Norges beste keeper til Molde

Jeg må bare gratulere alle Molde-fans etter at Espen Bugge Pettersen er klar for Molde. Dette er etter mitt syn Norges beste keeper, noe vi kunne se i kampen mellom nettopp Molde og Sandefjord. Molde har lenge slitt med dårlig dekning på den bakerste, og den viktigste delen av hele laget, nemlig keeperplassen. Både Jan Kjell Larsen og Knut Dørum Lillebakk har hatt sine tabber, førstnevnte har hatt opptil flere per kamp, noe som ikke holder mål!

Det går ihvertfall straka veien ned til førstedivisjon for Sandefjord. Det blir ikke noe bedre etter at de har mistet den beste, og viktigste på hele laget. Keeperkjempen som han blir kalt, har vært den som har vært best på hele Sandefjord-laget. Jeg skulle likt å sett hvordan Sandefjord hadde klart seg uten han på våren i år.

Molde kan ha bruk for en god keeper når de skal spille i Tyskland på førstkommende torsdag mot storlaget Stuttgart. Molde må vinne med 2 mål for i det hele tatt å komme videre. Jeg er redd det kan bli vanskelig, men det er lov å håpe. Ålesund har et bedre utgangspunkt, og bør kunne klare å ta seg videre mot Motherwell.

Gratulerer Molde-fans, nå kan dere være stolte av deres bakerste mann! Dere slipper ihvertfall å være redd for at keeperen skal drite seg ut hver kamp!

Sport


Leave a Reply