Komedie!

Dette ser ut til å bli en komedie uten like. Statsadvokaten i Kongo krever hele 3038 milliarder norske kroner fra vårt land. Hva blir det neste? Det er latterlig at de skal kreve så mye penger for en sak som dette. Når de ikke har beviser som holder mål, kan de spare seg for drømmene om å bli rike. Det er forferdelig mye penger, uansett om French og Moland er skyldig eller ei. Det ser ut som målet er å presse mest mulig penger ut av rike Norge.

Denne saken handler om penger, penger og atter en gang penger. Når mest mulig penger har blitt presset ut fra Norge, er oppdraget fullført. Norge gir bistand til dette landet, og nå ser folk hvordan det fungerer nede i Kongo. Hvem vet hva pengene Norge sender til Kongo blir brukt til?

Jeg tviler sterkt på at disse kravene fra den kongolesiske korrupsjonsdomstolen blir betalt av Norge. Og attpåtil klarer de å dra inn kongen i denne saken. Det sier vel egentlig sitt om denne saken. Skyldig eller ikke, denne saken er og forblir latterlig. Uansett hvordan du vrir på saken, så kommer du fram til at det er en skandale.

Retssaken, eller skal man kalle det skandalesaken begynner på igjen i morgen klokken 9.00.

Nyheter


57 Comments For This Post

 1. Mats Says:

  3000 mrd…

 2. barehare Says:

  Jeg trodde opprinnelig at disse gutta var skyldig (særlig pga bilde) men når man ser hvor åndssvake disse kongoleserne er lurer jeg på om hele greia fra dag en har vært et forsøk på å presse penger.

 3. Hitman Says:

  SEnd allle fra kongo ut av landet øyeblikkelig stopp all u hjelp og kontakt til de førbanna hyenene.

 4. Morten Says:

  Kanskje vi skal kreve det samme for kongoleserne som dreper våre landsmenn her.
  ser jo hva slags mennesker de er nå…Her er det om å gjøre å tappe landet norge for mest mulig pennger.Sier bare 1 ting jeg. Stopp all støtten vi yter til kongo,og få de to guttene hjem. Still de for norsk rett å la de heller få evnt sone straffen for det de her gjort her. Må bare statuere et eksempel her,så det ikke gjentar seg!

 5. knutern Says:

  hehehe

  dette er så latterlig morsomt…..

  nei få satt opp en innsatsstyrke og hent ur guttene våre.

  så får staten norge utestenge denne ape staten kongo fra vårt verdenskart.

  snarest

 6. Leffa Says:

  Seriøst.. Hvor syk kan man bli egentlig ? 3000mrd ?!?! Hadde jeg hatt myndighet skulle jeg faen meg bomba hele jævla landet !

 7. Tokra Says:

  Uansett om dette blir dom eller ikke må Norge reagere mot Kongo for dette.

  Avslutt all bistand og handel til Kongo. Så krever vi at samtlige afrikanske land som får bistand fra Norge om å kutte alle politiske og økonomiske bånd til Kongo, ellers så mister de også bistand.

 8. Bongo fra Kongo Says:

  Herregud, og jeg som trodde Kongo bare var en bananrepublikk, men det er jo en tilbakestående bananrepublikk. Stakkars, stakkars Moland og French.

 9. Drummer Says:

  Tor ikke disse «Rambo-gutta» er uskyldige, men dette ligner ikke grisen….
  Hadde denne saken vært ført på en nogenlunde normal måte, tror jeg nok myndighetene i Kongo hadde stått rimelig sterkt. Etter utviklingen de siste dagene, blir det hele totalt absurd.

 10. Stig Says:

  Jeg møter heller opp til krig i Kongo enn at Norge skal betale.

 11. Jørgen V Says:

  Her har innbyggerne i Kongo trodd de har skutt gullkalven. Fy f.. for et korrupt land!
  Nå må vi gå inn å ta gutta våre hjem!!!

 12. Geir Says:

  Why could anybody pay this corrupt monkey land anyting at all?

