Møkkapartiet Frp

UNIK: TRYG reiseforsikring - uforpliktende sjekk
Per Arne Olsen som representerer møkkapartiet Frp har kjøpt en leilighet som egentlig skulle gå til unge førstegangskjøpere. Det kommer ikke som noen bombe at dette er en som er medlem i Fremskrittspartiet. Det eksisterer mange grådige gubber i dette partiet, og det er vel en av grunnene til at de ønsker et lavere skattenivå. Olsen har ikke en gang bodd i leiligheten selv, og solgte den med fortjeneste. Dette er rett og slett skammelig av en politiker. Vi kan ikke ha politikere som utnytter slike goder som skal være for unge i etableringsfasen.

Denne Per Arne Olsen er også ordfører, glad han ikke er det i min kommune! I kommunen jeg bor har jeg Høyre, noe som er mye bedre enn Frp! Her har Olsen dreti på draget, og bør ta konsekvensene for det. Jeg mener at slike folk som Olsen ikke hører hjemme i politikken. Han passer egentlig perfekt inn i møkkapartiet Frp. Det gleder meg når skandaler skjer i dette partiet. Partiet som lover billigere snus, røyk, alkohol og sprit er nok det partiet jeg hater mest innenfor norsk politikk, og det er jeg ikke alene om.

Jeg er forundret over at en politiker ikke klarer å se hva som er etisk riktig eller ikke. Det er lite troverdig at han kjøpte leiligheten til datteren sin. Den ble nok kjøpt av en grunn; penger! Tenk at denne mannen er nestleder i Fremskrittspartiet. Det sier vel litt om dette partiet. Jeg ser frem til å få mange «koslige» kommentarer i kommentarfeltet under.

Lån penger raskt og enkelt via Monsar, klikk her!

Nyheter


30 Comments For This Post

 1. Bjørn Says:

  Ja, det er jo ekstremt uvanlig at foreldre hjelper barna sine… men, nei, vent… det er det jo ikke! Jøss?!? Du er ikke tilfeldigvis ørlittegrann forutinntatt da? Akkurat ja.

 2. news Says:

  Les artikkelen på nytt. Datteren bodde aldri i leiligheten.

 3. Erling Says:

  La oss håpe at reaksjonen er av en slik form at den har effekt på FrP’ere: kroner og øre! Det virker ikke å snakke om etisk og uetisk, det er ikke relevant for en FrP’er med mindre det kan brukes mot andre partier…..

 4. Nils Says:

  Er du helt skrudd i hode Bjørn? Datteren bodde aldri i leiligheten din *** tosk.

 5. hahaha Says:

  ikke første gangen, fra skjult reisekontoer med siv jensen/carl og fram til denne saken her.
  Dagen frp styrer dette landet,de kommer til å utnytte makten til ders formåler.

  frp = kriminelle

 6. Coffey Says:

  Tenk på Jens Stoltenberg. Han er AP-statsminister for den mest skandaleomsuste og bløffete, ja rett og slett mest løgnaktige og falske regjering noensinne. Norge sliter med en makkverksregjering med ditto fartstid som gjør selv de mest udugelige misunnelig.

  Dessuten er fortjeneste på boligsalg er noe alle ønsker seg og higer etter. At Olsen eide og solgte en ungdomsbolig han aldri bodde i, det er sakens kjerne. En ikkesak, men stort i en nasjonalt ubrukelig sosialistleir som skriker etter noe som kan få fokuset vekk fra egen udugelighet.

 7. Kjell Magne Says:

  Vg og artikkel forfatter! Stikkord er stortingsrepresentant Erik Sivertsen (AP), mens han satt i Bodøs kommunes planutvalg presterer han å leie ut leilighet ulovlig… Som vanlig, dvs dette er ikke BOMBE (ei seller det nok aviser for dere) men sjokk oppslagmed frp gjør det:) lykke til med deres kanastrofalt dårlige jurnalistikk.

