Blir vel et terrorangrep i Norge snart!

Lån penger raskt og enkelt via Monsar, klikk her!
Det er vel ikke lenge før det blir et terrorangrep i Norge nå, etter at vi har «importert» disse muslimene fra Midtøsten. Det er skremmende at terrorister som hører hjemme i Midtøsten blir pågrepet i Norge for å ha planlagt terrorangrep. Dette er prisen Norge må betale for at Jens Stoltenberg og co har skaffet oss alle disse utlendingene i landet. Det neste blir vel at en bombe eksploderer midt på Karl Johans gate eller på et tog. De tre terrorsiktede skal i følge Vg være fra Irak, Usbekistan og en fra Kashakstan eller Kina. Den ene av dem er til og med norsk statsborger! Det skulle vært forbudt å bli norsk statsborger for folk fra Midtøsten. For meg vil de alltid være irakere, pakistanere eller iranere.

Det beste ville nå vært å få disse terroristjævlene utlevert til USA. For der kommer de til å få en lengre straff enn i Norge. Her i Norge elsker vi å gi kriminelle lave straffer, slik at de raskt kan komme seg ut av fengslet for å gjøre kriminelle handlinger igjen. Det er for meg uforståelig hvorfor disse terroristene vil ødelegge for vanlige folk, med å sprenge seg selv eller andre i luften. Det er alt for mange som ofrer livene sine for disse idiotiske terroristene med å sprenge seg selv i luften.

Kampen mot terror er på langt nær vunnet, det kommer den sikkert aldri til å bli heller. Snarere tvert i mot tror jeg. Det blir nok mer og mer av disse terroristene. Du finner de i Russland, Midtøsten og ellers rundt om i verden. Vi må nok bare leve med at det finnes terrorister i verden.

Nyheter


41 Comments For This Post

 1. Bjørn Says:

  Den dagen det smeller i norge vil nok mang en moske brenne. Tror nå jeg.

 2. T.J Says:

  Vi får vel bare håpe,da.

 3. Herman Google Says:

  Jeg kunne seriøst tenkt meg å rullet noen granater inn i en moske under fredagsbønnen hvis det smeller i Norge og islamistene påtar seg «æren» for det.

 4. Peder Says:

  Mener du faktisk at fordi tre innvandrere er pågrepet og SIKTET for å ha planlagt terror, at alle innvandrere fra midtøsten er terrorister?

  Dette blir bare for dumt.

  La meg gi deg en analogi: I en by er det tre bydeler. Byen opplever kriminalitet på lik linje med tilsvarende byer. Alle de tre bydelene har kriminelle beboere, men det viser seg at den ene bydelen, Bydel A, er den eneste som har biltyver blant sine beboere. Så, hvordan skal vi få bukt med biltyveriene? I følge din logikk er den eneste gode løsningen å isolere Bydel A. Ingen av innbyggerne i Bydel A får lenger bevege seg ut i resten av byen. Bydel A har 50.000 innbyggere. Blandt disse innbyggerne finnes det ca 20 biltyver. 49.980 personer må dermed lide for 20 personers (idiotiske) handlinger.

  Høres dette smart ut? Jeg synes det høres ut som diskriminering – om ikke rasisme.

 5. news Says:

  Hvor har jeg skrevet at alle innvandrere fra Midtøsten er terrorister? Tror du har misforstått litt, dette er noe jeg ikke mener!

 6. Peder Says:

  OK. Bra du ikke synes det.

  > «Det skulle vært forbudt å bli norsk statsborger for folk fra Midtøsten. For meg vil de alltid være > irakere, pakistanere eller iranere.»

  Kunne du ha utdypet hva du mener med denne kommentaren?

 7. Lisa Says:

  Ikke gi statsborgerskap til muslimer.Hvis man må så; gi statsborgerskapet etter 15 års tid med en utvidet boplikt, og ytterlige en tilleggsprøveperiode på 5 år. Prøveperioden siler ut «skurkene». Ved kriminell adferd ingen statsborgerskap

 8. news Says:

  Det jeg mener Peder er at de blir aldri norske for meg. De er fortsatt Irakere eller Pakistanere.