 13. pure norsk Says:

  Da jeg var i Afrika fikk jeg beskjed om å kjøre videre om jeg var så uheldig å kjøre på noen, man måtte ikke finne på å stoppe. Man risikerte å bli lynsjet av folk i visse områder, noe som til tider hendte. Jeg ble bestemt fortalt at man måtte raskt kjøre til nærmeste politistasjon og bestikke politiet skikkelig og la dem ta hånd om saken videre. Afrika er en helt annen verden. Penger betyr alt, menneskeliv har faktisk en pris der nede utrolig nok. Vi så også et menneskelik liggende i en vei i en større by som ble overkjørt gjenntakende ganger i flere dager et par kvartaler fra hotellet vi bodde. Ingen fjernet liket, før det omsider bare ble borte av seg selv, mest sannsynlig av åtseldyr. Folk reagerte ikke en gang, og gikk forbi som om det ikke var noe utenom det vanlige. Det er best å holde seg til naturreservatene og unngå visse områdene som er for de særlig intereserte, som leger uten grenser og UN. Dessverre havnet disse karene midt i suppa.

  Klart dette dreier seg om penger.

 14. Ticker Says:

  Enhver tvil er fjernet. Thorbjørn Jagland hadde mer rett enn han kanskje var klar over (eller, var han?): Kongo er Bongo!

 15. RN Says:

  Jeg vet ikke hvem jeg skal synes synd på.
  Nordmennene som er siktet, eller Norge (som blir dratt inn i dette), og nå også Kongen.
  3000 mrd kroner er et svimlende beløp.
  Nei, få dem tilbake til Norge og still dem til norsk rett.

  Hele saken er en vits og er så forbanna banalt, at jeg ikke vet hvor jeg skal se.

  Jævla bananrepublikk!

 16. Int Says:

  I’ll join you in arms brother.. Ikke faen om Norge skal punge ut 3038 mrd, Det er jo helt latterlig..

 17. sworsk Says:

  Benjamin fikk en 1.5 m statue av seg selv til minne. «Glem ikke» står det skrevet.

  Om disse får dødsstraff burde de få en 15 m statue på Gardermoen avgangshall, med samme påskrift.

  Staten burde ta regningen pga preventiv virkning og vil redde liv!

 18. n0s Says:

  Drummer og Barehare, nøyaktig hvilken grunn hadde dere til å mistenke disse to for noe som helst? Det har så vidt meg bekjent ikke blitt presentert ETT ENESTE bevis for at de har gjort noe som helst galt.

  Å dømme noen på bakgrunn av ditt eget personlige inntrykk av et bilde, er verre enn rasisme…

 19. Nicklas Says:

  Bongo fra Kongo er bare o gratulere.

  Ikke noe vondt om negere men de er helt sinnsyke..

  Men jeg er også ganske sikker på at disse gutta er skyldig i drapet på denne bananplukkeren ,,,,,

 20. einar Says:

  Den summen der hadde fortsatt vært latterlig om de hadde drept mange tusen folk, og ikke bare 1.

  Om de er skyldige eller ikke er vanskelig å si, men den historien dem ga til dabladet ga myye mer mening en det vitnene i saken sier.

 21. kjetil Says:

  seriøst? er det virkelig folk her som vil at vi skal bombe kongo?
  eller kreve at alle afrikanske land skal avslutte handelen med kongo?
  idioter.

  Jeg syntes vi burde kreve at gutta fremstilles for en upartisk domstol i et annet land. Norge kan true med å kutte bistand dersom dette ikke godtas, men om de blir funnet skyldige får de ta den straffen Kongo har får det de har gjort.

 22. Escorpion Says:

  Jeg tror det må være noe i at disse må ha en mindre intelligens! Dette er jo helt tragikomisk! Tror sikkert at Kong Harald er sjefen for disse «fæle» spionene…jøsses……men…at Norge har penger…det vet de flste om…til og med de som bur langt ute i en krattskog i Afrika og de vet også at Norge er spesilt rundhåndet om man har den «rete» hudfargen……hærreguud for noen apekatter!

 23. ikke apekatt Says:

  Dette er apestreker på det værste, å dette landet sender naaaiive! nordmenn penger til.
  Nei late kongolesere skal få arbeide for å få penger, ikke presse et helt land, dette viser hvor intellektet sitter på disse ********* enne.

