Huseklepp er ikke god nok

Erik Huseklepp er ikke god nok for Chelsea akkurat nå, men det kan ha bli etter at Chelsea har utvilket han. Huseklepp har et enormt talent, og har gjort det bra over en lengre periode. Jeg mener det er på tide at han får dra til utlandet, og Chelsea kan være en bra klubb og utvilke seg i. Han Mye tyder på at Huseklepp får starte landskampen i dag mot Skottland. Det at Drillo satser på folk som er i form er veldig positivt. I mitt syn er det mye bedre å satse på de som er i form, enn de som ikke er det, men spiller i en høyere liga.

Drillo viser med dette at folk har ikke klippekort på landslaget. Det var en tendens med Hareide at de samme spilte hele tiden, selv om de gjorde det dårlig, men slik er det ikke med Drillo. Erik Huseklepp og Mange Hoset er to personer som har imponert i norsk eliteserie i år, og da er det klart de skal få prøve seg på landslaget.

Til dere som sier at Hoset ikke er god nok: Hvilke argumenter har dere for dette? Jeg har sett alle hjemmekampene til Molde i år, og han har imponert meg noe veldig. I de kampene han har spilt har han vært en klassespiller, med fantastiske gjennomspill. Han har ikke bare gitt målgivende, men har selv scora flere mål. Han scora tre mål mot Start, og et mot Rosenborg sist. Hoset er og forblir en klassespiller.

Angående Erik Huseklepp og salget, så tror jeg nok Chelsea må bla opp mer enn 25 millioner. Jeg tror Chelsea må opp i en sum nærmere 40 millioner. Jeg tror Huseklepp blir solgt nokså snart, og summen blir cirka 35 milloner kroner.

Sport


2 Comments For This Post

  1. sara Says:

    Huseklepp er faen meg for god da! han er Norges beste spiller!

  2. nyhetsblogg Says:

    Han er en meget god spiller det er jeg enig i. Det jeg skriver er at han er ikke god nok for førstelaget til Chelsea nå, men når Chelsea har utvilket han kan han bli en enda bedre spiller enn han er nå.

Leave a Reply