 8. Bare la dem komme til makta sier jeg... Says:

  Tar ikke lang tid før alle finner ut hvor korrupt dette Partiet egentlig er.. og hvor driti på draget det kommer til å gå med GEORGE BUSH rådgivere.. haha..

  JAJA… FRP er latterlig… et parti som konstant har spillt på fremmedfrykt.. og brukt velgernes frykt til å få stemmer.. JAAAAU..

  Lykke til NORGE.. you need it more than ever..

 9. Rikard Says:

  Syns det blir for dumt å kritisere «FRP» for noe Per Arne Olsen har gjort som privatperson, helt uavhengig av partiet!

 10. Ozzzy Says:

  To utdrag fra samme artikkel:

  «Leilighetene lå ute for åpent salg i tre uker, før de ble tilbudt andre personer. Da kjøpte Olsen, som nå er stortingsrepresentant, en av leilighetene.»

  «- Dette er en skandalesak. Det er ekstra forkastelig fordi det handler om en sak der kommunen skulle sørge for at de som var dårligst stilt på boligmarkedet fikk en sjanse. Da er det ekstra graverende at politikere bruker intern informasjon til å skaffe seg boliger, sier Thorkildsen.»

  He he. Uavhengig av resten av saken ser det ut som Thorkildsen har misforstått litt

 11. Gunnar S. Says:

  Hva mer skulle man forvente. Carl Ivar Hagen kjöpte for noen år siden en «vaktmesterbolig» på Nötteröy og solgte den med stor fortjeneste. Hvem var han vaktmester for ? FRP er parasitter som andre politikere!

 12. johnny Says:

  Dattera til Per Arne trenger også et sted å bo.

  Dessverre måtte pappa stå som eier for å få til en finansiering.

  Hvis han hadde vært en riking, kunne han lagt penga i handa til dattera og sagt: «Se her, kjøp en leilighet.»

  Hun var i den egentlige målgruppen, men hadde dessverre en far med ordførerverv.

  Derfor får hun ikke lov til det andre har lov til.

 13. Popowitz Says:

  Boligbyggelaget skulle bygge rimelige boliger for ungdom i etableringsfasen, men solgte til en velsituert gamling. Uansett datter; boligene var vel ikke bygget for at eldre herrer med god råd skulle kjøpe billige hus til barna sine?

  Som vanlig kommer våre venner frepperne med skjellsord. Vi begynner å bli vant til det nå.

  Det er heller ikke uvanlig at det er «sosialistenes» skyld. Faktisk har vi også vennet oss til at selv i kommuner der Fr.P sitter med makta, så har de ikke noe ansvar. Ansvaret for alt som er vondt og leit, ligger hos Arbeiderpartiet.

  Anstendige mennesker finnes i søkk og kav i Fremskrittspartiet. Men de oppdager ikke hva partiet står for før partiets politikk rammer dem selv. Enten de er finnmarkinger, alenemødre eller bare ganske alminnelige slabbedasker.

 14. Toy Says:

  Lurer på hvorfor de to ander politikerene ble navngitte av avisen. Var det AP folk, Sv eller andre. Merkelig dette med at det Frp gjør er galt men det andre gjør er en glipp???

 15. KMS Says:

  FRP suger.

 16. Popowitz Says:

  Spørsmålene Toy stiller er berettiget. VGs Dennis Ravndal har begått et stykke dårlig journalistikk når selve framstillingen etterlater ubesvarte, vesentlige spørsmål.

  Ingen av de andre politikerne var ordfører, men er det uklart om noen av dem også satt i styret for borettslaget.

  Vi vet ikke om deres barn flyttet inn i leilighetene.

  Vi vet ikke om deres leiligheter er solgt med god fortjeneste.

 17. Tove Says:

  Det og kalle FRP for ett møkkaparti er helt ut feil.Er det ett parti som virkelig skal kalles MØKKA PARTI SÅ ER DET AP.Vi ser det gang på gang Stoltenbergs feighet,konfliktskyhet,da gullpensjonene for politikkerne var ett faktum,var alle politikkere enige om og ikke få fordeler når det gjaldt pensjonene eller gå ned i lønn,Stoltenberg sa konsekvent nei,han skulle beholde sin fulle lønn,+gullpensjon.Makan til IDIOT.FRP har i alle år vært ute på banen med alle brennbare saker,AP og Rødgrønne er de største feiginger Norge kan ha som politikkere.