  Heeeeelt idiotisk!!!

 24. Stig Sandnes Says:

  Jeg har aldri komentert en sak før, men her klatre jeg ikke holde meg.
  her må Norge slå hardt ned, og kutte all bidrag til dette landet, i all framtid.

  Kongo laterliggjør seg selv. En skam, etter alt hele nasjonen prøver og bidra med til dette talentløse landet. De har aldri fått til noe, og kommer aldri til og få det til. først må de begynne og gjøre noe.

 25. Jeg er oppgitt Says:

  Dette er helt utrolig, og en av de bveste komedier ever! KONGO, Afrika’s største BANANREPUBLIKK! Det kan ikke være mange gjennlevende hjerneceller i toppen på representantene for påtalemyndighet/militære/rettsvesen den nede. Dette er skremmende. Tenk om disse folka noen gang får tilgang til atomvåpen!?

 26. haha Says:

  dette er fantastisk latterlig.. de to nordmennene er i besittelse av narkotika i retten.. haha.. noe som viser seg å være snus!!!

 27. Eivind Says:

  Enig med stig!!

  Jeg møter heller opp til krig i Kongo enn at Norge skal betale.

 28. Thomas Says:

  Selvsagt er de IKKE skyldige. Er det virkelig noen som tror det fortsatt? Nicklas? Seriøst?
  Ikke et fnugg av bevis, og fortsatt folk i Norge som tror de er skyldige.
  Dette har dreiet seg om penger helt fra første stund.
  Den mest latterlige rettsaken i historien dette her, med krav som faktisk bare kan måles med 9/11.

 29. Anders Says:

  Hahaha, hvis ikke resten av verden ser på denne aperepublikken med latter nå så vet ikke jeg!

  Forbanna bananland

 30. Moen Says:

  Slik går det når vi (Norge) dytter millioner av kroner ned i lomma på en flokk apekatter…og samtidig lærer dem å lese og skrive..
  Hva hjelper det vel å true med å «ta» kongolesere som oppholder seg i Norge? Det er antagelig myndighetene der nede glade for. De har jo stukket av fra landet sitt.

 31. aleks Says:

  møte opp til krig istendenfor å betale?helt enig 🙂 send en tanks å et fly så har vi dem 😛

 32. Gaute Says:

  Trodde det var skrivefeil da jeg så 3000 milliarder i krav mot EU landet Norge..Stans bistand om myndighetene i Kongo går god for kravet.Om det blir dødsstraff,bør det også komme andre kraftige reaksjoner.Nå MÅ Stoltenberg eller Støre åpne kjeften sin for nå er det gått alt for langt!

 33. Ok Says:

  Konspirasjon! Vedder på at det hele var nøye planlagt. Det var nok Kongo selv som drepte sjåføren for og kunne kreve penger fra Norge.

 34. Pål Says:

  Fy f… for en jævlig farse dette er! Når skal Norge og ikke minst Støre reagere?
  To nordmenn sitter for en domstol i Kongo som utviser ALLE sider som finnes ved korupsjon. Og dette landet støtter vi med penger!!! Nå må staten få ræ.. opp av stolen å gjøre noe! Har ikke hørt en eneste uttalelse fra norske myndigheter ang. saken. Skam dere!! To menneskeliv BØR være viktigere enn valgkampen! Hele saken er jo så banal at hvis ikke staten reagerer snart kan vi jo bare sende den sittende regjering ned til Kongo, så kan de stå til rette for tiltalen… MolboNorge.. Jeg er flau over å være norsk..

 35. Firdamannen Says:

  Kan noen sende meg et par doser av det stoffet som de advokatene i Kongo går på?
  Innbiller meg at det gir en sykt fordreid oppfattelse av virkelighet.
  Bakkekontakt har de ihvertfall ikke.

