De 5 verste seriemorderne gjennom tidene

Det kom ikke som et sjokk at denne gale mannen holder til i U.S.A. Mange seriemordere har hatt U.S.A som tilholdssted. Hva er det som gjør at så mange blir syke i hodet i nettopp U.S.A? Det er en enorm folkebestand der, men er det ene og alene grunnen til antall seriemordere? Jeg tror at de som blir seriemordere har hatt det svært vanskelig i oppveksten, og vil ta hevn for den tapte barndommen. Her bringer jeg dere en liste av de 5 verste seriemorderne gjennom tidene.

Nummer 5
Jeffrey Dahmer Født 1960.
Jeffrey mordet minst 17 menn og gutter mellom 1978 og 1991. De fleste av dem skjedde mellom 1989 og 1991. Mordene hans var grusomme med seksuelle, nekrofilske og kannibalske handlinger. Han var bare 18 år gammel da han utførte sitt første mord. Det mordet skjedde ved at han hadde invitert en venn hjem til seg. Han ville ikke at vennen skulle dra, derfor ble han drept. Jeffrey Dahmer ble dømt til 15 ganger livstid i fengsel.

Nummer 4
Gary Ridgeway Født 1949.
Gary Ridgeway ble kjent som “Green River Killer” fordi han dumpet likene i Green River i Washington. Denne mannen har cirka 90 drap på samvittigheten, men ble «bare» dømt for 48 av dem. Han utnyttet ofrene seksuelt før han drepte dem. Det var enten prostituerte eller folk som bodde på gatene. Han ble i 2003 dømt til 48 livstidsdommer.

Nummer 3
Richard Trenton Chase Født 1950.
Denne mannen drepte seks personer bare på en måned. Han fikk kallenavnet «The Vampire of Sacramento» fordi han drakk opp blodet til sine ofre. Han spiste også deler av ofrene. Kvalmt spør du meg. Åttende mai ble han funnet skyldig i alt seks drap. Han ble dømt til en dødsdom i et gasskammer.

Nummer 2
Gilles de Rais Født 1404
Gilles de Rais var en franskmann. Han torturerte, voldtok og drepte flere hundre barn. Gilles lokket særlig unge blonde gutter til seg. Deretter skal han ha torturert dem til døde. Noen spekulerer i at han drepte så mange som 600 på det meste. Ofrene var mellom 6 og 18 år, og inneholdt begge kjønn.

Nummer 1
Rodney Alcala Født 1943.
Rodney Alcala er en seriemorder som lever den dag i dag. Han har tidligere deltatt i et dating program på tv, noe som gjorde at han kom i kontakt med mange kvinner. Derfor blir han kalt «Dating Game Killer» i amerikanske medier. Man frykter at han kan ha drept inntil 30 folk gjennom tidene. 66-åringen må nok tilbringe resten av sin tid i fengsel, hvis han ikke blir idømt dødsstraff.

Felles for alle disse morderne er at de er sinnssyke i hodet!

Nyheter


26 Comments For This Post

 1. BTK Says:

  Synes Ed Gein og Ted bundy fortjener en plass blandt de fem verste. Ted hjalp politiet med å finne Gary Ridgeway. Ed MÅ være med. Han har vært inspirasjons kilde til filmer som «Silence of the lamb»,»Psycho» og motorsagmasakeren.
  Kanskjen Dennis Rader burde vært med også?

 2. Line Says:

  Burde hatt med Belle Gunnes også. En av Amerikas mest kjente seriemordere, fra NORGE!

 3. Benedicte Says:

  Til BTK. Ed Gein var ikke seriemorder! Han likte å grave opp kvinner som allerede var døde, men så vidt vi vet drepte han bare 2 stk. Han var et interessant tilfelle, men ikke verdig å nevnes blandt de «verste» seriemorderne.

 4. Hans-R Says:

  Denne karen er etter min mening den værste. Og han er jo helt iskald. Derfor nickname iceman.

