Fortjent for Rekdal?

Jeg mener at all uthengingen som har skjedd i media er mer enn nok straff for Rekdal. Aviser skrev om det i flere dager etterpå, og alle tv kanalene seneder det opp igjen og opp igjen. Jeg synes litt synd på Rekdal, men bare litt. Jeg skjønner at Rekdal tenner på alle plugger når Erik Bakke skulle ha sagt noe veldig stygt til Demar Phillips.

Jeg kan tenke meg at det Erik Bakke sa til Demar Philips var rasistisk, men det blir bare spekulasjoner. Det var «dumt» av Rekdal, og kalle Bakke for en alkis, men hva hadde fotball vært uten sånne episoder? Jeg tror fotball hadde vært kjedeligere uten sånne episoder, men det kan være bare meg.

Konklusjon: Rekdal har fått nok hets i media, og fortjente derfor ikke straffen.

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=568119

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2810140.ece

http://www.dagbladet.no/2009/07/10/sport/kjetil_rekdal/fotball/tippeligaen/aalesund/7142450/

http://www.dagbladet.no/2009/07/10/sport/fotball/kjetil_rekdal/aalesund/eirik_bakke/7143682/

Dere kan skrive en kommentar, og diskutere under, men hold en saklig tone! Fortjente Rekdal straffen, eller var mediahetsen nok for Romsdalingen?

Sport


9 Comments For This Post

 1. Tib Says:

  NFF latterliggjør seg selv i denne situasjonen.
  Håper de vil ta selvransakelse og fjerne all alkohol og drug- reklame fra ethvert idrettsarrangement, både i innland og utland.
  At de også vil boikotte annonser om alkohol og drug ved ikke å anvende annonsering i slike magasiner, aviser, TV, radio, etc.
  Om det skulle vært noen reaksjon, burde den kommet fra Mr. Bakke selv.

 2. Svein Says:

  Det viser at mannen er uberegnelig og ondsinnet. Burde absolutt ikke hatt en leder stilling. Vilke signaler gir det til resten av idrets norge, Når en så profilert person kan tro han bare kan si hva han vil hvor og når som helst. Direkte måbbing på riks tv. Hva gjør dette med al mobbingen vi prøver å bli kvitt. Nei han skulle blitt fra tatt sine leder verv mede øyeblikkelig virkning. Han viser at han ikke takler å ha en stilling hvor han ikke takler stress og motgang..

 3. kjell bergan Says:

  DETTE SYNS JEG ER HELT BORT I NATTA.
  SER IKKE DOMMERENE HVORDAN BAKKE OPPTRE PÅ BANEN GANG PÅ GANG, EN PROVESERENE TYPE.
  HAN SKULL DA OGSÅ HATT STRAFF.

 4. Marielle Says:

  Absolutt fortjent, mener jeg. Fordi Kjetil er såpass høyt oppe i norsk fotball, burde han vite mye bedre enn det. En ting er hva lille putt spillere sier til hverandre – men når en trener og fotball ekspert kommer med slike utsagn skal han faen få lov til å ta peppere også. Tviler STERKT på at bakke kom med rasistiske kommentarer også, da Demar SELV ville laget et skikkelig ståhei utav det. Tror ikke du det?

  Media er bare en bi ting, som selvfølgelig kommer etter dette, hva forventet han når han stod å sa det på direkte sendt tv?

 5. Sunniva Says:

  Ej e eni me dej!

 6. Øyvind Says:

  Jeg mener det går helt klart frem av filmen at Bakke er fysisk truende mot Rekdal etter kommentaren, han må tross alt holdes igjen og dras unna av flere personer. Naturligvis unødvendig av Rekdal å komme med en slik kommentar, selv om det er i kampens hete. Nå kan selvfølgelig min vurdering av situasjonen være feil, men hvis ikke vil jeg påstå at NFF her sier at det er ok å ty til fysisk vold mot en person som sier noe stygt. Om straff er nødvendig kan diskuteres mye, men å straffe kun Rekdal mener jeg her er helt feil.

 7. kai stølen Says:

  Rekdal er en idiot som kaller en fotballspiller for alkis på direkten!!….han burde vite bedre og fortjener straff!

 8. Øyvind Says:

  Syns det blir feil av NøFF å bare straffe den ene aktøren her.
  Ja – det er galt av Rekdal å si det han sier, MEN – det er like galt av Bakke å gå til angrep på Rekdal.
  Som min navnebror påpeker, NøFF sier her nå at det er greit å gå til angrep på andre dersom man blir provosert. Skal bli spennende å se hvordan til følger opp det i andre situasjoner framover.. Blir du takla stygt kan du fly på han som gjorde det etter matchen uten å straffes.. Spenstig!

 9. geir Says:

  Når såkalte «ledere» ikke har mere vett og kontroll på deg selv er det bare en reaksjon som passer, slike folk bør tas vekk fra fotball for all ffremtid, når han vet at han står midt foran kamera og uttaler seg på denne måten så viser han tydelig at han mangler den respekt og gentlemanns oppdragelse som forventes av en leder på dette nivået. Utesteng fyren som leder fra all idrett !!!

Leave a Reply