 36. Bananana Says:

  Kan man ikke bare gi alle i retten hver sin is da? Alle liker is. Moland og French er jo straffet og torturert nok som det er, i tillegg til at de er uskyldige. Tenk å høre på den der jævlige trompetfanfaren de blir utsatt for i retten. Trommehinnene vrenger seg. Så da må kanskje de søke om erstatning til Kongo.Hvor mye? Vi kan jo gjøre som de, tenk på et tall. F.eks kr.134656035783330878346,50.-

 37. haha Says:

  ring meg hvis det blir krig folkens. drar gjerne ned til kongo frivillig uten lønn. ned med ag3 å få et par apekatter på kornet.

 38. Jim Says:

  Jeg tror disse guttene ikke kunne drept en flue en gang! Det er synd at noen av mine skattpenger går til dette landet. Norge må våkne opp og slutte gi penger til slike land som er så respektløse som dette. Hvorfor er staten så taus i dette tilfelle. Her er det to nordmenn som ikke får en rettferdig rettsak. Dette gjør meg så sint og får meg til og sjemmes av at Norge ikke gjør mer for disse to en det de gjør. Trodde vi sto sammen i dette landet! Dette kan ikke aksepteres!!! Jeg ER SINT! «Norge må redde dem fra dette!!!

 39. Jørgen Møinichen Says:

  Jeg støtter alle som heller reiser ned til KOngo for å krige enn å betale penger til det landet.

  Når det gjelder Moland og French tror jeg dessverre de er utsatt for et komplott. Synd ikke et skikkelig etterforskningsteam kunne funnet ut at kulen i Abedi Kasongo ble skutt fra 30 meters hold i feil vinkel, så nordmennene er uskyldige. Men men.. må jo gi obduksjonsteamet til Kongo noe… de fant jo tross alt at mannen var skutt.. (dog ikke noe mer).

  Mange reagerer på bildet av Moland. Dessverre gutter(og jenter) så er det en helt normal måte å reagere på, og beviser ingenting. Det er såkalte perverse følelser, og forekommer når man opplever noe forferdelig. Tvert imot beviser det heller at de er uskyldige. Skyldig eller ei, jeg vet ei. Ingen har bevist noe enda, og da er de etter norsk lov uskyldige.

  Ha en fortsatt god dag

 40. KiloWatt Says:

  Vis disse kongoleseren en filmsnutt fra «Brødrene Dal», og vi har virkelig en sak gående. Det er jo ferske besvis på at 3 nordmenn er på jakt etter diamanter…

  Det er ikke mulig å vite hvem som er hva i denne rettsaken. «Dobermann», de snille er korrupte og de slemme har moral.

 41. Immoteph Says:

  Nå er det viktig at alle er snille med hverandre og stemmer Rød/Grønt til valget, så kan vi hjelpe disse stakkars kongoleserne til å bli litt rikere. Alle må jo forstå at de har det fælt og trenger forståelse og MYE mer bistand enn det de til nå har fått.

 42. Jan Says:

  Skyldige eller ikke. Saken har fått et HELT annet fokus enn skyldspørsmålet.

  Evner ikke advokatene, aktoratet, dommere o.l å se at dette er FULLSTENDIG i bakevja??

  Hva faen kan vi egentlig gjøre med det? Vi, som er mannen i gata her i norge?!..

  Ikke noe hensikt å si «SEND HELE JÆVLA GJENGEN NED TIL KONGO IGJEN»!!!
  Det finnes mange gode mennesker med mørk hudfarge her i landet.

  Å sammenligne «apene» i kongo, med kongolesiske innvandrer her i norge blir vel som å sammenligne nåtidens tyskere med nazistene under 2 verdenskrig…

 43. Alexander Says:

  – «Pengene vil ikke stoppe gråten for de som har mistet sine nærmeste. Du er et vitne, president. Du har sett moren, du har sett bildet av den drepte sønnen, det er ubetalelig, ingen penger kan stoppe gråten. Hver dag vil enken tenke på sin ektemann, og hun vil gråte. Hver dag vil hun se barna som mangler en far, og hun vil gråte»

  *Sitatet fra advokaten fra de sivile*

  – «Hver dag vil hun se barna som mangler en far, men også 3000 milliarder lagt i fanget på det kongolesiske folk , og hun vil smile»

  Følte dette var mer rett. Til og med de velutdannede motsier seg selv. Når de gang på gang snakker om at penger aldri kan erstatte dette, men presterer å hele tiden nevne erstatningssummer for de pårørende, en grand-tante, en tipp-tipp-tipp oldefar og hvor en regla går.