 9. Peder Says:

  @Lisa:

  Hvorfor skal man ikke kunne gi statsborgerskap til muslimer? Synes du ikke dette er et rasistisk og diskriminerende forslag?

  Og hva mener du med: «gi statsborgerskapet etter 15 års tid med en utvidet boplikt, og ytterlige en tilleggsprøveperiode på 5 år.»? Dette er jo helt latterlig, og det kommer ikke til å fungere sånn som du har tenkt det. Hvis en person kommer til Norge for å utføre terror, har det jo ingen hensikt for han å vente 15 år på å få statsborgerskap! Uttalelsene dine virker veldig lite gjennomtenkt, og bidrar til å øke de skillene og misforholdene i samfunnet som fører til nettopp terrorhandlinger.

  Tror du det blir mindre hat og vold i verden ved økt forskjellsbehandling?

 10. pfff Says:

  Det er ikke skiller og misforhold i samfunnet som fører til terror. Islam fører til terror idet denne pesten treffer på en annen kultur. Dessuten, hvis det er skiller og misforhold så er det islam som skaper dem. Analogien din er forresten helt på trynet, hvis den skulle stemme ville biltyver fra A hovedsaklig stjele biler i de andre bydelene, og biltyvene i A ville hatt stor støtte blant den generelle befolkningen i A (slik en meget stor del av muslimer i f.eks engelske byer støtter terror mot England). Ergo ville det være riktig å generelt isolere A. Ferdig arbeid.

 11. p011y Says:

  Nå må politikere og Norge våkne opp! Hvilket samfunn vil vi ha i Norge om 5-10-20 år. For meg er det ikke ok å tillate burka og nijab i Norge. Det skaper ingen integrering over hodet for den stakkaren som tror at det er en del av den norske kulturen. Det er det ikke og det må det ikke få lov til å bli. Aldri. Bruken av disse tilhører den ekstreme delen av islam. Jeg fatter og begriper ikke hvordan de norske politikere kan «sove i timen» ved å tillate dette. Vi har hatt likestilling i Norge i snart 100 år, men det er krefter som presser på og vil annerledes. Frankrike er i ferd med å forby dette, her MÅ Norge ta etter!!

  Vi må være tydelige på hvilke verdier vårt samfunn skal ha. Er det ok å gå med burka/nijab på 17. mai? Er det lett å bli kjent med en nabo som går kledd slik. Skaper et slikt plagg en åpenhet og invit til kommunikasjon? Kan man gjemme en bombe under et slikt plagg?

  Hvis vi ikke stiller en del krav nå, tror jeg vi vil komme til å angre bittert om noen år.

  -p011y-

  PS! Få kreket krekar ut av Norge NÅ!

 12. Are Says:

  Jeg er enig i at krigen mot terroristene er på langt nær vunnet. Men Storberget viser styrke i denne saken. Det virker som han er fokusert på terrortruselen i Norge.

 13. Peder Says:

  @pfff

  «Analogien din er forresten helt på trynet, hvis den skulle stemme ville biltyver fra A hovedsaklig stjele biler i de andre bydelene, og biltyvene i A ville hatt stor støtte blant den generelle befolkningen i A (slik en meget stor del av muslimer i f.eks engelske byer støtter terror mot England). Ergo ville det være riktig å generelt isolere A. Ferdig arbeid.»

  Ikke at det er veldig relevant, men la meg friske opp «hukommelsen» din: Du sier at biltyvene hovedsaklig ville stjele fra de andre bydelene, fordi du mener at de fleste terrorangrep skjer utenfor Midtøsten. Tenk deg litt om. Stemmer dette?

  Du sier også at de fleste innbyggerne i Bydel A ville støtte biltyvene. Med dette mener du antagelig at de fleste innbyggerne i Midtøsten støtter terrorisme. Stemmer dette? I så fall vil jeg gjerne se en dokumentasjon på dette.

  Når det kommer til din påstand om at islam, i seg selv, fører til terrorisme, vil jeg gjerne ha en utdypning på hvorfor du mener dette er tilfelle. De aller fleste muslimer tar sterkt avstand fra vold, nettopp fordi deres religion krever det.