  EP1: http://video.google.com/videoplay?docid=5740692213665972395#

  EP2: http://video.google.com/videoplay?docid=5740692213665972395#docid=5116812489134120077

 5. master Says:

  john gacy, Dennis Rader BTK, David Berkowitz SON OF SAM,og mange mage flere

 6. Marit Says:

  Belle Gunnes, utvandret ifra Trøndelag til USA. Glem ikke henne, et monster.

 7. Knut Says:

  Dette er aldeles ikke de 5 verste, det finnes mange som er langt verre enn disse, gjør litt mer research..

 8. Duh Says:

  Greit nok, men det er tydelig at du ikke kan noe om dette. Dette er langt fra de 5 verste gjennom tidene, de er muligens de mest kjente men det er noe annet.

 9. Daniel Says:

  Du burde søke på «Monster of Andes».. En kar som drepte rundt 400 tror jeg, og dro med seg alle opp i Andesfjellene. Ingen vet helt sikkert hvor mange flere han drepte (og spiste?)..

 10. Cure Says:

  Du har glemt Ed Gein, Jim Jones, Ted Bundy og John Gacy.

 11. Bjørn Says:

  Sjekk denne listen på Wikipedia:
  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_murderers_by_number_of_victims

 12. Ola Says:

  Not the worst killers in history, Stalin is number one. But I guess there’s a difference between Mass Murder and Serial killings, the last guy with nickname Iceman is mostly a business-oriented murderer (hitman) and maybe not so much a serial killer – he killed more than 100.

  Iceman brukte i likhet med nazistene cyanid for sine drap, men mindre drapsvolum.

 13. Nyx Says:

  Pussig denne store interessen for private massemordere, når man ser det på bakgrunn av at disse blir for de reneste speidergutter å regne, sammenlignet med de politiske massemorderne.

  Her er hans liste over de mest morderiske diktatorene i verdenshistorien.

  1. Mao Zedong (1923–1976): 77 millioner mord
  2. Josef Stalin (1929–1953): 43 millioner mord
  3. Adolf Hitler (1933–1945): 21 millioner mord
  4. Kublai-khan (1252–1279): 19 millioner mord
  5. Enkekeiserinne Cíxi, Qing-dynastiet (1859-64), Tai Ping-opprøret: 12 millioner mord
  6. Leopold II, Konge av Belgia (1885–1908) 10 millioner mord
  7. Chiang Kai-shek (1921–1948): 10 millioner mord
  8. Vladimir Lenin (1917–1924): 4 millioner mord
  9. Statsminister Hideki Tojo (1941–1945): 4 millioner mord
  10. Djengis Khan (1215–1233): 4 millioner mord
  11. Pol Pot (1968–1987): 2 millioner mord
  Kilde: Rudolph J. Rummel – http://www.hawaii.edu/powerkills/

  Det er her tale om mord. Falne i kriger og borgerkriger som disse regimene deltok i er ikke regnet med, og ikke drepte som en utilsiktet følge av feilslått politikk som hungersnøder og lignende.

  Til sammenligning regner Rummel med at antall falne i strid i det forrige århundret var på ca 34 millioner i alle betydelige kriger i det forrige århundret til sammen. Bare sosialistiske diktaturer myrdet i det forrige århundret 148 millioner mennesker. Det er over fire ganger så mange som det falt i strid.

 14. T.J Says:

  De verste må jo være Dean Corell “The Candy Man”
  John Wayne Gacy “Killer Clown” og Henry Lee Lucas.

 15. Lill Says:

  Hva med Ed Kemper og Ramirez? The Unabomber? The Green River Killer? Vampfyren fra Chicago? The Boston Strangler? The Atlanta Child Killer eller Jack the Ripper? Ser vi etter antall drap eller MO og signatur?