 18. Tralala Says:

  Ja for alle andre politikere fra andre partier er jo ærlige som dagen er lang… host.. kremt…
  De er av samme ulla alle mann, meler sin egen kake når de har muligheten til det samtidig som de gjør livet til vanlig folk litt vanskeligere ved å dytte diverse kostnader og avgifter over på oss.

 19. taco123 Says:

  Er det virkelig ingen av dere idioter som gidder å klikke dere litt videre i artiklene for om mulig finne ut litt mer fakta før dere spytter ut dritten deres. Hadde dere gjort det hadde dere sett at her var det politikere fra flere partier som gjorde akkurat det samme som den nevnte fra FrP.
  Og til News som har bloggen, det virker som du liker Høyre, jeg blir flau hvis så er tilfelle, at vi må være avhengig av stemme fra en slik useriøs person som deg.

 20. Ravn Says:

  Ordet latterlig er treffende her . Opp gjenom åra har ap hundrevis av saker som er mye mer uetisk en dette , men da har vi knapt hørt en døyt …Patetiske sosialister…

 21. Politikerlei Says:

  Dette er en ganske enkel sak. Denne mannen har ikke gjort noe ulovelig, men noe uetisk. Man kan ikke straffe han etter loven, men jeg mener at velgerne kan straffe han og burde gjøre det. Denne mannen burde selv ta konsekvensene av hva han gjort og trekke seg som ordfører, men siden etik er et fremmedord for de fleste politiere tviler jeg på at Per Arne Olsen innser at han har gjort noe uetisk, og derfor er det opp til velgerne å få denne mannen ut av lokalpolitikken.

 22. Tommy Says:

  Halleluja, sosialistene fant noe å klage på, men kan ikke lese ferdig en artikkel uten å stoppe ved ordet «FRP» og blogge om det!
  Trodde sosialistene var ekstreme på å ikke skjære alle over samme kam, in your face. Per Arne Olsen ER ikke FRP, han er en enkelt person.

  FRP i seg selv er konge. Beste partiet i Norge, AP er møkkaparti derimot.

 23. Per Says:

  «Møkkapartiet», «Rasistpartiet» osv. Saklig…………
  Dette er fjerde gangen VG tar opp saken, men det er ikke like interessant at de andre politikerne fra de andre partiene også kjøpte leiligheter der….
  Fortell Mazyar(iransk), Umbir(indisk) og de andre tillitsvalgte i FrP at de er ledere i et rasistparti.
  For tiden har FrP et hundretall tillitsvalgte født i ikke-vestlige land.
  Senterpartiet har… ja, hvor mange?
  Du lever i en paralellverden…

 24. atle Says:

  Greit nok at dette var en idiotisk handling av en ordfører. Og jeg liker i grunnen ikke Frp noe særlig. Men det er typisk media å slå opp dette som en Hatkampanje mot Frp. De to andre politikerne som gjorde akkurat det samme kom fra Høyre og AP.
  Dette beviser vel at politikere er korrupte uavhengig av partitilhørighet!

