Enga skulle bli norges ledende fotball lag

Jeg husker rimelig godt uttalelsen til Vålerenga om at de skulle være ledende i Skandinavia innen 2013, og ledende i Norge innen 2010.

Her er uttalelsen:

I 2010 skal Vålerenga ha Norges beste fotball-lag. I 2013 skal de være ledende i Norden. Og om ikke det skulle være nok: De skal også bite fra seg i internasjonale turneringer.

Kilde: Nettavisen

Nå ser det dessverre mørkt ut for Vålerenga. Med en skadeliste lengre enn et vondt år kommer Enga til å slite denne sesongen. Klubben må i hvertfall investere i flere nye spillere skal de komme seg lengre opp på tabellen.

Det at Vålerenga skal bli det beste laget i 2010 tror jeg og mange andre er en alt for høy målsetning. Tabellen lyver heller ikke der Vålerenga er på en svak tiende plassering. Det er heller ikke langt ned til nedrykksplass. Det er kun 5 poeng som skiller Bodø-Glimt og Enga. Det er ikke langt ned til Bodø på 15-plass, så Vålerenga bør gjøre noe nå.

Jeg tror Vålerenga kommer til å slite mot Molde i semifinalen, og det er mange fra Molde som allerede har bestilt flybillett, hotellrom og det neste blir vel billetter til cupfinalen?

Vålerenga må gjøre det de kan for å forbedre laget sitt, om det da blir sparking av Andresen eller kjøpe inn nye spillere vet ikke jeg, men en ting er sikkert; Enga må gjøre noe!

Hvorfor  har det gått som det har gått med Vålerenga? Dere kan gjerne diskutere under.

Vålerenga har nå signert : Birger Madsen. Kanskje ser det litt lysere ut for Vålerenga, men jeg tror det må mer til for at Vålerenga skal bli et topplag

Eksperter slakter Martin Andersen

Sport


3 Comments For This Post

 1. arild Says:

  Klubben vår heter ikke Enga – det vet alle ekte Vål´enggutter, så du snakker kanskje om et bondelag? Vål´enga rykker ldri ned – og vinner Ciup´en. Husk hva som skjedde i fjor. Ikke et menneske trodde at Vål´enga hadde noe å stille opp mot formlaget Stabæk.
  Sanne mine ord 🙂

 2. Nyhetsblogg Says:

  Enga eller Vålerenga du skjønner nok poenget mitt 😉

 3. Lesberud Says:

  Feil begge to, det heter vålerengen 🙂

Leave a Reply