  DETTE ER LATTERLIG.

  – «Jeg er ikke rassist, bare rasebevisst»

  3000 milliarder er større erstatning enn det tapet som har gått i flere kriger.

  «Gi aldri penger til de som krever det ut av en» skal det sies.

 44. Cathrine Says:

  vettu, jeg har ikke ord. det finnes ikke riktige ord som kan beskrive alt jeg tenke om denne saken. så vidt jeg har fått med meg stilles de for retten for drat på denne sjåføren. men så lenge saken har pågodt kommer jo anklager om spionajse med direkte innblandelse fra den norske stat, og vel så det blir de anklaget for å ha planlagt å stjele et hllig dyr?

  si det faktisk stemmer da, at de kom på grunn av spionasje, og at drapet var planlagt helt fra dag en, det kna jo ikkke stemme. uansett hvordan man vrir og vender på det så var ikke denne sjåføren hverken rik eller en viktig person i kongo. hvorfor skulle da to norske spioner planlegge å drepe han? de snakker seg selv trill rundt alle man der nede jo!

  dette her handler kun om penger, penger og atter mer penger. her har kongo sett sin livs sjangse til å få skvist ut litt fra oljepengene til kongeriket norge. og vi ser jo at dem er totatlt skruppelløse og villige til å gjøre hva som helst for å få litt ekstra pålegg på skiva. som om ikke norge har gitt dem nok penger, som de mest sannynilg ikke bruker på det de skal.

  ikke vet jeg om disse to nordmenne er skyldige eller ikke. hele poenget her er at det ikke går an å holde en slik rettsatk, og kreve et så svimlende beløp på bakgrunn av disse korrupte kongolesernes meninger. hva gjør egentlig norge nå for å få disse guttene stilt for en rettferdig domsstol? hva gjør norge for at de skal få komme hjem igjen?

  nei huff, kjenner jeg koker i meg av denne saken her. tenk om vi skulle holdt på sånn hver gang en av disse bananplukkerne fra kongo kommer hit til norge og gjør alt mulig faenskap. det har garantert skjedd flere drap her i norge hvor det er en ekte kongoleser som står bak.

  sånn jeg ser det framover så står norge nå i en skikkelig suppe av en knipe. jeg er enig i at vi bør kutte all støtte og uhjelp til kongo, men hva skjer egentlig da? har vi allerede glemt pearl harbour? eller hva med 11. september? skjønner ikke hvordan vi skal komme oss ut av den suppa her jeg. til helvette med alle disse korrupte kongoleserne. få kutta de den pengestøtta de allerede har fra oss, så de kan bade i sin egen dritt, og rydde opp i sine egne håpløse kriger. hvorfor skal vi hjelpe når det her er takka vi får igjen?!

 45. Jørgen Says:

  Jeg har egentlig sett for meg at Kongen står bak en spionasjeopperasjon i Konge, så opplagt som han er. Og hvorfor skal VI spionere på DE? Lurer vi på hvordan korrupsjon fungerer, eller hvordan man bærer bøtter på hodet?

  «Statsadvokaten», som sikkert er en random dude som var den eneste i byen som hadde sin egen dress, har i alle fall misforstått konseptet penger. Kravet er like latterlig som Dr. Evil sine krav i KOMEDIEN Austin Powers. Få våre landsmenn ut tilbake til Norge, og fjern Kongo fra alle statlige papirer. De burde jo blitt forbudt kommunikasjon med verden, sånn som de oppfører seg.

 46. Afrikaneren Says:

  Om de to nordmennene i Kongo virkelig står bak drapet på bilsjåføren samt forsøk på å drepe kollegaen kan jeg ikke si noe sikkert om.

  Jeg er også av den oppfatning atrettsaken i Kongo er en useriøs farse med absurde pengekrav.
  Men det unskylder ikke det faktum at norsk media driver en hatefull kampanje mot suverniteten til en fremmed statsmakt. Både antall nye artikler om Kongo generelt og rettsaken har blitt kokt i hop på en møysommelig planlagt måte.

