Nå har Molde drete på leggen!

For en idiot denne Tarje Nordstrand Jacobsen er, sparke Kjell Jonevret som førte Molde til sølv i 2009. Først sier han at Kjell Jonevret har full tillit, også litt etterpå får han sparken. Hele 89 % av VG’s lesere stemmer på at det er feil å sparke Kjell Jonevret. Det har ikke gått Molde sin vei i år, men det er ikke treneren sin feil. Spillere har slitt med skader, og man har ikke den samme stallen som i fjor. Storscoreren Mame Biram har blitt solgt, han scoret som kjent mange mål for MFK.

Overtakeren til Kjell Jonevret skal visstnok være hissigproppen Uve Rösler. Et elendig valg spør du meg. Det er nok en grunn til at han ble sparket som trener i både Viking og Lillestrøm. Han skal vel klare å prestere å komme mange ganger opp på tribunen for sin aggressivitet de neste kampene. Makan til surpomp skal du lete lenge etter.

Samtidig kan muligens Even Hovland gå til Molde. Sogndal har takket nei til et bud fra Molde, men kommer kanskje med et nytt bud. Even Hovland er en god spiller, med kvaliteter til Tippeligaen. Skulle gjerne sett han i Molde-trøya!

Sport


3 Comments For This Post

 1. Nikolai Hoftun Says:

  MoldeFK har alltid hatt en dårlig bortskjemt og udisiplinert holdning. De spiller bra mot de beste og elendig mot de dårligste. I alle år har de sporadisk gjort det bra i en cup eller oppe på tabellen. Men de har ALDRI vært disiplinerte gjennom hele sesongen. Det er faktisk ikke uvanlig at de begynner sesongen bra og havner på bånn på slutten. De som har fulgt litt med ser at alltid sesongen etter en cupfinale så er det på bånn av tabellen. Så skylder de på treneren man har ikke vett i skallen til å se at i alle år er det udisiplinerte bortskjemte spillere og ledere (og en tragisk tornekratt som dilter etter og ikke krever en dritt) som gjør at molde går opp og ned sesong etter sesong, og bånn på slutten av sesongen.
  Nå må eieren få ut fingeren og kaste styret og ledere som bringer dritten videre hver gang de skifter ut en trener!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Molde-supporter Says:

  Enig med innlegget ovenfor!!! Se heller på om det er enkelte spillere som heller burde fått fyken…

 3. Sam Says:

  Blå-hvit under Kjelle! Punktum.

Leave a Reply