rett og slett en skam at ikke andre aviser trykte de såkalte karikaturtegningene av Muhammad. Da tegningene ble publisert i Dagbladet for første gang tenkte jeg;»Hvorfor publiserer ikke de andre norske avisene også disse tegningene?». Hvorfor kunne ikke Verdens Gang, Aftenposten, Adressavisen, Bergens Tidene, Nordlys, Vårt Land, Stavanger Aftenblad også videre publisere disse tegningene? Det ville jo være mye enklere om alle avisene publiserte Muhammad-karikaturene samtidig! Skammelig at norske redaktører var for pinglete til å publisere noen tegninger.

At en av verdens største religioner ikke klarer å følge etter verdensutviklingen, er rett og slett dems egen feil. De tviholder på historier som er skrevet ned for mange tusener av år siden. Islam må virkelig tilpasse seg verden, og se at terrorisme ikke løser noe. Terroristene kan etter mitt syn brenne i helvete. Når jeg tar så sterke ord som dette i min munn, kan jeg nok forvente å få en illsint terrorist på døra, men det får vel bare være så.

Islam må lære seg om andre kulturer og religioner. På den måten kan folket forstå oss nordmenn, svensker, dansker og finner mye bedre. Kunnskap om kultur og religion tror jeg er veien å gå. Vi må også prøve å utslette taliban, og dets ledere. Slik tror jeg at land i Midt-Østen kan få det mye bedre, og få mye mer forståelse for oss i vesten. Mange av de unge islamistene driter i religionen sin, og synes den er latterlig. Det synes jeg er bra! Jeg har for eksempel en venn som ikke bryr seg om alle de hersens reglene innenfor islam. Som for eksempel at man ikke kan spise gris. Latterlig at man ikke kan spise gris, men så er det islam også da!

  Merk dere at alle rasistiske kommentarer blir slettet uten forvarsel

.

Nyheter


6 Comments For This Post

 1. bjd Says:

  «Mange tusen år siden» avslører en viss historieløshet. Muhammed var vel født på 600-tallet og historiene ble nok nedtegnet en god stund etter det. Islam er for analfabeter og mennesker uten utdannelse og kunnskaper. Og når deres imamer synes like kunnskapsløse, blir resultatet deretter. Når moderne mennesker og endog etniske nordmenn slutter seg til denne religionen/politiske ideologien, er det vel en frukt av mangel på dømmekraft eller intelligens eller kanskje mest av alt – skuffelse over deres egen politiske ideologis, sosialismen/kommunismens praktiske og intellektuelle kolaps. Og da er vel Islams militante karakter det mest nærliggende for dem.

 2. Markus Says:

  Europa og vesten har store utfordringer og problemer med troende muslimer på grunn av alle begrensningene det å leve etter og følge Koranen medfører.
  Det er sannheten uansett hvordan man vrir og vender på det. Muslimenes «hellige» bok Koranen sprer hat mot alle andre folkeslag og også mot sine egne.

  Man finner ikke liknende problemer i Europa med buddhister, hinduister, jøder etc, da de fleste av disse faktisk vil integrere seg og tilpasse seg et vestlig samfunn og levesett.
  Hvorfor klarer så mange indere å tilpasse seg, mens mange pakistanere klarer det ikke? De er jo naboland og var tidligere et land. Et ord..islam..
  Klart det finnes vellykkede eksempler med muslimer som lykkes, men det er i hovedsak muslimer som ikke praktiserer eller følger Koranen med alle dens begrensninger og plikter.

  Og i følge koranen så er jo de også vantro og vil møte Allahs skjebne.

  Jeg ser mange likheter med islam og nazisme/facisme som sosialistene hater.
  Det underlige er at nazisme er forbudt, mens islam får lov til å fortsette sin rasistiske, barbariske, kvinnefiendtlige og begrensede ideologi i det demokratiske Europa i 2010. Hvorfor ser ingen av sosialistene dette?

  Hvis man leser koranen så ser man raskt at dette ikke er noen fredens religion. Et liv er ingenting verdt.
  Man elsker Allah mer en sin kone, mor og far og det som står i Koranen er viktigere enn sin egen familie. Virker som det er viktigere å dø for Allahs sak og få 72 jomfruer i paradis.
  Hvis man dør så er det Allahs vilje. Hvor er nestekjærlighet i islam? Jeg ser det ikke.

