Idioti?

Jeg leser både på Vg og Dagbladet at Frp vil sende alle asylsøkere ut av landet.

Dette skriver Vg:

Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) slakter Frps forslag om å sende alle asylsøkere til Afrika.

Det er kanskje en enkel måte å bli kvitt problemet med økende innvandring til Norge, men jeg mener at dette er feil metode. Jeg mener det er en feil metode, fordi de søker jo om asyl i Norge, og ikke i Afrika? Det er kanskje penger å spare, men om det er den beste metoden, det tror jeg ikke.

Jeg tror heller det er bedre, og minske innvandringen til Norge med å ta i mot færre asylsøkere. Jeg tror det blir mye lettere for Norge, hvis vi tar i mot færre asylsøkere. For å ta et eksempel, kanskje ikke det beste eksempelet men jeg prøver meg. Det er enkelere og holde styr på 2 unger enn 5 unger, så det skulle kanskje være enklere å holde styr på færre asylsøkere også da?

Torsdag denne uken ble det lagt fram ferske tall fra UDI. De viste at antall asylsøknader har økt kraftig, og at tallet ved utgangen av året totalt vil komme opp mot 18.000, noe som vil være rekord.

Skriver Vg.no

18000 asylsøkere er ekstremt mye på kun ett år. Det er mye flere folk enn mange bygder her i landet har, og det sier vel det meste?

Link:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=568196

http://www.dagbladet.no/2009/07/11/nyheter/innenriks/politikk/frp/asylpolitikk/7150068/

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=568203

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politikk/valg09/article2810720.ece

Nyheter


13 Comments For This Post

 1. oppgitt Says:

  Forslaget til FRP er så dumt at jeg gremmer meg, og jeg er mest blå politisk (det er derfor jeg gremmer meg nå. Var jeg rød, ville jeg bare flirt). Partiet tar det som en selvfølge at Norge kan breie seg ut og etablere det jeg vil kalle flyktningeleirer i andre land, men de ville neppe godtatt det om et annet land ønsket å etablere det samme i Norge for å slippe å få asylsøkere inn i eget land.

  «Djiiiiizez»!

 2. Bartis Says:

  Det virker noe rart. Men samtidig gjør dette det mindre aktuelt for folk som er ute etter å utnytte Norge å søke da. Og det er snakk om å være der mens de venter på behandling. Dersom de for opphold, blir de sendt til Norge.

 3. bilquis Says:

  Hvor enfoldig og stupide trur Frp ledelsen sine velgere er. Dette siste utspillet er for komisk og patetisk til å komentere.

 4. Fredrik Says:

  Realiteten er vel at forslaget faktisk er realistisk og gjennomførbart.

  Vi er midt inne i en global finanskrise, som har slått spesielt hardt inn i Afrikanske land, hvor hotellnæringen sliter tungt, så det er langt fra sikkert at Afrikanske land vil takke nei til et tilbud om å leie ut et antall hoteller og sysselsette folk til å ta seg av våre asylsøkere, mot en garanti at ingen av asylsøkerne blir værende igjen i landet etter ferdigbehandling av søknadden.

  Å insinuere, som Stoltenberg gjorde, at Afrikanere ikke kan ta vel så godt vare på asylsøkere som vi kan her i landet, grenser vel til Afrikaforrakt, og var en uttalelse han burde ha holdt seg for god for.

 5. Hårek Says:

  Dette er en kjempegod ide, så er det mulig at de som søker om asyl her i Norge tenker seg om to ganger, istedet for ikke å tenke i det hele! – Folkens, det er på tide å åpne øynene! Dere har gått rundt med skylapper i flere år. DET synes jeg blir for dumt!

 6. pingen Says:

  «Dere har gått rundt med skylapper i flere år. DET synes jeg blir for dumt!».
  Det er ikke bare dumt, det er tragisk! Nesten til å kalle de folkene for forrædere hele bunten- som har gitt opp landet til en haug med mordere.

 7. Mina Lenvik Says:

  Etter min mening en veldig bra ide! Kommer nok til å koste en del å få sendt alle til afrika igjen, i starten, men i lengden vil det nok spare menneskeliv og tragedier, turen til norge er ikke akkurat enkelt vil jeg tro, og kan man opprette en del norskbetalte asylstasjoner rundt om i verden, ikke bare i afrika, vil dette kanskje igjen være med på å bygge opp land som sliter. Men, noen asylsøkere må man jo motta, men ikke i den grad det øker nå til dags.

 8. Ola Nordmann Says:

  Til Oppgitt!
  Ditt forslag er jo myyeee dummere enn FRP sitt! Klart vi ikke skal ta imot asylsøkere som andre land sender til oss som de ikke kan ta vare på, vi tar jo imot altfor mange asylsøkere allerede!! Det er jo helt tullete. Det er altfor mange asylsøkere i Europa allerede og det er altfor mange fra fattige land som har fått opphold her. Hva er galt med flyktningleire? Skal alle ha krav på leilighet med innlagt vann og strøm bare fordi den rike del av verden har dette? Tenk på hvordan vi engang levde. Vi bodde i naturen og levde på det den ga oss. Det er ingen menneskerett å få bo i Norge eller andre i-land. Men jeg vil si at det er en menneskerett å få mat, rent vann og ha god helse. Matrielle ting er ingen menneskerett.

