Fet timelønn for Hagen

Frp-politiker Carl I. Hagen har nå skiftet yrke, og er nå kommunikasjonsrådgiver. Han skal altså komme med råd. Han skal gi råd til bedrifspolitikere om hvordan det politiske systemet fungerer. Han sitter inne med mye kunnskap, og kan sikkert gi gode råd.

Med en timelønn på 3250 kroner, klarer han seg helt sikkert fint og slipper å be om lønnsøkning med det første. Det er PR-byrået Burson-Marsteller som har sikret seg den verdifulle politikeren.

Det som forundrer meg er at Hagen ikke ble benyttet under valgkampen i år. Han er en svært god til å snakke for seg og vet hvordan man skal få folk til å velge partiet. Jeg liker egentlig ikke partiet Frp så godt, men Carl I. Hagen har jeg sansen for. Det at han nå har fått seg en ny jobb betyr sikkert at han ikke blir pensjonist med det første. Jeg vet at det å bli pensjonist er vanskelig for noen fordi de elsker å jobbe. Kanskje dette gjelder for Hagen også?

Nyheter


Leave a Reply