 14. Ivar Says:

  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. Truls Hagen Says:

  Når muslimske nordmenn sitter å skriver regelrette trussler imot andre debatanter på Facebook forteller det mye – Både om et PST som er noe handlingslammet, om et Facebook som lar alt for mye ture å gå (jeg meldte meg ut av Facebook da de ikke ville slette profilen på ei engelsk 16 årig jente med toppløst portrettbide), og om hvordan en liten minoritet av alle våre koselige innvandrere sliter meg å integrere seg i Norge.
  Mullah Krekar er et annet eksempel på et handlingslammet Norge. Et Norge hvor justisministeren er mere opptatt av at politiet må få muslimske plagg, enn å luke ut terorister.
  Vi husker for noen år tilbake da det ble funnet ei flykaprer ifra Lufthansa-kapringen boende i Oslo – og enkelte Norge syntes hun måtte få retten til å leve ett fredelig liv i Norge og ikke bli sendt til Tyskland for dom.
  Jeg varslet selv PST med null resultat om en nordmann som har et betydelig ansvar for forsyninger Norge trenger i krigstid har nesten hver måned ei ny jente ifra Lithauen (noen også med prostitusjonsbakgrunn) boende hos seg i hans bolig: Denne personen kan lett bli satt under press av terorister/kriminelle, slik vi husker Gunnvor Galtung Haavig etter en kjærlighetsepisode ble spion for Russland på 60-70-tallet.
  Men PST jobber stort sett sakte, og må ha hjelp og trolig pådytt ifra våre alierte for at noe skal bli gjort. Ofte skjer det først noe med Norge, når vi blir presset av USA – hvor mange ganger har ikke USA skreket for å få Mullah Krekar under full kontroll, og Norge bare snakker om rettigheter.
  Når PST sliter med å ha en side på Facebook uten klare trussler, så er det utrolig at de greide å pågripe 3 stykker igår. Tipper det var USA som ordnet opp, og PST diltet etter.

 16. Ron Says:

  Det vil bli et multikulturelt samfunn over hele verden i fremtiden.
  Hvis folk med ulike meninger/livssyn ikke kan leve sammen og respektere hverandres verdier vil det bli menneskehetens undergang.
  De fleste mennesker vil leve i fred og trygghet.
  Dialog er løsningen, media må sterkt inn på banen for å bekjempe urett og ekstremisme, ved å fokusere mer på utfordringer som det faktum at millioner/milliarder ikke vil ha tilgang til rent drikkevann om ikke lenge. Miljø!
  I tillegg til at de må formidle alt det positive som skjer rundt omkring. Mye bra blandt alle folkeslag og religioner!

  DET MÅ PRATES SAMMEN NÅ!

 17. Fan Says:

  Jeg tror ikke pa noe av det her…PLUTSELIG blir folk arrestert i hytt og pine. Det finnes ikek noe Alqaida hittil har det blitt gjort undersokelser pa Alqaida og det finnes ikke noe MEGA oganisasjon. Som regel er det individer som har utfoert forskjellige terror angrep rundt om i verden. Og mange av disse handler enten om personlig meninger eller politikk.

 18. dbp Says:

  »
  # Herman Google Says:
  juli 8th, 2010 at 18:28

  Jeg kunne seriøst tenkt meg å rullet noen granater inn i en moske under fredagsbønnen hvis det smeller i Norge og islamistene påtar seg “æren” for det.»

  —> Du hadde vel kastet en granat inn i Nidarosdomen hvis Hells Angels hadde tatt på seg æren for det?

 19. Nikolai Says:

  Norge er et friland for terrorister blant andre mulla krekar. Det at disse ble arrestert var grunnet press fra utlandet og frykt for mer kritikk. Terrorister vil jo ikke bruke terror i frilandet for da vil jo norske styresmakter bruke mye mer penger til å stoppe dette. Men så lenge terroren skjer i utlandet så bryr ikke norge seg. Er ikke vanskelig å skjønne dette, det er bare å åpne opp øynene og ørene litt og følge med.
  Så lenge norge er en fristat for terrorister så er norges innbyggere selv ikke i fare. Så lenge norges lover tillater at terrorister gjør nettopp dette, at den beskytter terroristene så er norske innbyggere trygge. Så lenge politiet eller pst ikke gjør noe før de blir presset av utlandet, så er norges innbyggere trygge. Så lenge det norske folk ikke har kastet ut krekar men tillater politi og styresmakter å være feige….

