Hvem vinner valget?

I dag er den store dagen hvor valget skal avgjøres. Det er cirka 20 minutter igjen til valglokalene stenger. Det er valgsendinger på diverse tv-kanaler nå, for eksempel på Tv2, og Nrk. Jeg oppfordrer alle til å stemme om du ikke har gjort det. Stem på det partiet du er mest enig med og minst uenig med.

Forresten må dere ikke tro på meldinger der det hevdes at det er mulig å stemme via sms. Dette er bare tull, og dere må ikke tro på dette. For å stemme må dere gå til valglokalet. Uansett hva dere stemmer, så er det bra!

Norge har et godt fungerende system når det gjelder valgdagen. Det kan en bli del køer osv, men det må man regne med. En representant fra Ukraina er nå i Norge for å observere hvordan vi gjør det i Norge. Dette tyder på at vi har et fungerende system.

Under denne valgkampen har Arbeiderpartiet delt ut roser for hele 3,7 millioner kroner. Dette mener jeg er sløsing av penger. Jeg tror ikke noen bestemmer seg for å stemme Ap bare på grunn av en rose, men men hvis de tror det hjelper så. Det er svært mange roser som har blitt delt ut. 745270 roser har blitt delt under valget.

Valget tror jeg står mellom Høyre, Frp og Arbeiderpartiet. Høyre eller Arbeiderpartiet går greiet for meg, men ikke Frp.

Jeg tror Jens Stoltenberg får fire nye år etter valget i dag. Jeg håper faktisk at Jens får fire nye år, for jobben han har gjort synes jeg er bra. Det betyr at Sosialistisk Venstreparti, Senterpartiet og Arbeiderpartiet kommer i regjering. Det betyr at det blir en rødgrønn regjering etter hva jeg tror. Hvem tror du vinner, og hvem håper du vinner?

Nyheter


1 Comments For This Post

  1. bjørn Says:

    her ser vi altså hvordan vi nordmenn er sindige, rettferdige og ordentlige i politikken, er blitt kalt «squareheads» i 100 år. Vel og bra, men vi blir desverre i minoritet om ca 25 år med dagens innvandring av «politisk pøbel», relativt sett.

Leave a Reply