For min del kunne Krekar blitt skutt!

Jeg kjenner at jeg blir irritert når advokat Brynjar Meling uttaler at han vurderer en anmeldelse etter at boken «Med mandat til å drepe» kom ut denne uken. Brynjar Meling er en mygg, eller en plage som vi ikke ønsker her i Norge. Akkurat slik som denne Mullah Krekar, også er. En terrorist som Krekar, hører ikke hjemme her i Norge.

For min del kunne Krekar vært skutt av disse snikskytterne som har skrevet bok om sitt liv i Afghanistan som morder. Brynjar Meling burde skamme seg over at han hjelper en terrorist som Krekar. Men det er vel det advokatene tjener penger på? Å hjelpe mordere, terrorister og andre idioter.

Hva Norge tenkte på når Krekar fikk oppholdstillatelse er ikke godt å si, men den som innvilget den, skulle vært hengt ut til spott og spe. Send Krekar og Brynjar Meling på det første flyet til Irak, så får vi se hvordan det går med dem. Helt utrolig at denne mannen har bodde i Norge i totalt 19 år. Han skulle aldri ha fått satt foten sin i Norge, spør du meg!

Nyheter


16 Comments For This Post

 1. Montanus Says:

  Helt enig. Vi tar vare på forbrytere og terrorister mens vi kaster ut hederlige folk. Det er ikke rart at 75% er enige med Tybring -Gjedde. Men de Rød grønne maser om sitt. Det har kommet for langt her i landet for lengst. Meling er rett og slett motbydelig.

 2. jean Says:

  Det står at det er skremmende for den personen det gjelder!!!! hahaha
  Det er vel på tide at han smaker sin egen medisin den idioten………..

 3. kølla Says:

  Krekar er et avskum som det burde være skudd premie på!!!!! Stygge jævla pikk! Skarpskyttere burde tatt han av dage for lenge siden så han ikke får flere opphold på oslo plaza. Eneste gangen jeg er enig i steining er når jeg hører om han……..

 4. Jonna Says:

  For å presisere for deg: Soldater som bruker sine våpen i strid er ikke snikskyttere – de er skarpskyttere.
  De er heller ikke mordere (uteom hvis de bryter med Krigens lover og regler). Å drepe en talibansoldat i strid gjør deg ikke til morder – det er helt legitimt og innenfor internasjonal lov og rett.

  Innenfor norske grenser kan soldatene kun drepe dersom det hersker krigstilstand. Det gjør det ikke sålangt. Derfor må de nøye seg med å drømme om å betrakte Krekar gjennom optikken…..dessverre

 5. Sture Says:

  BLI KVITT HAN…. DET FINNS KANSKJE IKKE HENRETTELSER I NORGE MEN HADDE DET VÆRT OPP TIL MEG, HADDE JEG LAGD ET UNNTAK!!!!

 6. Jan Erik Says:

  Det er vel på tide at «kreket» kommer seg ut av landet. Bare så synd at vi ikke har en handlekraftig regjering, som faktisk «tør» å ta en avgjørelse. «Ola Dunk»
  En annen ting er vel hans advokat som tjener «grove» summer for å trenere, og ivareta «faenskapet» skjønner godt at flere og flere kunne tenkt seg å bruke «proffer» for å løse opp i saken, hvilket «ola» ikke er i stand til. Som skattebetaler er ikke jeg interisert å bruke penger på «avskummet»

 7. Bjone Says:

  Hvem betaler egentlig lønn til denne
  fjotten,Brynjar Meling ?
  Staten eller Terroristene ?
  Kan ikke tenke meg noen som er dumme nok
  til å ha han som Advokat og betale Advokat Honorar !
  Krekars løpegutt !

 8. Woff Says:

  Det er et flertall på botimot 99% av norges befolkning som ønsker mulla krekar dit pepper’n gror.
  Norske politikere sitter å klør seg i ræva og krangler om pupper og penger, og bryr seg egentlig katta i hva folk mener og synes.
  Synes det er på høy tid at noen tar sakene i egene hender og tar rotta på denne mullaen, så sparer vi noen skatte kroner her.
  Om noen også gadd å kverke denne tullingen han har til advokat, så blir vi kvitt enda en skatte røver.
  Den som klarer å ta livet av disse to, vil jo bli en sann folkehelt.. 🙂

 9. Halla balla Says:

  Hvor mange er dere?..skal vi se..1,2..3..7. OK

  For min del kunne dere pluss bloggeieren blitt skutt rett til helvete,

  Worthless shit

 10. arne and Says:

  Hjelp!

  Her er det tydeligvis mangel på informasjon hos folk. Brynjar meling, er advokat og gjør det en advokat skal gjøre, forsvare sin klient. Hva slags meninger folk har om Mullah, har ingenting med advokatarbeidet til Meling å gjøre. Han representerer Mullah! Hadde folk fulgt med hadde dere vist at man kan ikke sende en person ut av landet hvis det er fare for personens liv i det landet han blir sendt til. Dette er norsk lov som vi nordmenn har laget. Skal vi forskjellsbehandle? Jeg er helt sikker på at regjeringen i utgangspunktet ønsker åsende Mullah ut, men må følge loven… De som er enige med Tybring-Gjedde har liten refleksjon rundt kulturforståelse. Vokn opp!!!!!!!

 11. Møkkalei Says:

  Han storkjefta pølse- Hansen lovte at Krekar skulle ut!
  Men det gikk samme vei som de fleste av APe-gjengen sine løfter.
  At noen gidder å stemme på denne gjengen er en gåte!
  Er så møkka lei Meling og Krekar!
  Med denne pudding-gjengen som styrer her landet skjer ingen ting.
  Så hvis noen kommer med en «løsning» så ville det være flott,da kan vi se videre.
  Samtidig kan vi vise at Norge ikke er et fristed for alt slags pakk!

 12. M-72 Says:

  Hvordan kan Stoltenberg &Co bruke mine skattepenger til advokat på Mullah Krekar.Alle partier sier at nå skal Krekar ut,men ikke en jævla ting skjer.Norske politikere er så feige at de tar halen mellom beina å stikker.Norge har den døveste paragrafen for å beskytte terrorister.Hvem blir den neste terroristen som får opphold her i Norge? Kanskje Osama Bin Laden får beskyttelse.Muligens er han kanskje her i landet allerede.Bor kanskje i samme blokka som terroristen Mullah Krekar.SHIP OUT THE SHIT.

 13. M-72 Says:

  Halla Balla du er i vært fall ikke norsk.Du må være i familie med Mullah Krekar.

 14. haha Says:

  Haha. Off så tragisk land vi bor i. Får lyst til å flytte vekk. Send alle invandrere og rød-grønne ut av norge. Lag en øy midt i atlanteren å plasser dem der. Jeg spanderer gjerne Selv om jeg tjente 200 000 ifjord og betalte 160 000 i skatt pga formue skatt. Herligt.

 15. haha Says:

  Helt enig med deg btw. Og ja Halla Balla er faen ikke norsk. Helsikkens pakkis. Kom deg ut.

 16. Bjone Says:

  Hvorvidt Mullah Krekar dauer under en hjemsendelse
  er det de fleste Norske folk revnende likegyldigt !
  Bedre det enn at han skal få oppholde seg her i landet
  og smi renker og planlegge terror og annet fandenskap !
  En Amerikansk ferie tur ville også vært bra ! Tenke seg til,
  Meling og Krekar på stranden i Miami med C.I.A og Se og Hør
  luskende i nærheten.

Leave a Reply