  Pørv å forstå dette nordmenn.
  De to unge mennene er leiesoldater på plyndringstokt i ØST Kongo som er en skikkelig forbudssone, de har planlagt å berike seg på andres elendighet i ‘ sorteste ‘ Afrika.

  Moland tok i tillegg dekknavn etter en berømt sør afrikansk leiesoldat av boer opprinnelse som var kjent for sitt menneskesyn der nede.
  Etter en tid ble idolet hans selvsagt fanget og dødsdømt på syttitallet.

  Å se hvordan VGs tegner herr Hagen i tillegg tegner opp en gryte med to de unge mennene oppi illustrerer perfekt frem et gerilja titt for tatt mot afrikanere generelt
  Som med denne metaforen blir fremstilt som ‘ Ooga Booga ‘ kannibaler, selvsagt var Hagen lur nok til å utelukke de tradisjonelle negerne med store røde broadway lepper og tvunnet skjørt av plantemateriale, men budskapet var tydelig klart for den jevne VG leser.

  At afrikanere er lavpannede dyr uten en velutviklet rettferdig rettssystem.

  Jeg ser denne saken fra mitt utgangspunkt som en Afrikaner og Norge har på et sørgelig vis blandet inn raseteorier, bistandspolitikk , media og utviklingsnivå av infrastruktur inn i det som er en rettsak i et suverent land.

  PS hvis Afrika hadde kuttet ut Norge hadde sistnevnte tapt mer på det.
  Den grådige bistandspolitikken til Norge er jeg faktisk for skal avsluttes.
  Norge ga rundt 23 mill til Angola i 2007 og tok milliarder tilbake ved å forhandle med veldedighet og business i samme rom.
  Fullstendig uakseptabelt.

  mvh
  Afrikaneren.

 47. Pelle Says:

  Hei alle meningsfeller!
  Har egentlig – synes jeg – en bedre løsning på det hele;
  Send den sleske falsksmilende Solheim ned i UTBYTTE for disse to, og hvis ikke det er tilstrekkelig – send den ubrukelige halvtullingen Støre også!!!

  Da kan monkeyene der kose seg og holde rettsaker i lang tid fremover.

  VINN – VINN situason for Norge!!! Ingen her trenger disse to likevel…

 48. Pelle Says:

  Solheim ville sikkert fått en mere human behandling også, da de vet han har med sjekkheftet hver gang han besøker et apekattland…

 49. hahaha Says:

  Hvor mange stemmer sanket FRP i dag a? 🙂 Apekatter

 50. Rolf Says:

  Er opp for krig med jævlene jeg og

 51. Thomas Says:

  «Pørv å forstå dette nordmenn.
  De to unge mennene er leiesoldater på plyndringstokt i ØST Kongo som er en skikkelig forbudssone, de har planlagt å berike seg på andres elendighet i ‘ sorteste ‘ Afrika.»

  Se det, Afrikaneren, der har du det hele i et nøtteskall. Hvordan kan du påstå dette? Sålenge dette er holdningen, så er det jo dette som er problemet.
  Dersom du er så oppegående, så ser du vel også absurdheten i denne saken?
  Dere er jo en lynsjemobb helt uten skrupler !!

  Dette er en skam for Kongo, men jeg er enig i at det uheldigvis også går utover kongolesere i Norge. Det burde ikke være nødvendig.

 52. n0s Says:

  Svar til Afrikaneren:

  Du kommer med MASSE påstander som aldri har blitt bevist, faktisk har det vel til dags dato ikke en gang blitt presentert indisier for noe av det du påstår.

  Først hevder du at de var på «plyndringstokt». Dette er baere vissvass servert fra korrupte lykkejegere i Kongo. Moland og French har ved flere anledninger forklart at de var der for å utrede muligheter for å starte forretningsdrift uder Kongolesisk lov, kombinert med en guttetur, ferietur altså. Noen av oss er faktisk ikke så jævla interesserte i å reise til Gran Canaria og møte en skokk med drita fulle svensker, det finnes de av oss som er mer interesserte i å se den virkelige verden når vi skal resie noe sted. Og helt ærlig synes jeg Kongo som stat skal prise seg lykkelig av at det finnes mennesker som er villige til å dra ny kapital inn i den krigsherjede økonomien deres.