  Støre og sosialistene snakker om likestilling, frihet, kvinners rettigheter, demokrati etc. Hvor finner man dette i islam?

  Ingen tvil om at Norge og Europa kommer til å få store utfordringer fremover uavhengig om asylstrømmen stopper opp. Er bare et tidsspørsmål før flere selvmordsbombere og terrorangrep vil finne sted.
  Er et paradoks at det i hovedsak er muslimer som i dag utøver terror. Og muslimer kan slutte med å si at vesten begår overgrep mot muslimer.
  Muslimer dreper hverandre, sine egne brødre og forfølger og dreper mennesker med andre religioner i større grad enn andre dreper dem.

  Det er allerede alt for mange mange muslimer i Norge og Europa som hater vesten og alle verdiene et demokrati står for.
  Veldig spesielt at nordmenn og europeere blir sett på som vantro og undermennesker, enda de fleste muslimer kommer fra regimer som steiner mennesker, driver korrupsjon og dreper og forfølger mennesker som er kristne eller som har en annen religion.
  Men en muslim kan jo ikke kritisere en annen muslim.
  De har fått penger, bolig og muligheter i vesten de bare kunne drømme om i sine gamle hjemland. Enda så hater man alt vesten står for.
  Hvorfor er man her da annet enn for å få penger eller etablere islamske samfunn her.
  Hvorfor skal vi respektere deres religion, og synspunkter, når de på ingen måte repekterer andre religioner?

  Om 20 – 30 år vil man se konsekvensene av den snillistiske tanken om at islam kan integreres i Europa.

  Vil det bli borgerkrigliknende tendenser i flere land? Ikke en umulighet.

 3. Salabim Says:

  Og – dine innlegg er ikke rasistiske?
  For noe usedvanlig lite modent sprøyt du klarte lire av deg her!

  Regner med jeg blir sletttet. Som alle de andre som våger kritisere deg..

  *pffph*

 4. news Says:

  Morsom du Salabim. Har du noen konkrete eksempel på at jeg sletter innlegg? Godtar over 95% av alle kommetarene. Så lenge det ikke inneholder rasisme, eller annet stygt innhold.

 5. Odd Djøseland Says:

  Har dere oppdaget det først nå ? At Islam er farlig ?

  Jeg kan fortelle at av ALLE asylsøkere som er blitt bosatt lovlig i KONGERIKET VÅRT de siste 10 år, så er over 85 % muslimer ! Og alle muslimer har jo minst 5-6 barn, og får dessuten alltid opp hit 10-15 personer på familiegjenforening, Tanter, onkler, koner og barn, foreldre osv. De er flinke til å få produsert de dokumenter som dumme norske myndigheter godtar. Så tenk hvordan Fedrelandet ser ut om 2-3 generasjoner når de får formert seg enda litt mer ! Og ikke lærer de å snakke norsk heller – mange av dem. Nei- steng grensene for den slags – jo før jo heller – og start en regelmessig og systematisk utsending før de blir så mange at de overtar hele butikken vår !

 6. Karl AA Says:

  ISLAM!

  Det er farlig det.
  Ja jeg er helt enig i innleggene om Islam og hva den kulturen drar inn i Norge.
  Når en Tror mer enn en vet, så blir det problemer i et moderne samfunn.
  Koranen og dens imaner er helt avgjordt en trussel og konkurrent til vår kultur og religion. MEN den er Disskriminerende, Kjønnsaparteid, Voldelig, Undertrykende, Overtroisk, Totalitær og Avleges i menneskesyn, matvaner, adferd og toleranse.
  Mye mer kan sies om det, men først må vi stemme inn politikere som ser hva som skjer i Europa og hva som må gjøres i Norge. (Det er for j…lig at vi skal gi trygde pengene som våre foreldere og besteforeldere har bygd opp til asyl og trygdepenger til folk som ikke kan ta en jobb her, fordi:
  1. Personlige egenskaper
  2. Kompedanse

  IKKE er i nærheten av hva som en forventer av en Normann og arbeidstaker her.
  STOPP innføring av fremmedarbeidere som ikke har mulighet til å bli integret, og som drar inn en Ukultur til *Norge.

  Husk Pakistan og Nigeria er Verdens mest korrupte land, og ALLE muslimske land er mer el mindre Diktaturer.

  Så lykke til, AP og SV + V.

Leave a Reply