Taktikk

Dette var ren taktikk av Stabæk, bra at Berg sa nei. Alle trenger vel ikke å følge etter flokken som sier ja?

Det ser ikke ut som det hjalp så mye, men de kunne kanskje tapt enda mer hvis de hadde fått vanna banen? Jeg liker Stabæk’s spillestil, og i går visste de hvordan de var i fjord. Håper Stabæk kommer sterkt tilbake fremover. Egentlig vil jeg kalle dette for en skikkelig agurknyhet. Det er jo det det er. «Fikk ikke vanne banen» for en nyhet.

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/cupen/artikkel.php?artid=567883

Sport


2 Comments For This Post

  1. adriian Says:

    bruk bilder, nytt design og en passelig header, så blir det bedre 😉 Gjør noe med linkene også, så kommer du til å komme deg til tops 🙂 hvis du ikke liker at jeg kommenterer det, sorry, ville bare hjelpe :p

  2. nyhetsblogg Says:

    Hei Adriian 🙂 Alltids hyggelig å få konstruktive kritikk. Takk for tipset, har akkurat laget meg blogg. Hvor kan jeg finne ny header og nytt design?

Leave a Reply