  Når det gjelder mentalt syke er disse «uorganiserte» drapsmenn som sjelden førsøker å skjule sin identitet, de går rett og slett bananas og har sjelden høy IQ (som utrolig mange av de organiserte har, Ed Kemper med sine 136).

  I USA regnes de mentalt syke seriemorderene å ligge på rundt 3 prosent. Ed Gein var forresten scizofren, hvor man absolutt kan si at miljø påvirket (bygdeorginal som ble utnyttet av sine nabofarmere og ble utsatt for overgrep av sin mor) Resten kan skille mellom rett og galt, uavhengig av oppvekst. Ted Bundy hadde f.eks en lykkelig barndom.

  Njah…man kan bare undres…

 16. Lill Says:

  Ikke glem at Son of Sam startet som ildpåsetter, i underkant av 2000 (!) branner i N.Y (hvor mange omkom ikke da?)før første drap i rekka. Det antallet som går flest igjen i true crime bøker er 1436, men hvem vet…

 17. Lill Says:

  Altså 1436 branner…

 18. Anon Says:

  «66-åringen må nok tilbringe resten av sin tid i fengsel, hvis han ikke blir idømt dødsstraff»

  Må han ikke tilbringe resten av sin tid i fengsel hvis han får døds-straff?

 19. jafs Says:

  Enig i at Belle Gunnes (brynhild fra Norge) må med på listen.. for å balansere litt i likestillingens navn, for du tok bare menn. Man regner med hun drepte minst 40,inkludert sine 3 barn.

 20. kk Says:

  Dårlige argumenter. » hva er det som gjør dette samfunnet sånn «. Det blir litt sånn usa hat av dette tullet du kommer med. Disse folka du har på lista er noen jævlige karer,men langt fra de verste. I India har man en kar som man regner med tok livet av nærmere 1000 mennesker,og det er mange fler. Tenk på alle som blir myrdet i fattige land,der drapsmenn kan fråtse i mennesker uten å bli oppdaget. Det virker nesten som du provoserer med vilje med din kunnskapsløshet !!

 21. vel Says:

  vi har jo Luis Garavito,, drepte minst 138 stk.. Yang Xinhai i kina drepte vel 67.. Andrei Chikatilo drepte litt over 50 stk,, Moses Sithole var sør-afrikas svar på ted bundy,, mange fasinerende serie mordere der ute,, er vel litt vanskelig å lage en top 5? hva er kriteriene?

  husker det var en kis,, husker ikke hva han het, men han lagde pølser av de han drepte og solgte dem fra pølseboden sin..

 22. Carly Says:

  Han her burde nok vært på listen din:Pedro Alonso López (born 8 October 1948 in Santa Isabel, Colombia) is a Colombian-born confessed serial killer, accused of raping and killing more than 300 girls across South America

 23. Chevy Says:

  Nå får han sikkert masse ekteskapstilbud fra idiotiske kjerringer.

 24. OP Says:

  Arnfinn Nesset burde vært på denne listen. En norsk, nålevende seriemorder, som ifølge rettspsykiaterne drepte fordi han fikk seksuell tenning av å se folk dø.

 25. thopin Says:

  Fra og med 22.07.2011 kan jeg ikke forstå annet enn at Anders Behring Breivik fra Oslo tilhører på denne listen, da han personlig klarte å ta livet av nesten hundre personer i løpet noen få ettermiddagstimer. Han må være blant de verste i hele verden noen sinne.

 26. tommy Says:

  Anders Behring Breivik var ingen serie morder, men en masse morder. Desverre vil han nok toppe de litene også. serie morder dreper mange over tid, dager uker eller år, masse morder dreper mange på en gang. Felles er at de er sinnsyke, og burde bli skjermet fra omverden uten noen form for glede eller underholdning resten av sitt liv.

1 Trackbacks For This Post

 1. Lasermannen, seriemorderen og bankraneren John Ausonius | news Says:

  […] De 5 verste seriemorderne gjennom tidene […]

Leave a Reply