  Du påstår at Moland skal ha brukt et dekknavn der nede, noe som det heller ikke har blitt presentert ETT ENESTE bevis for.

  Du kritiserer illustrasjonen til VG… Er du så oppegående som du prøver å gi inntrykk av, hadde du også forstått at absurditeten i denne «rettssaken» er så inn i granskauen åpenbar at man ikke kan se noen annen beskrivelse enn at dette er primitive underutviklede mennesker uten ordentlig utviklet rettferdighettssans og grådige ut over det i hvert fall jeg trodde var mulig. Synes illustrasjonen var «spot on» jeg.

  Moland og French var der på turistvisum de har begge tidligere jobbet for (ja, JOBBET FOR) et sikkerhetsfirma som heter SIG. SIG er et selskap som hele tiden har jobbet med tillatelse fra Kongolesiske myndigheter. I slike jobber bestemmer du sjelden selv nøyaktig hvor du skal utplasseres, du får et oppdrag om å passe på noe i et gitt område og valg mellom å slutte i jobben eller reise dit.

  Du beskriver nordmenn sitt syn slik: «At afrikanere er lavpannede dyr uten en velutviklet rettferdig rettssystem». Jeg vil skrive det litt om: «At DISSE afrikanere er lavpannede dyr uten en velutviklet rettferdig rettssystem».

  Til slutt vil jeg påpeke at Afrika er ikke et land, og jeg er temmelig sikker på at selv Kongo sine naboland ser den helt utrolige absurditeten i påstandene som kommer der nede og nok vil støtte oss i en eventuell handelskonflikt.

  Og helt ærlig, Afrikaneren. Det faktum at selv DU som bor i Norge (tror jeg?) kan finne på å i det hele tatt på noe som helst nivå faktisk FORSVARE denne oppførselen man ser blant folk i Kongo, at du faktisk stiller deg bak «argumentasjonen» til påtalemyndigheten der nede, beviser jo nettopp det som sies, dere er ikke utviklede nok til på vurdere hva som er for «bevis» å regne. Dere har dessverre ikke utviklet en rettferdighetssans på samme nivå som vi har i Europa (ikke USA, de ligger omtrent på Kongolesisk nivå).

 53. einar Says:

  «Jeg ser denne saken fra mitt utgangspunkt som en Afrikaner og Norge har på et sørgelig vis blandet inn raseteorier, bistandspolitikk , media og utviklingsnivå av infrastruktur inn i det som er en rettsak i et ___suverent land____.»

  Suverent land? Hvorfor er du her da?

 54. Hitman Says:

  Bomb hele jævla landet dem har jo faen meg ikkje 1 i iq en gang, det blir jo veldig greit bekreftet bare på summen dem nevner. Monkeyland!

 55. Lasse Says:

  Det virker som om mange er overrasket over den mentaliteten som her kommer til syne i Kongo.

  Da vet man ikke mye om mentaliteten i Afrika. Man vet ikke hvor intenst de svarte hater de hvite. I den grad denne saken blir kjent, så vil Kongo få heltestatus i Afrika, og blant svarte verden over, fordi Kongo står opp mot ”De hvite undertrykkerne”.

  Dette burde få konskvenser for norsk innvandringspolitikk. Hvert år importerer regjeringen tusenvis av mennesker til Norge som hater oss nordmenn verre enn pesten, bare fordi vi har hvit hudfarge.

  Med mindre vi nordmenn våkner, og det litt faderlig fort, kommer, om ikke vi, så i hvert fall våre barn og barnebarn til å bli slaver i Norge, dersom de da i det hele tatt får lov til å leve.

  Framtiden for oss norske ser SVÆRT mørk ut.

 56. Making Love Team Says:

  Hi.. I don’t know your language, but I think you website is great just like my website makingloveadvisor.com

  PS: I know your website from digital point forum 🙂

 57. news Says:

  Hi man, and thanks 🙂

  Will take a look at your website.

Leave a Reply