  Vi blir ikke terrorisert fordi vi nettopp står på feil side i kampen mot terrorisme. Norges styresmakter og politi sikrer innbyggernes sikkerhet ved å nettopp med vilje ikke kjempe mot terrorister som dreper i utlandet. Dette er vår sikkerhet, at vi ikke gjør noe, at vi tillater.

  Selvfølgelig vil ikke en terrorist angripe norge, når han ser at norge egentlig er på deres side. Når han ser at i norge er man mye tryggere enn i utlandet. Til om med i sverige er ikke terroristene trygge.

  Norge har her blitt skikkelig presset og kun derfor har det skjedd pågripelser. Nå vil nok styresmaktene og politi prøve å dysse det hele ned eller være svært forsiktige med sine uttalelser fordi de er livredde for at terroristene skal tro at vi kjemper mot dem!

 20. potetrepublikken.norge Says:

  hvorfor er det ingen som snakker som har skapt terrorister??? hvem driver med terror?
  hvor var terroristene før 9-11? plutslig etter 9-11 er alle muslimer terrorister??
  disse som har blitt arestert er usyldige til det motsatte er bevist. bhatti ble også tilltalt,med ble frisjent. at det kan bli terror på norsk jord,vil det ikke forundre meg,tar sterk avstand fra terrorisme,og fordømmer envær handlig hvor mennsker blir drept. men nettop terrorisme har blitt skapt av usa og norge er en støttespiller,selvom de står bakest. blir en usyldig drept av norske soldater,og den drepte har slaktninger i norge,ja da er jeg redd det vil smelle i norge. trekk ut alle soldatene og la usa krige alene,for det var de som skapte taliban. bush burde stilt til krigsrett,han har beordret drap på uslylge mennsker,misbrukt sin makt,gatunamo som alle vet om. hvorfor er det ingen som tar bush? hvorfor blir bare muslimer dømt? hvorfor bare saddam? hva med bush blair sharon ? ???

 21. Anonym, fordi jeg har livet kjært. Says:

  Som kristen i Norge mener jeg at alle muslimer er noen vantro hunder, og lavere på rangsstigen en griser.
  Og ja. Jeg er anonym fordi jeg ikke har lyst på en selvmordsbomber på døra.

 22. rt Says:

  Muslimer = terror når skal Norge forstå det ? det er en grunn til at vi kommer til og få terror og det er pga den høye andelen av Somaliere Pakistanere Irakere Kurdere og andre muslimer hadde norge vært smarte og tatt ikke muslimske innvandrere ville vi sluppet dette.

 23. Saqee Says:

  slapp av alle poteter, ikke begynn å tiss i buksa for 3 stk som blir tatt,vetta faen hvor sant er dette.husk og ta det som tips/råd ikke skap uro for de andre som er uskyldige, fordi muslimer er varm blod mennesker det vet norske damer godt når de ligger med dem. så kaster du en stein til en uskyldige muslim så får du hele blokk over deg. du får håpe at vi alle mennesker kan ha det godt med hverandre, jeg blir veldig irritert over sånne blogger av våres kjære norske landsmenn/ kvinner.. så ro dere ned, er du for mye redd så flytt til america der bush kan hjelpe deg med sikkerhet, som han egentlig ikke har i virkeligheten.