 9. lei. Says:

  Jeg støtter dette forslaget som FRP kommer med her å synes personlig at det kan være riktig vei å gå nå for å prøve å få litt orden på innvandringen her i landet. Hva som er idioti er slik innvandringspolitikken er nå idag hvor det ser ut som vi bare har mindre og mindre kontroll. Innvandringen til Norge øker stadig, mange kommer for at de faktisk har problemer men så er det enda flere som kommer av andre grunner å feil grunner. Folk kommer til asylmottakene her i Norge, sakene tar ofte tid å komme gjennom å i den tiden så går de rundt omkring å kan gjøre alt mulig. Mange av de som kommer til Norge er folk med kriminelle bakgrunner å total mangel for respekt for det norske landet, kulturen å folket. Med den økende kriminaliteten som vi har fått her i Norge de siste årene noe som vi hører om hele tiden, spesielt innen voldtekter som har skutt til været så burde folk snart tenke at noe må gjøres. Kanskje dette forslaget her kan fugerer godt å kanskje det kommer færre lykkejegere å kriminelle til landet? Det er på tide å tenke nytt å her har FRP kommet med en god ide, FRP er også stort sett de eneste som tar innvandringen serriøst noe som flere burde gjøre, for slik som det går med innvandringen som har sporet helt av nå så vil ting bare bli mye værre om ikke noe blir snart gjort. Jeg liker dette forslaget som FRP kommer med her å er sikker på at det er flere som gjør det også når de tenker over det. FRP får helt klart min stemme. Stå på FRP!

 10. predikeren Says:

  Bare å få ideen er idiotisk nok, men å lansere den vitner om kronisk idioti!

 11. lei. Says:

  hva er det som er så idiotiskt med denne ideen da???

 12. P.A.T Says:

  En god idé for å sleppe å a ha alle diise som stikker av uten opphold, da kan de bare gjør det der nede, og de som komme hit og odelegge alle dokumentene sine så de ikke kan returneres noe sted, en fantastisk filteringssted for de som trenger asyl og for å nekte alle luringer som vil inn hit.

  Det blir for sent når vi er oversvømmet med disse søkere som egentlig ikke trenger å være her 🙂

  Heia FRP

 13. Hege Says:

  P.A.T: «En god idé for å sleppe å a ha alle diise som stikker av uten opphold, da kan de bare gjør det der nede, og de som komme hit og odelegge alle dokumentene sine så de ikke kan returneres noe sted, en fantastisk filteringssted for de som trenger asyl og for å nekte alle luringer som vil inn hit.»

  Jaha. Så sidan vi ikkje vil ha «problemet» så sender vi dei ned til Afrika, slik at Afrika må takle det? Det er særs få asylsøkarar som kjem til Noreg for å utnytte gjestfriheita. Asylsøkarar vert behandla som dritt her i Noreg, mange bur i opptil fleire år på mottak, medan dei ventar på at søknaden deira skal bli behandla.

  Dei fleste asylmotaka er plassert langt utanfor allfarveg, utan moglegheit for asylsøkarane å vere i normal kontakt med samfunnet. Særs få får tilbod om norskopplæring, og dei jobbane folk snakkar om at asylsøkarane stel er vaskejobbar og anna dritt som nordmennene ikkje vil gjere. Asylsøkarane STEL ingen jobbar, dei tek dei jobbane ingen andre vil ha.

  Og når det gjeld argumentet om kriminalitetsauken som lei kom med, så må eg berre trekkje litt på smilebanda. Det er ikkje så mykje meir kriminalitet i innvandrargrupper som blant nordmenn, og den innvandrargruppa som er verst når det gjeld kriminalitet er svenskar og nordeuropearar. Media har misbrukt statistikkane i mange år for å skape eit forvrengt bilete, det er berre å ta ein tur innom statistisk sentralbyrå og sjekke sjølv. Og valdtekt? Valdtektsraten går ikkje opp. Den er nokonlunde stabil. Det du snakkar om er OVERFALLSVALDTEKT, der eg skal innrømme at ja, det er ein stor andel overfallsvaldtekter som vert utført av ikkje-vestlege innvandrarar, men dei valdtektsbølgjene vi høyrer om i media er ganske opphausa, og desse valdtektene er stort sett utført av ei lita gruppe innvandrarar, og det er feil å klandre heile gruppa for det.

  Det ein VERKELEG burde snakke om, er at om lag kvar time vert det valdteken ei kvinne i Noreg, og kun 5 % av desse valdtektene er overfallsvaldtekter. Resten er overgrep frå menn kvinna kjenner og gjerne har eit forhald til, vennskap eller slektskap, og mennene er som regel nordmenn. Tygg litt på den. Vald mot kvinner og valdtekt er ikkje noko som «desse jævla muslimane» har drege med seg, men eit strukturellt problem som har med kvinnesynet vårt å gjere, og nedvurderinga av kvinneleg arbeid og liv.

  Død over FrP.

Leave a Reply