Komedien fortsetter!

Komedien i Kongo fortsetter, og den ser ikke ut til å ta slutt. De to nordmennenes forsvarer ble tilbudt å kjøpe bort punkter i tiltalen mot våre landsmenn. Prisen skal ha vært 30 000 dollar for hvert punkt. Dette viser bare en latterlig del av denne saken. Dere husker sikkert godt det enorme kravet, som ble nedjustert etterhvert?

Dette føyer seg inn i en liste over rare hendelser i denne saken. Jeg skjønner godt at French og Moland ikke stoler på den kongolesiske retten. Jeg tviler på at de kommer til å få en rettferdig dom, selv om de skulle være skyldig. Rettssaken har allerede pågått over en lang periode, mens de har måttet sitte inne i et fengsel med veldig lav standar.

Dommen mot de to nordmennene er allerede bestemt. Om jeg ska tippe, innebærer den dødsstraff. Hva dommen inneholder får vi vite på tirsdag. Det er ikke godt å si om vi får vite det på tirsdag, for tidsfrister har blitt utsatt så mange ganger i denne saken. French og Moland har tidligere uttalt at de vil vekk fra provinsen Kisangani og til landets hovedstad Kinshasa. Hvis de får oppfylt dette ønsket, får de det kanskje litt bedre.

Nyheter


2 Comments For This Post

  1. Blåøyd Says:

    Ja komedien fortsetter. De var bare i Congo for å leke. Skulle likt å se hvordan det hadde artet seg hvis 2 svarte ble tatt for det samme i Norge med ulovelige våpen og noen naive forklaringer på hvorfor de var her. Congo gjør sitt beste ut ifra forutsetninger, og jeg håper de får den straff de fortjener. Selfølgelig etter anke etc.

  2. apedog.wordpress.com Says:

    Ja.. komedie ja..
    Min bloggpost: http://apedog.wordpress.com/2009/09/07/91/
    blev censurert av någon idiot på VG ang. temat.

Leave a Reply