Owen en hit?

Jeg hadde ikke sett for meg at Michael Oven kom til å gjøre det så bra i United drakta, som han har gjort til nå. Tidligere har han vært en skadeforfulgt fotballspiller, men han har sikkert ekstra lyst til å vise hva han kan siden han har vært så mye skadet. Jeg husker godt storhetstiden til Owen, da han var i Liverpool. Da var han en meget god spiller som bøtta inn mål etter mål.

Han har ikke vært like heldig etter at han forlot Liverpool, men kankje gamle kunster kommer tilbake nå? Owen har fått en drømmestart i Manchester drakta. To mål allerede, det er det jeg kaller en drømmestart. Vi får bare håpe på at det fortsetter, selv om jeg er Liverpool-fan så kommer jeg alltid til å holde med Owen.

Lykke til Owen!

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=563998

http://www.dagbladet.no/2009/07/20/sport/fotball/manchester_united/premier_league/michael_owen/7280754/

http://msn.tv2sporten.no/fotball/england/article2822767.ece

http://msn.tv2sporten.no/fotball/england/article2823492.ece

http://msn.tv2sporten.no/fotball/england/article2823564.ece

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=564038

Sport


2 Comments For This Post

  1. Leeds fan Says:

    M.owen er en fotball spiller i stjerneklasse! Å en fotball spiller av hans kaliber trenger medspillere rundt seg med like god fotball forståelse, noe han ikke har hatt 100% rundt seg i tiden etter han forlot liverpool. I manchester har han masse gode spillere på lag som gjør han bedre. Stå på OWEN

  2. martandr Says:

    Det er langt i fra tilfeldig at Fergie plukka opp Owen gratis fra Newcastle. Dere husker vel f. eks Teddy Sheringham og Henke Larsson, som begge var store suksesser, og da spesielt Teddy som alle mente hadde nådd toppe, og var på vei nedover, slik som Owen nå.

    Nå har han dog bare spilt to kamper i Man Utd-trøya, men med de riktige spillerene rundt seg så vil han helt sikkert bli en hit. Hvem er klar for å sette pengene for at Owen blir toppscorer i år?

Leave a Reply