 24. Ah Says:

  Er det virkelig så mye hat og fortvilelse i norske hjerter for islam/muslimer!!? Jeg skammer meg over dere som får sagt det ut på internet, gjemt bak skjermen, dere er virkelig tøffe!!! Jeg tør ærlig ikke å se i norske øyne, siden jeg ikke vet hva de tenker om deg.
  Hva skal skje med menneskeheten i fremtiden.
  Synd at all dritt skal gå ut over alle muslimer! Det er et fredfullt og vakkert religion, etter 9/11 ble alt negativt rundt religionen. Hvorfor skal det gå utover vanlige praktiserende muslimer det ekstremister utgjør?, de bare utnytter religionen for politikkens skyld. Vi «vanlige» muslimer er også fortsatt i sjokktilstand om alle som driver med jihad og terror. Media har virkelig klart å hjerne vaske nesten alle kloke norske landsmenn. Hvorfor ikke hente riktig fakta om religionen før snakke stygt om den. Jeg har stor tro på at flertallet av norsk befolkning har et godt hjerte for alle raser, religioner og hudfarger. Alt for dette landet, jeg elsker dette landet ..

 25. potetrepublikken.norge Says:

  helt enig saqee. jævla mye rasister her inne,som er fulle av hat og fordommer mot muslimer,som er født her og betaler skatt. vi har bygget dette landet,og nå truerg de oss med kaste oss ut!? da blir det krig ,og krekar skal bli leder. jeg krever en del av norge til muslimer som har jobbet og bygget dette landet. del norge i to tre deler,og dere griser vil bli kvitt oss. sikker på at vi klarer å styre norge bedre enn grisene,eller prdofile lommemenn. næi nok hat,blir smittet av dere nordmenn.
  gå spis kebab og legg dere !!!!!dere som har skapt terrorister….og husk masse hvit saus på kebaben…………

 26. til terroristene Says:

  hvordan har dere bygd opp landet.dere har bygd det opp med et par skitne kebab sjapper her og der, et par grønnsaksbutikker. det er dere som starter alt dette med terrorister, med al den sytinga og klaginga om at norge ikke er bra nok for dere. og at norge skal bli islamisert. og dere kommer hit og skal begynne å steine folk. fy faen. dere er dumme. dere som er de råtne potetene her.

 27. Terje B Says:

  potetrepublikken.norge: Dere har til helsike ikke bygget dette landet! Det ble opprustet og bygd opp til et I land på 60-70 tallet mye v hjelp av støtte fra USA. Det var før norsk imigrasjonspolitikk tok av. Når det er sagt så er hovedproblemet i forhold til kampen mot terror i Europa den apatien som mange politikere har i forhold til islam. De er livredde for opprør fra muslimer og radikale venstreorienterte «nyttige idioter». Her er en link som viser et utdrag fra en britisk dokumentar om europeisk apati i forhold til islam.

  http://www.youtube.com/watch?v=IvnrdQR6l8E&feature=related

  Og her en link som viser hva som kan skje hvis vi ikke får kontroll på faenskapet.

  http://www.youtube.com/watch?v=THrltK9cGo8&feature=related

 28. Geir Says:

  Å sette alle muslimer i bås med islamistiske terrorister er like tåpelig som å skulle påstå at alle tyskere er nazister.

 29. Politikerlei Says:

  Jeg er redd for at de etniske norske snart har få nok av mulitkulturen her i Norge. Jeg er redd for at hvis dette fortsetter tar noen loven i sin egen hand og da kan det bli en het sommer. Men siden politikerne bare snakker svada, kan man vel ikke vente noe annet.

  Forresten tror jeg sikkert at tre arresterte kommer fri snart av mangel på bevis, ikke fordi de ikke har gjort kriminellt, det har de sikkert, men fordi det norske politiet ikke har jobbet bra nok, og derfor ikke har nok beviser. But what else is new, we are used to have our politicians ending up with egg on their faces.

 30. Anonym Says:

  Jeg visste at dette skulle skje, tidligere eller sein… Sien jeg bodde i Norge… Jeg er tilbake te landet mitt, Brasil pga flyttede med mannen min som er norsk. UDI er lett og bli lurt av disse skapninger flest fra utlandet… Naar dreier seg om flyktinger og asylsoekender, blir kjempe lett og enkel og ukomplisert for aa etablere saei i landet… Men hvis skal man bo i Norge pga har skiftede familien,en gg som er man ikke muslimen, ohhhh neeei, dette maa aa vaere vanskelig! Dessverre feilen bgn i utenrinksdepartamangen styrringen og de rare UD lover som ikke er tolket som skulle vaert!!! Jeg er helt enig med aa la de ta livet av hverandre i sitt omraad… Disse menniske skulle ikke faa lov en gg aa flytte ut en cm av sitt land! De oeddelegger for andre som er fra utlandet og livet te de som bor i Norge…

