Arvesen begynner å dra på åra!

Kurt Asle Arvesen har blitt vraket av manageren sin til det kommende verdensmesterskapet. Det er vel ingen hemmelighet at Kurt Asle begynner å bli litt gammel i sykkelsporten, så kanskje dette var et riktig valg. Arvesen er selvfølgelig skuffet, noe han har lov til å være. Da får vi bare heie fram de andre norske rytterne som er Thor Hushovd og Edvald Boasson Hagen.

Sykling er en idrett som kom på OL-programmet for menn allerede i 1896. Interessen i Norge er ganske stor, men du finner land hvor interessen er mye større. Vi får bare håpe at noen av

Sport


5 Comments For This Post

 1. Psmund Says:

  Tror ikke det var manageren til Kurt som vraket han..

 2. samantha Says:

  Et lite sekund av lettere sinnsforvirring kan ramme alle, ‘Psmund’. Særlig i forbindelse med idrett. Det er ikke som politikk, hvor spindelvev på hjernen later til å være permanent.

 3. Rune Says:

  Halllllllllllloooooo Steffen!

  Dette er rett og slett latterlig. Alexander Kristoff er ikke i nærheten av en så god hjelperytter som Kurt.

  Jeg har vært i Danmark og kjørt VM løypa. Jeg tror rett og slett ikke Kristoff kommer til mål engang. Den er mye mer krevende en hva folk tror. Jeg skjønner rett og slett ikke hva Steffen mener. Det virker jo som neste års uttak allerede er klart.

  Jeg tror at Thor kommer til mål i årets vm blandt de 20 beste hvis han er frisk. Boa kan med litt flaks bli med til mål, Kristoff står av etter 175 km tipper jeg.

  Hvem skal hjelpe hvem hvis Boa og Thor kommer til mål samtidig? Steffen sier vel Kristoff tenker jeg!

  Hvem nordmann skal kjøre inn et brudd hvis vi må? Kristoff neppe! Boa svi av han! Thor henger seg på andre land å stoler på at dem gjør jobben. Dette lykkes meget sjelden. Bare sjekk stats. Dette har ihvertfall ikke Stefffen gjordt.

  Beklager ,¨men der røk norges sjanser til medalje.

  Min mening er trekk deg Steffen!

  Rune

 4. Nils Says:

  Hvem er Steffen, Rune?

 5. Lol Says:

  Er dere helt idioter? hvis norge kommer i en posisjon hvor vi må taue på feltet holder det uaz ikke med en rytter uaz om han heter arvesen. Når man bare har 3 mann så er det bedre å ta ut ryttere som har mulighet til å gjøre et godt resultat enn en som kanksje kan komme til mål, men aldri i verden vil vinne. Ok kanksje løypen er for hard for Kristoff, men det er vært en sjans å ta han med. Muligens er han Norges raskeste spurter. Og hvis han henger med helt inn vil han være en super opptrekker for Hushovd. Kristoff er vant til å kjempe om posisjoner i forkant av en spurt, bare se på de siste løpene han har kjørt! En annen ting er at forbundet har noen uttakskriterier som kun Hushovd Hagen og Kristoff har klart, så det burde egentlig ikke være en diskusjon engang!

Leave a Reply