 25. SkalDuDriteI Says:

  ALLE FRP’ere jeg kjenner er selvrettferdiggjørende, ‘klaske seg selv på brystet’, ‘ikke komme hær og komme hær’, ‘takk deg selv, fattige faen’, ‘mitt, mitt, mitt’, hykler-mennesker med flere skjeletter i skapene enn vår frelsers gravlund har under torva. Alle partier har medlemmer med svin på skogen, men de stiller i lilleputt, mens FRP troner øverst i Tippeligaen. Populistiske MEGA-egoister som bryr seg kun om seg selv og egen vinning, fytterakker’n det har vært mye rare skapinger i det partiet oppigjennom åra… Hvis FRP hadde fått makt (måtte den allmektige, hvem det nå enn er, forby), hadde landet vært kjørt i dass på 1-2-3. Bare summére alle gangene Siv har henta penger fra oljefondet i diverse debatter, blir noen tusen milliarder tilsammen siste åra. Åsså Siv ja, Netanyahu’s bitch… plutselig på banen igjen… hørte ikke et JÆVLA knyst fra den dama etter drapene i persibukta… Hu skjønte vel at den ‘indignerte’ masken hennes IKKE hadde skaffet FRP ‘poppis’-poeng i DEN debatten, så hele FRP var liksom borte noen uker, og FY FAEN så godt DET var! Og kom bare igjen, førsteårs-gymnaster, og kall meg en sosialist fordi jeg hater FRP. Hadde FRP’ere bodd i USA i 50-åra hadde de vært på kommunist-jakt sammen med McCarthy, hadde de bodd i Tyskland i 30-åra ville de gått i brune skjorter og øvd på hanemarsj… ALLTID ute etter noen svakere å legge skylda på. Håper det ikke var noen uklarheter her angående mitt forhold til FRP.

 26. Blanik Says:

  Det var i utgangspunktet fire involverte som kjøpte denne typen leilighet i denne saken: Per Arne Olsen (FrP), Pål Wilhelm Olsen (H), Leif Goldeng (Ap) og Rolf Storm-Solberg (Ap).

  Basert på denne bloggen kan vi altså konkludere:

  1. Fremskrittspartiet er et møkkaparti
  2. Høyre er et møkkaparti.
  3. Arbeiderpartiet er et møkkaparti (opptil dobbelt så møkkete som FrP eller H – eller like møkkete som H og FrP tilsammen om du vil)

  Sosialister er i sannhet enkle sjeler.

 27. Bla niks Says:

  Blanik syns sosialister er enkle sjeler! Med andre ord lette å lure. kanskje ikke lette å lure når avsløringer står på trykk.

  Er det derfor frepperne er så dritnærvøs for å bli avslørt, og skjeller og smeller om at alle andre er likedan. Niks !!!!. Det er av eindremedisinske grunner. Skinnhellige må fremstå plettfrie overfor sine egne. Ellers kan de bli tatt for å være hyklerske, og den legningen skal bare vites om i de øverste kretser. Stemmekveget derimot må bare se overflaten og ikke det som er innenfor.

  Det finnes desverre denne typen mennesker også i andre partier. Men det er bare 5-åringer som unnskylder seg med at alle andre er like ille. Med en slik holdning (tydelig vis mange her som har) gås det på trynet gang etter gang. Da er det ikke egne gjerninger det er noe galt med men alle andre som har oppdaget dritten. Snakk om enkle sjeler og fei for egen dør.

 28. Guest Says:

  “Leilighetene lå ute for åpent salg i tre uker, før de ble tilbudt andre personer. Da kjøpte Olsen, som nå er stortingsrepresentant, en av leilighetene.”

  Tygg på den og ta konsekvensen av det. Dette er ingen sak uansett hvem som kjøpte. Hører du det. Dette er INGEN sak. Skjønner du det. Bloggen din er en skandale..

  Sånn bortsett fra det er Blaniks lille matematiske formel genial.

  AP møkk = H møkk + Frp møkk

  Frp Møkk = AP møkk / H møkk

  Frp Møkk < AP møkk

  H møkk < AP møkk.

  SV er så møkkete at deres betydning er så liten at de kan strykes fra ligningen uten større konsekvens.

  Vet nå hvilke møkka parti jeg skal stemme på…

 29. Kong Slafen Says:

  De andre partiene i landet her er ikke så mye bedre de heller.. Blir så feil å skylde på FRP hver gang det er noe.

 30. marcus Says:

  kong slafen, det er ikke hver gang det skjer noe.Det er så ofte,det er så vanlig,det er så daglig.Fordi Frp partiet har så mange skitne skjulte kriminelle elementer.

Leave a Reply