 31. Anonym Says:

  Se den ignorant komentaeren te fyren der ovenpaa! Selv de ser sjoel at de FLESTE, ikke alle, er terrorister, de FLESTE tenker kun paa eksploserer hvis er man ikke med de tinger som kun de sjoel tror, som tenker paa aa krige, dele, osv… Landet er byggd av menniske som bruker hjernen og er utviklet, ikke byggd av folk som tenker paa aa drepe og laere opp barna aa bruke vaapen og slaa hjell damene sine pga ikke dekket haar… Hvis du har det fint idag, d e pga nordmenne, ikke pga de muslimer… Hvis de skulle vaert saa gode menniske, midtoesten skulle vaert en paradis, er der en paradis? Kosse d med terror i USA? Er de nordmenne som holder paa eller latinoer, eller muslimer, hehe? Tenk foer legge dine komentaerene… D e ikke rasism, d e logistik og statistik… Laese daakke ikke aviser? Lovene, vettu kosse d er laget? Pga noen stk, alle maa foelge med regler, slik er d! Og dessverre da, pga de fleste muslimer er hjernvasket, man maa aa taale at de fleste i Norge bgn aa misstrives med daakke!!!!

 32. Theodor_82 Says:

  Saqee says:

  «…husk og ta det som tips/råd ikke skap uro for de andre som er uskyldige, fordi muslimer er varm blod mennesker det vet norske damer godt når de ligger med dem. så kaster du en stein til en uskyldige muslim så får du hele blokk over deg…»

  Jeg ville vært forsiktig med denne type retorikk Saqee. Jeg er enig i at debatten er i ferd med å eskalere til en verbal, usakelig, forfølgelse av muslimer, men å ta til motnæle i form av denne type patetiske, provoserende trusler er uklokt. Hat avler hat og «dere» stiller rent faktisk svakt dersom situasjonen skulle eskalere. Tror du bare får krysse fingre for at fornuften vinner frem i denne «debatten»

 33. Thomas Says:

  «Her i Norge elsker vi å gi kriminelle lave straffer» <- Haha! Der traff du spikern på hodet. Må ikke glemme å nevne at vi under fengselsoppholdet booker de inn i luksus-hoteller (sammenlignet med utenlandske fengsler).

  Og ja, strafferammene i landet er tragisk!

  "Det skulle vært forbudt å bli norsk statsborger for folk fra Midtøsten. For meg vil de alltid være irakere, pakistanere eller iranere" <- Spar deg. Jeg kan vel våge å påstå (uten å ha sett noen statistikk på det) at godt over 99% av irakere, pakistanere og iranere i norge -IKKE- støtter terrorhandlinger. Det der var bare rasistisk. Det er slike holdninger som gir ild til meningsløse kriger.

 34. Thomas Says:

  «Ron Says:
  juli 8th, 2010 at 20:56
  Det vil bli et multikulturelt samfunn over hele verden i fremtiden.
  Hvis folk med ulike meninger/livssyn ikke kan leve sammen og respektere hverandres verdier vil det bli menneskehetens undergang.
  De fleste mennesker vil leve i fred og trygghet.
  Dialog er løsningen, media må sterkt inn på banen for å bekjempe urett og ekstremisme, ved å fokusere mer på utfordringer som det faktum at millioner/milliarder ikke vil ha tilgang til rent drikkevann om ikke lenge. Miljø!
  I tillegg til at de må formidle alt det positive som skjer rundt omkring. Mye bra blandt alle folkeslag og religioner!

  DET MÅ PRATES SAMMEN NÅ!»

