Riis-Johansen, trekk deg!

Betway dobler ditt innskudd! Ta del av en fantastisk bonus i et norsk casino – klikk her for å besøke Betway i dag
Det kommer nå frem at opposisjonen og Stortinget reiser et mistillitsforslag mot nåværende olje- og energiminister Terje Riis-Johansen. Det er partiene FRP, KRF, Høyre og Venstre som fremmer kravet om at Riis-Johansen må trekke seg. Dette er heller ikke første gangen han tabber seg ut. Det gjorde han i 2007 også, da han mottok hele 500 000 kroner i støtte fra Innovasjon Norge. Dette føyer seg inn i rekken over statsråder som har gjort en udugelig jobb.

Det er like mye Jens Stoltenberg som Terje Riis-Johansen sin skyld. For Stoltenberg lovte i nyttårstalen sin i 2007 at innen 2014 skulle Co2-rensing være på plass. Det er nok lett for Stoltenberg å la en statsråd få skylden. For det er mye enklere å bytte statsråd enn å bytte statsminister. Jeg er svært skuffet over at regjeringen har brutt løftet de ga for tre år siden. Nok en gang har regjeringen brutt et løfte, og det begynner å hope seg opp med brutte løfter nå.

Den rød-grønne regjeringen mistet den lille respekten de hadde for min del. Jeg håper at folket får opp øynene, og ser hvordan denne regjeringen gjør tabber gang på gang. Det vil vel vise seg ved neste valg om folk har fått med seg hva som egentlig skjer her i landet. For en regjering som ikke gjør jobben sin, bør ikke bli valgt inn til neste stortingsvalg.

Nyheter


Leave a Reply