  Hurra! Endelig en person som deler samme syn som meg. Vi mennesker klarer ikke å forstå at vi alle i bunn og grunn er like og at vi ville stilt sterkere som en intergalaktisk rase dersom vi klarte å se forbi banale uenigheter og heller jobbet sammen. At vi kriger, hater hverandre, tenker egoistisk, henger oss opp i «bagateller»… Alt dette tyder på at mennesket som en rase er veldig umoden og at vi har sinnsykt mye å lære.

  Tenk hvor mye vi kunne oppnådd hvis vi alle hadde samarbeidet på tvers av landegrensene. Istedet har vi nå kun fokus på hva som skjer innenfor den knøttlille planeten vår som kun er ett lite støvfnugg i galaksen.

 35. Go away Says:

  Er sånn passe lei av muslimer nå kjenner jeg..de er klin gærne hele gjengen.

 36. Richard Hode Says:

  @Peder og Ron

  Jeg håper dere leser innleggene av potetrepublikken.norge og Saqee nøye, for dette er deres verk. Dette er resultatet av å slippe muslimer fra krigsområder inn i Europa.

  Eller er det greit med voldstrusler? (Saqee: «kaster du en stein til en uskyldige muslim så får du hele blokk over deg» og p.n.: «da blir det krig.») Så dette er det nye Norge, hvor religiøs vold er en faktor man må regne med? Det er stort tilbakesteg, for å si det mildt.

  Kanskje det hele er historisk uunngåelig og at vi lever i tiden når islam endelig lykkes i å erobre Vesten. Muslimene har prøvd tidligere, sist i 1683 da de ble slått ved Wien og kastet ut av Europa. Men det har vært målet for muslimene siden 700-tallet. Det ville jo isåfall ikke være den første gang at sivilisasjonen har falt til barbarerne. Europa brenner, og krigen kommer.

 37. hvir framtid? Says:

  kan det være en form for allergi
  at jeg ikke liker land med muslimer i
  skal du gi det en diagnose
  ja da må det være allah psykose

  på alle plasser kan det skje
  ja en lite bombe kan lage et helvete
  ståltråd som går i spinn
  tenner de sykes sinn

  jeg er drita lei alle disse stygge muslimske grisene!
  dra til mekka med dere alle!

 38. Terje B Says:

  Thomas: Noe av det du sier henger på greip men alt for naivt i det store og hele. Det blir ikke fred og fordragelighet før idiotien som er islam utslettes. Er en positiv ting med det da. Er milliarder av Koraner i omløp. Blir bra fyringsved. Vil redusere kraftkrisen her i landet en god stund samt også i mange andre land. Personlig ønsker jeg en religionsfri verden. For dere som har sett scifi serien startrek som viser en utopisk fremtid hvor jorda er paradis. Hovedgrunnen er at religion(spesielt islam) ikke eksisterer som styringspil for menneskeheten). Som Picard sier når et steinaldersamfunn på en fremmed planet tror han er gud fordi han har avansert teknologi, «Skal jeg sende disse menneskene tilbake til mørketiden…… nei, jeg nekter! «

 39. Richard Hode Says:

  Peder skrev til pfff:

  «Du sier at biltyvene hovedsak[e]lig ville stjele fra de andre bydelene, fordi du mener at de fleste terrorangrep skjer utenfor Midtøsten. Tenk deg litt om. Stemmer dette?»

  Er det en formildende omstendighet at de fleste terrorangrepene begås av muslimer mot andre muslimer? Tenk, mann! Hvis de slakter sine egne som kyr, hva med «kufars» som oss? Muslimene eter hverandre levende, men det må de jo få lov til siden det skjer i deres land og «kultur.» Det viktige er at vi ikke lar dem sette oss på menyen.

 40. Moloko Vellocet Says:

  potetrepublikken.norge skrev

  «jeg krever en del av norge.»

  Det skal du nok også få. Et stykke, seks fot langt, seks fot dypt, og tre fot bredt. Da vil du være på din rettmessige plass.

 41. Peder Says:

  @Richard Hode

  «Er det en formildende omstendighet at de fleste terrorangrepene begås av muslimer mot andre muslimer? Tenk, mann!»

  Selvfølgelig ikke. Terrorisme er forferdelig uansett hvem som er offeret. Jeg bare svarte på pfffs kritikk av analogien min.

Leave a Reply